BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 152
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 90
Много е неприятна Михаела. За мен сезонът се отпуши, след като тя се разкара, сега пак ново 20. Голяма грешка беше да я вкарат пак.

# 91
"Нека да успокоим страстите сега.. Фръц!" детската ясла в действие. И продължават..
-Питам те
-Какво ме питаш
-Теб те питам... ОМГ

# 92
Каква беше шегата, заради която Сияна се фръцна така демонстративно? Не чух.

# 93
Еми яко преиграва Сияна. Играе за зрителите

# 94
Бляк, тая неприятница как я вкараха и как гнусно вади фасовете от пепелника.

Стоянов добре ли е? На тъпа шега - тъп поглед.

# 95
Сияна абсолютно не е в час!
Шегата на Стоянов беше, че Олга Модева много се била зарадвала да се запознае с него. Което май не беше лъжа, защото мисля, че тя наистина му каза "радвам се да се запознаем".
Сияна направо ме разбива с фалшивата си игра.

# 96
Отврат е присъствието на Михаела. Стоянов е много просто момче, а Сияна ако запази разстояние от него ще много по-добре за имиджа й.  Защо толкова държи да му се натиска. Видя се, че и хляб трудно месят заедно.
Михаела и Лена ще заместят Ебру и Елена в плюенето по Сияна. Никоя не си взе бележка, но пък това задържа зрителския интерес.

# 97
Ей, геният си е гений. Можело Михаела да направи скандал. Каква проницателност!

# 98
Защото Сияна избута дотук благодарение на това, че се натиска на Стоянов и не го оставя намира. Тя няма капка достойнство. Човекът й каза, че не иска да имат отношения, тя все търчи след него.

# 99
  • Варна
Горките и те се надяват да имат някакви интересни мисии и нещо интересно да се случи.

# 100
Стефан лека полека показва характер, откакто Иван и Калин ги няма. Ако не се беше хванал с тях от самото начало, щеше да е друга бира.

# 101
Ей, ние тука в шеги и закачки, съвсем забравихме да ревем за Ебру.
Сѐди сега тука малко да я ожалим!

# 102
  • София
Мисля си, че ако те трябва да избират, ще махнат Котов.

# 103
Котов или Давид ще махнат, ако те избират, защото всеки е наясно, че те са фаворити. Но не мисля, че ще се случи така.

# 104
Сияна и имидж, кво туй жУвотно? 😆
Каква доза мазила.. На нейните години не ползвах нищо, кожа като порцелан.

Общи условия

Активация на акаунт