BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 074
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 1 845
  • София
Хаха..Питат паранормалният уред- Давид ще спечели ли? Отговорът му е :-Няма 🤣
Страшен уред, с кеф да го шибнеш у земята..
..И после казва :-Борче 😆..Това е сигурно, защото идва Коледа..

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 15:38 от elix

# 1 846
  • Ню Йорк
Радвам се, че Давид спечели. Симпатяга е, а и много ми стана мъчно кто сподели, че няма 30лв за тостер. Гадна работа. Дано си направи хлебарница и да му върви бизнеса.

# 1 847
  • Варна
да си направиш 1 - 2 - 5 хляба , тутманик , пица , пърленка не е проблем - правя го от поне 15 г. , но да имаш бизнес с хлебарница е съвсем друго нещо , въпреки че известноста  може да го понесе на гребена на вълната . Все пак предстои му поне 45 г. работа , а и той си е все още дечко Simple Smile

# 1 848
Аз гласувах за Давид. Смятам, че е имал объркан старт на живота, но се опитва да го подреди и да създаде някаква стабилност. Харесва ми, че не се поддаде два месеца затворен с безгрижно наливащи се, когато могат съквартиранти, които и му навираха пиене, щото - кво толкова, от едно нищо няма да ти стане. Всички съквартиранти сочеха него за победител.
Котов имаше нужда малко да се приземи. Не е кой знае какъв интелигент и учен. Завършил е висшето си в чужбина като хиляди други деца. За живия живот все още е много зелен - арогантен, неотстъпчив, дървен философ. Има потенциал, аргументира се, може да свърже правилно повече от две изречения, но не ми беше достатъчно. Просто на фона на останалите си личеше, че е чел малко повече. Принципен - това също е хубаво.

# 1 849
Чакаме подкаст днес - май Давид и Котов ще са заедно. Освен това Елена казва, че това e последният сезон, който води и го завършва на високи вибрации - значи няма да снима със Стоянов и Сияна, така ли?
Скрит текст:

# 1 850
Само едно ще ви кажа-благодаря за прекрасната компания и прекараното време с вас. За мен беше чест! Така да ви го кажа.

# 1 851
Интересно беше това, че Краси Ванков не излезе на сцената и не обяви кастинг, Александра и Башар също не казаха нищо, сега пък Елена пише, че ѝ е последен сезон. Да не се окаже, че няма да има следващ сезон? Възможно ли е продукцията да е пострадала, защото държаха Иван вътре твърде дълго и СЕМ да са ги погнали?
Александра и Башар миналата година завършиха с “Биг Брадър се завърна”, а сега с “Биг Брадър ЩЕ се завърне”.

# 1 852
Не знам. ББ смазваше по рейтинг “Ергенът” поне първият месец - това променило ли се е? Някой тук преди беше пуснал скрийншот преди (Емо мисля, че беше). Освен ако не се е обърнала палачинката, ще ме изненада, ако няма нов сезон. Но всичко е възможно. Може да планират някакво друго риалити. Или пък ВИП Брадър.

А думите на Елена, че ѝ е последен сезон в риалити ги разбирам повече сякаш не иска да се занимава с такъв тип предавания повече.

# 1 853
  • SF
Още е рано за програмните схеми на телевизията до година и договори с продукциите. Предстои да анализират и да взимат решения. Има значение и конкурентите какво ще пуснат в прайм тайма или както се казва на телевизионен език "на гърба на предаването".
Биг Брадър не е онзи Биг Брадър от преди 20 години, когато нямаше други риалитита. Излъчваше се от 20:00 часа, в по-гледаемия часови пояс. Сега той е зает от два пъти по-дългите епизоди на Игри на волята.
И зрителите не са същите. Тогава нямаше инстаграм и даже и тези теми тук ги е нямало. Хората дискутираха всичко помежду си. С информация се сдобиваха само от предаването и коментарните студиа. Преди 20 години публиката се вълнуваше от това какво ли става с 16-20 човека, затворени в общо пространство и как се развиват отношенията между тях. Вече никой не си задава този въпрос, защото отговорите са ясни - скандали и напрежение стават. Винаги се избират участници, които да го разпалват.
Сега с умиление се хвалят старите издания, че имало смислени разговори. Нищо подобно! Зара, Найден и Здравко за изкуство и автори на книги ли си говореха? Здравко с някакви познания ли спечели? Пчипирудата, Зейнеб и те ли с дълбоки разговори блестяха? А близначките и баба им Вили, Лили и Боби ръгбиста - и те ли говореха за театър, книги и философия? Имаше простаци като Радо, Недялко, бате ви Сали, една, която получаваше факсове, Панайот!
На Биг Брадър не му трябват интелектуалци, които да си заформят кръгли маси и да дискутират дълбоки теми, свързани с изкуство, политика, философия и религия. Няма кой да го гледа това.
Най-малкото в Къщата на Биг Брадър книгите са забранени за внасяне. Съквартирантите могат да си поръчат цигари и алкохол, но не и четиво.

# 1 854
Рано е за договори, но не е рано за кастинг. Практиката е да се обявява още преди сезонът да е свършил, за да може феновете да “яхнат” вълната.

