BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 162
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 1 680
Не го следях редовно това предаване,но реших да гледам финала и честно казано по-тъп,скучен и беден финал не съм гледал?! Преди като се сетя какви финали имаше- дуети с известни изпълнители,дебати,дискусии,а сега най-добрите моменти от сезона и нищо за финалистите!? Пълен абсурд,честно! Дано никога повече Краси Ванков НЕ прави Биг Брадър!!!

# 1 681
  • SF
Не е рестартирано гласуването, нали?
А така! Слушайте психоложката, за да не ме питате какво й харесвам на Сияна. Тя ви го обяснява - автентична, достойна, устойчива. Много хубави думи каза за нея. Аз ги обобщавам като умна. Да не говорим, че отделно от всичко това, е много симпатична.

# 1 682
Доста постен и семпъл финал, трябваше повече да се наблегне на финалистите, а не сезонът.

# 1 683
Пак нараства разликата

# 1 684
  • Между гори и планини
Представям си какво им е на Елена, Ебру, Мина и овцата да говорят суперлативи за Сияна пред тях. Не знам дали не си ядат далака от яд?
Допълнително за някои смешни моменти, директно подиграват разни умници.

# 1 685
И аз харесвам психоложката, но не подкрепям мнението ѝ за Сияна, нито мисля, че е гледала редовно.

# 1 686
Разликата вежду 2 и 3 е много голяма, а между 1 и 2 става все по-голяма.

# 1 687
Кой некадърен бездарник го ръководи тоя финал и защо не е уволнен все още?

# 1 688
Разликата между първият и вторият доста се покачи.

# 1 689
  • София
Сияна чак умна не е , но е наистина емоционално интелигентна. Аз на двойна възраст от нея не бих издържала помията дето и се изливаше...

Уу голяма стана разликата. Дано е в полза на Котов

# 1 690
  • София
Странно, Баши преди малко каза 38%, те бяха 36, явно пророк ще се окаже... И хоп стана каквото каза. После кажете, че не е нагласено.

Наистина липсва ориентиран към участниците финал.

# 1 691
  • Между гори и планини
Жоро Торнев 😂 Неговите са такива сухари.

# 1 692
На мен пък ми харесва финала, стегнато, не песни, танци и 5 часа лайф.

# 1 693
Просто можеше да покажат кадри от последните 48 часа на финалистите. Михаела е излязла в четвъртък вечерта, така че можеше да видим малко кадри на 4-мата след излизането й. Да акцентират върху тях. Да направят както при елиминациите - видео и коментари за всеки от финалистите и например въпроси от коментаторите към всеки.

# 1 694
  • SF
Отворила се е ножицата при разпределението на гласовете за Стоянов.

Общи условия

Активация на акаунт