💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 33 995
  • 744
  •   95
Отговори
# 480
Цитирам Гарганела от старата тема:
25 септ. 2025, 22:19 ч.

За фенклуба - Калинката днес е рожденик! За статистиката - везни.
Много интересно - майка ми е родена на същата дата, дъщеря ми и тя е везни Simple Smile

# 481
  • София
Снощи всички жълти на синхрон, включително и той каза, че 30 секунди не му стигнали за да направи посленото кубче, ако беше както Дидо твърди, никой от Жълтите нямаше да го каже, включително и той.
Да, да, щото досега никога не се е случвало някой редактор да ги накара да отиграят една такава сценка JoyJoyJoy
Не че всичко това има каквото и да било значение, нито пък искам да накърнявам по какъвто и начин ореола около Калин (безспорен любимец на всички включително и мен) просто отбелязах че снощи монтажа беше толкова некадърно направен и кадрите на които се виждаха почти наредени кубовете на жълтите изобщо не се връзваха с тези от преди и след това: няма как за едни 5 секунди да си доникъде в реденето, после изведнъж да се нареди всички (без да се покаже как) и още 5 сек по-късно всичко да е отново в изходна позиция.

# 482
  • София
Относно пъзелите снощи,ми направи впечатление,че кубовете на двете племена бяха различни.
При жълтите беше по-лесната вариация от два повтарящи се цвята,където трябваше просто да се захлупи единият.
То ясно,че удариха едно рамо,за да се облажат на резиденция и те,но последвалите обзори как били на секунди и т.н в една или друга степен омаловажиха победата на Алекс с по-трудната версия на кубовете на сините.

# 483
Положението при жълтите е трагично! Мирослав не знам дали може по-бавно да говори, по-измъчено да гледа и по-бавно да се движи по трасето. Съмнявам се, че е само от глад. Пекин не е спряла да функционира. А и той на елиминацията съвсем друго показа. Ивайло е като човек с посттравматично разстройство - гледа в една точка и вече изобщо не е там и не играе. Радостина освен да се опитва да плете интриги и коалиции, друго не и се отдава. Николета гледа с празен поглед, мрънка и все има засечки по трасето. Пекин няма на какво и кого да е мозък, понеже един Калин им остана, който дори не е от тяхното племе. Просто е тъжна картинката. Сигурна съм, че Дино и е залипсвал вече 100 пъти да каже някоя смешка и да вкара енергия.

# 484
Ивайло разбра защо е пратен Калин и това го сдуха окончателно след пропадането при Безименните и след отпадането на Крис. Да, Калин е приятелско лице и силен играч, но Ивайло няма никакви илюзии и му е все тая даже на коя локация е - той знае, че Калин е там, за да го отстрани и че дните му в Игрите са преброени. Контузии, глад и враждебност не събориха Ивайло, но Продукцията му намери цаката. Той го знае и отиде да спи снощи, даже във вечеринките пред камерите не искаше да участва.

# 485
  • София
Трагични са жълтите,спор няма,но Пекин ще продължава да си гони коалиционно ,да пази двете клявки и да бди над Мирко.Носи ми един вайб как Виолета закриляше Рълев.
Та ще продължават да падат и да отпадат силни мъже.а тя да разчита на помощ от боговете с пленяване на сини.
Направо ми става гадно като си представя чисто хипотетично как Калин печели залог на кастинг битка и трябва да извади някой феномен в този змиярник Sad

# 486
То е ясно. Пекин ще добута до финалната седмица с голямо рамо от продукцията и там ще отпадне бързо. Както и да го мисли, няма шанс да закара със себе си слабите Радостина и Николета. Винаги има и втори номиниран и като отпадне Ивайло, Калин ще елиминира някой от флегматичната четворка. Вероятно Радка, че другите бая грошове събраха.