Пример за обратното е Ергенът (4-ти сезон), за който обявиха кастинг само 3 месеца, преди да започнат снимките. Ники Николов тогава се оплака, че е събрал само 200 кандидатури. И от тези 200, много малка част са имали възможността действително да влязат, защото докато минат кастингите, процесът по одобрение и т.н., били останали само 3 седмици и почти никой нямал възможност да си зареже работата и ангажиментите, и да хукне е такъв кратък срок.

В този смисъл е съмнително, че не тече кастинг. По-лесно е да имат някакви набелязани хора и да канселират сезона, ако преговорите се провалят, отколкото да нямат и в последния момент да се чудят къде да търсят подходящи участници.

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 09:40 от Lilly_85

# 1 855
Не знам. ББ смазваше по рейтинг “Ергенът” поне първият месец - това променило ли се е? Някой тук преди беше пуснал скрийншот преди (Емо мисля, че беше). Освен ако не се е обърнала палачинката, ще ме изненада, ако няма нов сезон. Но всичко е възможно. Може да планират някакво друго риалити. Или пък ВИП Брадър.

А думите на Елена, че ѝ е последен сезон в риалити ги разбирам повече сякаш не иска да се занимава с такъв тип предавания повече.

Не, не се е променило, Биг Брадър всяка седмица беше по-гледаното предаване, въпреки че Ергенът е по-коментираното.

Последните данни са за седмица 44 (тоест 27 октомври – 2 ноември) и ги гледам от сайта RedLink. Източник е ГАРБ, така че съм склонен да вярвам, че са достоверни.

# 1 856
  • София
сега пък Елена пише, че ѝ е последен сезон.

По спомени имаше публикация на Елена от някоя социална мрежа, че се мести в Лондон, може и това да е причината да не води повече този подкаст. Ако я сменят с другата Елена от този сезон, може да се получи интересно.

Имаше призив в нейния подкаст хората да се запишат за кастинг, така че сигурно ще продължи. Рейтингово е, интересно е, обсъжда се.

Не искам с известни личности, защото просто няма кого да поканят и кой да се съгласи.

# 1 857
А, то може и да има повече гледаемост, ама за да стане това трябва да се измисли рецепта съответсваща на 2025-26 година.

Главата съм склонен да си заложа, че няма да извадят никакви анализи, нито ще си направят смислени проучвания, които да ги информират какво иска публиката. Просто ще си карат по старата рецепта - "Влизат всички, които крещят".

Имам усещане, че въпреки всичко могат да направят предаване, което да се гледа от по-разнообразни възрастови и социални групи.

Но ако няма с кой да се идентифицираш - как да стане? Без хора, които могат да ти произведат мемета и от чиито изпълнения да напълниш Инста и ТикТок с кратки клипчета как да стане?

Ш'ма извиняват, ама с Орангутани и Овце топ риалити не става, хората имат достъп до Анимъл Планет все пак.

# 1 858
  • SF
И хайде, започнаха конспирациите! Да, Lilly_85, научи ги как да си вършат работата, за да не се омотат нещо и да пропуснат да направят кастинг.
В момента Краси Ванков празнува и стяга багажа за ваканция. Рибата е още в морето, но те да заложат тигана?
Знаеш ли, че организирането на кастинга коства доста финансови ресурси? Нямат договори, не са одобрени програмните схеми, но той що пък да не си направи един кастинг!
Кастинг за Биг Брадър традиционно се прави лятото преди самия сезон. Дългосрочни заявки са прекалено рискови. Участниците могат да забременеят, да напуснат България, да сключат трудови договори, да се запознаят по между си, а предаването се гради върху техните характери. Да изчакаме до лятото и ще видим. Няма смисъл сега да се правим на програмни директори. Миналата година Богдански казала, че биг брадър се завърнал, сега казала, че ще се завърне... Пък гледала надолу, докато го казва... Може да се е объркала. Снощи правиха и други грешки. Башар едва изчете въпросите, които му бяха написани на картончетата.
А може и да не се е объркала, а да е по сценарий, за да внесат разнообразие с думичката "ще". Или по други причини. Но кой кихнал, кой намигнал, докато го казва, мисля, че е твърде рано да си блъскаме главите.
Но да дадем ход на конспирациите! Какво ще пишем до следващия сезон?!

Браде_Питич, концепцията се определя предимно от компанията, която държи правата. Нашите трябва само да я следват и да я възпроизведат според материала, който се е явил на кастинга.

# 1 859
Есме, от Марс ли падаш? Кастинг за Биг Брадър ВИНАГИ се е обявявал преди да свърши текущия сезон, включително миналата година. Кастинг за Ергенът (пролетния 2026) върви още от тази пролет. Кастинг за ИВ - той дори не спира, целогодишно приемат кандидатури. За Хелс Китчън - също се обявява малко преди финала на текущия сезон. Но да, ти си философствай, че не било практика кастинг да се обявява толкова рано и както винаги не признаваш грешка или дори чуждо мнение. Хайде чао.

Общи условия

Активация на акаунт