BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 331
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 1 170
Ето ги и резултатите от днес - първият вече дърпа доста на втория!

# 1 171
  • София
Е-е-е, хора, какво се случва?!
Колко гласуващи не са разбрали, че вота е положителен? Направо не мога да повярвам!!!
Продукцията си върти нещата както си иска. Зрителят само вдига рейтинг и подпомага печалбите, нищо друго.

# 1 172
Много разочароващо! Не съм очаквала, че продукцията иска да откаже зрителите точно в последната седмица, когато трябва да е най-рейтингово.

# 1 173
Е тя утре ако не отпадне, аз в събота май филм ще си пусна.

# 1 174
ББ съвсем умишлено се гаври със зрителите или овцата си е купила гласове наистина, а може истинатя да е по средата. Повече ми се струва, че са я сапунисали, че много хора я харесват и не е трябвало да напуска доброволно, за да влезе пак. Тя е достатъчно тъпа и самовлюбена, за да им повярва.
Не знам какво става в ИВ, но в Ергенът по същия начин върнаха друга отпаднала противна на цялата аудитория участничка. Защо са решили, че това е печеливша за рейтинг стратегия? Не гледаме, заради тях, а въпреки тях!

# 1 175
Ето ги и резултатите от днес - първият вече дърпа доста на втория!

Разликата им се топи. В понеделник беше по-голяма.

# 1 176
Въпреки, че очевидно мнението ми е неудобно, ще се опитам пак да се изкажа.

Това, което направи ни Владимирова, беше точно това, което трябва. Показа на четиримата, колко лесно е да "мачкаш" слаб и уязвим противник и да се правиш на силен характер, а когато нсреща си имаш някой, който те превъзхожда интелектуално, реално се вижда колко си жалък. За съжаление никой от четворката не го разбра, дори и Елена, която уж била по-умна от другите.
Сияна е мило и добродушно момиче. Аз в нея злоба не виждам. Разбирам, че не отговаря на стандартната представа за българската жена, че основното и място е в кухнята и да прислужва на мъжа си. Интересно ми е колко от пишещите тук на 20г са готвели и шетали по цял ден? Аз си спомням, че по цял ден обсъждахме къде и кога ще ходим на дискотека, какво ще облечем и т.н. И колко пък разголена да ходи? Всички момичета на нейната възраст и с нейното телосложение ходят така. Киселите лелки ги вхана яд, че те не могат. Представям си Ебру да изсипе сланини, ще е потресаваща гледка.
Елена и Ебру не харесват Сияна защото и завиждат. Сияна е млада и красива. Ебру и Елена без грим са леле мале. Ебру има кофти черти, а Елена има ужасна кожа. И двете без 5 пласта грим са плашещи. Но не това им е проблема, не е нужно всички да са красиви, за да са симпатични. При тях злобата е на такова ниво, че да ми прилошее на човек.
Върнаха Михаела, за да може да подклажда скандали. На това му се вика - безсилието на сценаристите. Явно много тихо и спокойно стана, че дай да върнем скандалджийката. Тази поне може да крещи безспирно.
Никога не съм си мислила,че някой може да завижда на жена,която Не е красива,за това,че е красива.Според моите стандарти Сияна не е красива.И най-Важното-Психологът Ани Врадимирова трябва да бъде подведена под отговорност за това,чи си позволи да разкрие лекарска или лична тайна на Ебру.Това е НЕПРОФЕСИОНАЛНО.Дали ще продължи да има клиенти?

# 1 177
  • София
Това е пълен абсурд. Накрая тая малоумна оФца ще остане до събота. Мисля, че приключих с гледането.

# 1 178
  • София
Отивам да пийна валерианче.. напрегнАх се..

# 1 179
Да не се окаже че овцата е 12,9% Joy
А ние пт понеделник я чакаме да излезе Close

# 1 180
  • София
Е тя утре ако не отпадне, аз в събота май филм ще си пусна.
Спокойствието е по-важно.

Котов
Давид
Сияна
Стоянов
Овцата

Реално и според нагласите на аудиторията така стоят нещата.

С тази хлебарка трябваше нейната уста да запушат. Ако бяха казали, че дават кутия с цигари - щеше да пита и за още една

# 1 181
Утре сигурно и Стоянов ще изкарат преди овцата Grinning

# 1 182
Ако вотът е реален, Нова да се самосезират и да проверят IP-тата на гласуващите. Да не се окаже, че 99% от гласовете за Мишето са от Индия.

Продукцията тази година здравата си проси сигнали за некоректни практики.

# 1 183
За лайфа в събота дано поне канят адекватни коментатори. Патрашкова и Ани Владимирова според мен са добър избор. За мъже бих казала Стефан на Гала и Кукушев. Другите през сезона бяха доста неприятни (Блажев, Тото и Бричката).

# 1 184
  • София
Утре сигурно и Стоянов ще изкарат преди овцата Grinning
Е това ще е поредно дъно. Тази как ще я добутат до събота, то никой не я трае.

Тото ако го поканят - аз съм пас. Подобни като него индивиди също не трябва да имат ефирно време.

Общи условия

Активация на акаунт