BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 184
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 105
Много ми харесва идеята да взимат пари от наградата!

# 106
Биг Брадър ги пуска по пързалката - никой няма да изгонят. Иска само да се изпокарат.

# 107
Ей, голяма циция тоз биг брадър, сега и за лещата ще ги таксува от наградата...

Китайския автомобил без гуми ли ще им го даде?

# 108
Аз смятам, че ако наистина сложат някой в изолатора, то това ще е, защото е директен финалист.

# 109
Смахната е тази продукция, няма спор. Отделно ми попадна епизод на Съдби на кръстопът, в който Лена е участвала. Случайност? Не мисля.

Тази година пак има само положителни гласове, пак пишман любов, един ревльо за цвят. Кой знае Михаела колко им е оревала главата, да я върнат и пак трябва да й слушаме гнусния глас. Тъкмо се отървахме от една с неприятен говор.

# 110
Давид само мен ли дразни с това "въй въй въй" след всяко изречение?

# 111
  • София
Едно време, публичното обявяване на номинациите беше забранено... дори и като игра..

# 112
Надяваме се това чучело Михаела да няма никакъв шанс за победа. Това е дразнещо, даже и да е игра от страна на ББ. Лазене по нервите...

# 113
Не е честно и това, че Михаела много добре знае настроенията на зрителите и ще иска да изгони любимците - Давид и Котов.

# 114
Смахната е тази продукция, няма спор. Отделно ми попадна епизод на Съдби на кръстопът, в който Лена е участвала. Случайност? Не мисля.
Този път поне е само тя. Миналата година имаше трима или четирима. Ванков си е набелязвал лудите пишман актьори през годините. Но това не е нова практика и не е уникална за ББ.

# 115

Тази година пак има само положителни гласове, пак пишман любов, един ревльо за цвят. Кой знае Михаела колко им е оревала главата, да я върнат и пак трябва да й слушаме гнусния глас. Тъкмо се отървахме от една с неприятен говор.

Отделно всички са от Пловдив... Rolling Eyes

Има примерно двайсетина процента вероятност победителят да е подставен, за да не му дадат всички пари изобщо. Smile

# 116
Може би най-коректно е да изберат Лена, защото тя беше изгонена вече веднъж от зрителите.

# 117
Вие жените тука сте много странни. 😂
Ако вашият мъж ви направи някаква такава тъпа шега и вие ще се фръцнете, ама хайде.
Нека хейтим Сияна. 😂

# 118
Не е честно и това, че Михаела много добре знае настроенията на зрителите и ще иска да изгони любимците - Давид и Котов.
Току що каза,е ще цели по Стоянов или Сияна

# 119
Подозирам, че си много права и “изгоненият” ще е обявен за първия финалист. В този смисъл Михаела ще се самопрецака, ако гласува за Давид или Котов.

Общи условия

Активация на акаунт