BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 388
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 945
Няма как Михаела да си е такава. Сигурно има мисия (и Валентин се усъмни между другото). Не мога да повярвам, че човек може да бъде чак толкова зле. А и те няма да я вкарат само заради черните ѝ очи. Има някаква уговорка между тях, просто и ние ще я разберем накрая. То това, нейното, е прекалено не, ами... не знам как да го нарека!

# 946
Има как да е такава, инфантил е и не може да мълчи.

# 947
  • София
Оо такава си е Михаела. Миналата година в тикток беше забъркала голяма война на маникюристките, не помня за какво беше ама цял месец и тя и конкурентките и се обясняваха ежедневно кой прав кой крив, със сигурност тя беше започнала скандала. Мисля че още един път беше пак в подобна ситуация

# 948
Гледам сега на запис. В началото съм. Овцата и параненормалния, по въпроса на биг брадър, са най-недостойни да са там. Според мен. Овцата защото е невероятно проста и елементарна, злобна, були и т.н., а на СафитУ "мъжа", защото е  безкрайно лицемерен и предимно страхлив, двойнствен и неискрен. Само и само да се хареса на силните на деня, ходи и зад гърбовете на хората да говори, като тъкмо е обяснил, че "всичко е точно". Даже сега докато пиша, пак чувам оФсата как продължава да набива канчето на Котов. Ама сега ще се изкефя, ако брадъра ги накаже с нещо и заради нея. Те обаче тогава няма да я гърчат така злобно, както тя сега прави с Котов. И не само, кой ли не беше нейна жертва.... 🤦🏻‍♀️
На параненормалния майка му казва "не съм те виждала да ревеш" (моля?!!?!?), а той постоянно повтаря такъв съм, такъв съм. И голям праз кой бил офицер, кой имал 20 години в армията. Не сте единствени! Ама като е явно, че няма с какво друго да се "похвалят".... синчето да вземе и то да постигне нещо в тоз' живот...
Щях да се напикая от смях, че СафитУ го успокояваше. Момиче, такъв "мъж" не ти трябва!!!
Мъжа трябва да е рамо и опора, не да има нужда от такова! Ама ако е мъж, не само по външни белези.

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 08:14 от КремонаЛиза

# 949
Преди месец. В последния подкаст “Трохи по масата”, в който водещ е Михаела, тя казва, че отношенията й с Мути не са добри, заради това, че той е избрал Мина (в същия подкаст след отпадането на Мина, в телефонен разговор Мути намеква, че с нея са интимни).
Е, ти ме застреля. Мути нали го беше страх да не хване ХИВ - какво прави с Мина? Тя мирише на венерически болести и полово предавани инфекции от километри.

Мишенцето е отпаднала, значи? Мдааа, тук няма никаква изненада. Щях наистина да се стъписам, ако беше останала още един ден.

Пускам си подкаста с Каспър. Интересно ми е какво ще каже, защото ние цял сезон абсолютно нищичко не разбрахме за него - освен че търси духове с едно скъпо тамагочи и че обича Сафито.

# 950
оФсата изхарчи 5 бона за да пуши фашкии, обаче 800лв били много за имунитет, защото се е объркал и честно казано и аз се подведох и не разбрах. На СафитУ мъжа й нали и той така. 🤷🏻‍♀️

# 951
  • София
Ако се замислим образите, които са в предаването са миниобществото ни  - двойният аршин, лицемерието, моралът.. Всички тези хора са представителна извадка. Има много Михаели, Мини.. бих се радвала да има и повече Котовци - хора, които четат, имат критична мисъл, поставят нещата под съмнение и са готови да грабят от света. Аз харесвам амбициозни хора.

# 952
  • София
Не можах да догледам предаването вчера. Каканиженето на оФцата ми дойде нанагорно. Идваше ми да метна нещо по телевизора, за да я уцеля.
Видях, че са изгонили адашчеро. Не разбирам как изгониха Параненормалния преди оная с логореята!
 Класацията си мисля, че въпреки опитът на ББ да намаже ските на Валентин, остава
Валентин
Давид
Сияна
Стоянов/Елена
Михаела.
Мина и Мути, ако наистина са двойка, са много странна такава. И двамата дадоха съвсем различни заявки за половинките, които търсят.

# 953
Каспър говори много добре в подкаста. Гладко и бързо, без да мисли думите. В самото предаване ми изглеждаше малко… Бавен, да го кажа деликатно.

Каза, че 5 години е бил много емоционално недостъпен. Бил влязъл в един ритъм на работа и дори Сафито му се карала, че вече не показва никакви емоции. Влизането в къщата и излизането от рутината му обаче довела до обратния ефект - прекалена чувствителност.

Каза, че Иван бил бомба със закъснител. Още от втория ден си бил казал, че е възможно това да стане.

Очаква Сафито да му се накара заради реването и близостта с Иван. Изненадал се, че изобщо се е съгласила да се чуе с него в къщата, защото била много против влизането му. Елена после му пусна гласово съобщение от Сафито - каза, че го обича, че се гордее, че е издържал и че няма търпение да го види - тамън той да хапне нещо различно от леща. 😁

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 08:58 от Lilly_85

# 954
За Паранормалния важи - "по добре под чехъла на жена ми, отколкото под ботуша на майка ми" 😂 Майка му ме изкефи 😂

# 955
  • Варна
оФсата , паранормалния , безмозъчния БРАТ Иван  , джуки с цици , полуграмотни пък бъдещи учителки , пърдящи камионаджии - абе то такава менаджерия че дори плахите опити на 2ма 3ма да проявят нормалност са даже нелепи

# 956
Сетих се за последния Hell's kitchen (защото само него съм гледала). Ами той е по-интересен от Big brother - различни и интересни участници, нещо смислено се случва, любовна история (изглеждаща неизфабрикувана, но не в смисъла да я противопоставям на тази на Сияна и Стоянов, защото не е като да не им вярвам за нея, а защото вече в почти всяко предаване се опитват да напънат в такава посока).

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 13:52 от anmasu

# 957
За Паранормалния важи - "по добре под чехъла на жена ми, отколкото под ботуша на майка ми" 😂 Майка му ме изкефи 😂
Направи опит да се опълчи и майка му, за пред публиката, реагира с доста изкуствен смях - личи си, че не е свикнала.  И пръст му размахваше чак. Горкият Стефко. Добре че Сафито явно е милостива и няма да го зареже веднага.

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 11:05 от mantissa

# 958
Направи опит да се опълчи и майка му за пред публиката реагира с доста изкуствен смях - личи си, че не е свикнала.  И пръст му размахваше чак. Горкият Стефко. Добре че Сафито явно е милостива и няма да го зареже веднага.
Ако го зареже заради предаването, значи тя е по-зле и от него. За 8 години връзка със сигурност е разбрала какъв е и явно е ок с това или пък е преценила, че има някакви качества, които са повече от недостатъците. С други думи - ако го зареже, значи хорското мнение ѝ е по-важно от нейното собствено.

# 959
  • София
Не мисля, че ще го зареже. Няма за какво да го прави - винаги ще има хора, които ще харесват или не даден човек, но е важно нейното усещане и нейните чувства.

В крайна сметка това ни е показано от продукцията - случило се е, има и изрязани ситуации със сигурност. Тя си го знае какъв е, може и да имат стабилно семейство, харесвам мъже, които показват емоции - не чак толкова де, но другата крайност са ми по-неприятни и за връзка не стават.

Ако изгледа епизодите и има с кого да ги коментира, това може да му помогне да израстне.

Общи условия

Активация на акаунт