💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 76 615
  • 1 986
  •   318
Отговори
# 1 665
М да, а ако продукцията обяви за спечелване 200 гроша в битка в която номинираният е за втори/трети пореден път как ще се промени гласуването/ номинациите

# 1 666
Мирослав. Имам чувството, че мрази Калин, постоянно го гледа с някакво високомерие.

Да, и аз с такова впечатление оставам. Много кофти погледи му хвърля, и всеки път, когато някой тръгне да хвали Калин, Миро сякаш нещо го изяжда от вътре. Да не говорим вчера колко пъти си провери коалицията дали със сигурност ще гласуват срещу Калин. Много противно.

# 1 667
  • Bayern
Ако социалните мрежи са някакъв индикатор ми се ще всички, които подкрепят Калин да идем и да го последваме и накрая на сезона (независимо от победителя) Калин да бие  мрънящия мизерник с едни 15 000 последователя . Ей така за спорта
В Инстаграм е @kalinkata_hr
Във Фейсбук: Kalin Hristov
Подкрепям!
Калин ще ми е първия  участник в риалити формат, когото ще последвам Blue Heart
#сезонанаКалин

# 1 668
#сезонанаКалин
Не е нормално Радка да има повече последователи от Калин
Ако социалните мрежи са някакъв индикатор ми се ще всички, които подкрепят Калин да идем и да го последваме и накрая на сезона (независимо от победителя) Калин да бие  мрънящия мизерник с едни 15 000 последователя . Ей така за спорта
Подкрепям!
#сезонанаКалин

# 1 669
  • Някъде там...
Калин е пуснал много приятна самоделно правена реклама в ИГ. Simple Smile Като говорим за финансиране и популярност. Марката всъщност се рекламира от ИВ, не знам има ли връзка или са си го избрали.

Майко, майко, майко- какви глупости се изговориха в коментарното студио и то от кого?! Доволна съм, че от години не си причинявам Нова( изкючвам игрите... засега)
Добре, че Юли вкарваше малко логика и мисъл. Дъно на дъната...
Някой е защитавал мегастратегиите на четворката харпии ли?

# 1 670
Снимките "Мирко с наденицата" и "Погледът на Калин"  ги искам на билборд на Цариградско!

Хора, Калин е качил в Инстаграм рекламни клипчета, които най-вероятно сам е правил. Е, много е талантлив. А този тембър...

Хайде всички в ИГ - @kalinkata_hr

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 12:41 от MikasaA

# 1 671
  • Някъде там...
А, явно не само аз съм фен на гласа му. Simple Smile Много приятен тембър има.

# 1 672
Аз само едно не разбрах - съжалението към ехото на Пекин. Сапунджиева реве, понеже усеща края си и тук започна голямо съжаление за нея, милата тя. Ама нека си припомним, че докато беше ехото на Пекин ( Радостина и Николета трици да ядат пред нея) колеше и бесеше всичко подред с мръснишките си номера.

От нея по-неприятни са само Мира и Пекин (а мъжа в тази връзка е Пекин).

# 1 673
Калинката - последван в ИГ. Тийм Калин! Blue Heart

Няма как някакви измекяри да имат повече последователи от свестните хора.

# 1 674
Еее, що не са взели Мирко за рекламно лице? Да живне малко момчето, че от толкова битки сили не му останаха...

# 1 675
Майко, майко, майко- какви глупости се изговориха в коментарното студио и то от кого?! Доволна съм, че от години не си причинявам Нова( изкючвам игрите... засега)
Добре, че Юли вкарваше малко логика и мисъл. Дъно на дъната...
Е, като се има предвид гостите, не се изненадвам.
Великата треньорка Михаела, зараждаща женски коалиции в залата, още преди жените дори да са избрани за формата;
Шопа, който няма как да не подкрепя своите коалиционни партньори - N1 и N5;
Как няма да защитават...

# 1 676
#сезонанаКалин
Не е нормално Радка да има повече последователи от Калин
Подкрепям!
#сезонанаКалин
Като се вземе процентно характеристиките на населението, за съжаление е съвсем разбираемо.

# 1 677
  • Някъде там...
Ясно. Критичният ПР в действие. Simple Smile А другата гледна точка кой я защити? Защото ми се струва, че доста преднамерено са си подбирали гостите в студиото.

# 1 678
  • Bayern
Някой, ако познава Калин лично, моля да му каже колко е обичан в бг мама Smile  Във всички анкети е топ и е най-харесваният участник за всички сезони !!! Blue HeartBlue HeartBlue HeartBlue Heart
#сезонанаКалин
Аз само едно не разбрах - съжалението към ехото на Пекин. Сапунджиева реве, понеже усеща края си и тук започна голямо съжаление за нея, милата тя. Ама нека си припомним, че докато беше ехото на Пекин ( Радостина и Николета трици да ядат пред нея) колеше и бесеше всичко подред с мръснишките си номера.
От жените не харесвам нито една, но Сапунджиева е сама в това племе и е грозно да я нападат така.Ако и Траян се включи в хора ще ми падне в очите, за Алекс и Симона не се учудвам на тях им иде отвътре. Като не харесват Сапунджиева могат кротко да си я номинират всеки път, няма нужда от  психически тормоз.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 13:02 от ROSHLA2006

# 1 679
И аз като Калинката, да намеря позитивното във всяка ситуация. Innocent

Операторът в Изолатора заслужава повишение заради кадри като този. Разсипан след две битки за деня, воинът се връща в гнездото на змиите. Целият в пясък, гладен и употребен, но пак е прекрасен.

Общи условия

Активация на акаунт