# 487
Калин е страхотен и хич не  е толкова захлупен нито социално, нито като младо момче. Просто е по-обран и възпитан, но е наблюдателен и аналитичен, ама не тръби и споделя. Душеприказчик му е бил Лапунов, ама...видяха му сметката. Това явно и Ръждивата я е дразнело. Калин и бил като братче, ама Лапунката все я питаше какво мисли, има ли нужда от нещо, хранеше я , прислужваше и, но...няма братче там.
Калинчо го загледах вчера за момент в гръб. Той си е цепил главата като малък мисля, има голям белег на тила на главата и затова така държи косата разрошена . Може и да ми се е видяло, ама ...добре го видях. Палавник е бил, но тежко е падал при тези екстремни преживявания.
Добър е на пъзели Калин, отделно и мисли стратегически играта, изобщо не е разпилян , а че спал цял ден...не мисля.

# 488
Само да кажа, че се втрещих когато осъзнах, че Калин е по-нисък от Миро. Никога не бяха заставали един до друг досега. Миро - явно заради неособено мъжествената си игра и коментарите за височината на битката с арката, ми изглеждаше доста по-нисък. Това още повече засилва неприятните ми емоции към него. Уж висок, уж силен, уж добре сложен - защо е това мрънкане и шикалкавене? Компактният Калин наистина ги слага в джоба си.

# 489

Досега сме го виждали /Калин/ първата седмица на един логически пъзел с тежки части, където се оплете и забави, но го реши.

Точно от този пъзел стигнах и аз до заключението на dido за пъзелите. Калин не се оплете там. За мен той изчака Йордан да дойде. Та Калин беше наредил изцяло първия ред, след което го развали. А е очевидно, че за нареждането  на втори и трети не ти е нужно въобще да пипаш първия ред. После се оправдава, че бил слънчасал - ами не му повярвах. Просто трябва да има интрига. Уж че за малко.

# 490
О, колко високи хора познавам яки и добре сложени, а като поведение мрън-мрън и все бавно и славно. Даже по-често дребните са едни напористи, бързаци. Виждаме и Дино и Алекса преди него. Ами Цецо от сезон 4 на фона на малката Мани Joy
Никак не ме учудва точно тази комбинация при Мирослав. Имаше един бъзик, че при високите хора , докато стигне нервния импулс, отиде работата Joy

# 491
Не вярвам да има различни комплекти кубчета, евентуално така изглежда, защото виждаме най-много 4 страни и кои са те зависи от това кои са двете скрити такива (как е обърнато кубчето). Алекс се забави много, защото въртеше само около оста и едва накрая се сети да върти и в другата посока.
А Калин си плати "данък" за това, че не е гледал предишните епизоди. Ако беше гледал щеше да знае условието и даже да има подготовка. И пак се справяше добре, ако не беше това изоставане можеше и да бие.

# 492
  • София
По принцип никак не харесвам Ивайло, даже ужасните му перипетии в играта не могат да ме накарат да го харесам, но ми е много жал за него. Съсипа се, изтормози се, психически е сринат. Най-добре за него ще бъде да отпадне тая седмица и да вземе да го излекува тоя глезен. За какво се трошат изобщо не знам.

# 493
Фактът, че Калин не е гледал предаването преди говори точно колко е над нещата. Той наистина е там за игрите, за тръпката и предизвикателството. Другите не само че гледат под лупа предишните епизоди и знаят битките наизуст, но някои даже специално се подготвят като плащат пари на треньори и т.н.

# 494
Фактът, че Калин не е гледал предаването преди говори точно колко е над нещата. Той наистина е там за игрите, за тръпката и предизвикателството. Другите не само че гледат под лупа предишните епизоди и знаят битките наизуст, но някои даже специално се подготвят като плащат пари на треньори и т.н.

Тази подготовка е някаква пародия за мен. Уж плащали на треньори и се готвели, а масово нямат техника на минаване на ръце по разни препятствия, не могат да се люлеят на люлка, не могат да плуват, не са научили стандартните пъзели и прочее. Даже се чудя какво тренират на тази подготовка.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 17:56 от Черна станция

Общи условия

Активация на акаунт