💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 43 806
  • 1 044
  •   53
Отговори
# 600
Нека хапнат малко кренвирши и да съберат сили за утре. Пък и Калин не бива все да пада ...нека им заможе очите

# 601
  • Някъде там...
Симона не може да губи, ей.

Браво на Алекс, подценихме го.

Калин обаче не пасе трева, не се връзва на ласкателствата. Не може да го подхлъзне Пекин, което ме радва.

# 602
  • На Изток от Рая
Тея кренвирши както са се напекли на слънцето, утре Калин и Ивайло ще имат оправдание, ако паднат на битката😂

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 21:49 от Countess_M

# 603
  • София
Това жълтото в плитките на Пекин от кичурите ли е? Все едно е боядисано в цвета на екипите 😆😆

# 604
  • тук, на мястото си
Алекс и Симона се объркаха на въпроса на Павел, не са си научили отговорите. Ясно е, че трябва да ядат салами, но този избор ще изяде главата на Пектина. Също както на Чикагото.
Ръждето бързаше да тръгва, че да не измислят някое наказание.

# 605
Ако не беше стратегията на Калин, Пекин щеше да види победата през крив макарон.

Павел по никакъв начин не е помагал на жълтите. Алекс почти си обърна картата и това може лесно да се докаже, като се върне моментът или с гифче.

# 606
 "И внимавайте да не изядете всичко наведнъж" вика след тях Павел.
Яжте колкото можете, че останалото може да ви го вземат, като предния път си мисля аз.

# 607
  • тук, на мястото си
Ха, те  пак на блатото! Изолатор и блато едно до друго.

# 608
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
След гладуване тези неща точно да ядат не е ок. Дайте им плодове, зеленчуци, тия салами на празен стомах в жегата е убийствено просто.
Ръждавичка има още много да учи, не умее да губи и не уважава съперника (който и да е той).

# 609
ПекинА ще докара инфаркт на Ивайло. Горкия.

# 610
  • Някъде там...
Тя една питателна и полезна храна, ум да ти зайде.
Очаквах малко по-оспорвана да е тази битка някак. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Чакаме Симона пак да е капитан, няма да остави нещата така тя. Само да не спретнат някоя елеминационна.

# 611
Това жълтото в плитките на Пекин от кичурите ли е? Все едно е боядисано в цвета на екипите 😆😆

Много и отиват тези плитки.И както заслабна направо свали 10 години.Изглежда като момиченце.

# 612
Тъпа и предвидима седмица предстои! Да им се не види и продукцията с тъпите ротации и режисирания.

Другите вкъщи гледат Трейтърс, а там е доста по-интересно в момента сякаш. Поне ги гледам как се вълнуват.

# 613
  • София
Поне като ги свият коремите след "царската" вечеря, ще падат лесно утре. Grinning

# 614
  • София
Калин и Алекс бяха абсолютно равностойни по трасето, Алекс изобщо не отстъпваше, напротив! Просто тактиката на Пекин беше по-добра. Не че на Ръждавичка беше грешна, просто беше малко по-бавна. Защото вероятността да се паднат еднакви символи при един и същи цвят е минимален. А и с грешката, която допуснаха...
Както и да е, не е голяма драма. Тъкмо Пекин да нахрани гладните, а и на Ръждавичка й е полезно да й понатрият носа.
Обаче като ги видя тези долнопробни наденици, направо ми се повръща. С такива боклуци да захранват хора, които не са яли от седмици... Confused

Общи условия

Активация на акаунт