💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 42 174
  • 1 004
  •   155
Отговори
# 615
А, да.
Кой им преде косите на тия девойки? Всички са като конфекция.

# 616
Браво на Пекин! Браво на Калин!
Юхууу, доволна съм!

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 06:00 от Bilyana14.

# 617
Тъпа и предвидима седмица предстои! Да им се не види и продукцията с тъпите ротации и режисирания.

Имай вяра в продукцията.Не са вчерашни.Щом ни е ясно как ще протече седмицата, значи те ще направят някаква врътка да не стане така

# 618
  • Някъде там...
Очаквам две загуби за жълтите. Не виждам на какво ще бият сините. Някоя изометрия...
И сигурно продукцията ще иска да номинират само по един, за да прецака Ивайло и Калин.

Много напрягащо племе е жълтото, уф.

# 619
Да, явно са имали право да подсказват..

Алекс ако не беше отворил грешната карта, щяха да имат шанс.
Винаги в тази игра е имало право и двамата играчи да помнят.

# 620
Тя една питателна и полезна храна, ум да ти зайде.
Очаквах малко по-оспорвана да е тази битка някак. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Чакаме Симона пак да е капитан, няма да остави нещата така тя. Само да не спретнат някоя елеминационна.
Аз си мисля, че не би трябвало да има повече елиминационни капитански при така стеклите се обстоятелства. Остават 2 или 3 седмици до обединението, а пък, ако наистина дадът елиминационна капитанска и Пекин вземе, че падне какво правят? Нов служебен капитан или племето ще избира?

# 621
Гоненица.
Миро да блесне. Joy

# 622
  • Някъде там...
Ако Пекин не им е нужна, ще я хлъзнат. Повече ме притеснява, че ще подхлъзнат Симона обаче.

# 623
Очаквам две загуби за жълтите. Не виждам на какво ще бият сините. Някоя изометрия...
И сигурно продукцията ще иска да номинират само по един, за да прецака Ивайло и Калин.

Много напрягащо племе е жълтото, уф.

Това което казваш е вариант да бият жълтите.Ще им дадат някоя изометрия или всеки да подрежда някакви плочки.Така Иво и Калин няма да могат да саботират и ето ти една победа за жълтите.Ще е гадно първата игра Иво и Калин да събират, а втората да не могат и плана отиде на кино.

Гоненица.
Миро да блесне. Joy

Не вярвам Миро да може да блесне на гоненица.Там залагам на Траян.

# 624
  • В Града на липите
Каква изненада? На Миро му стана лошо Sweat Smile

# 625
  • София
"Чакай, че ми стана лошо", каза някой... Кой ли?? Joy

# 626
За пореден път се убеждавам, че това предаване е дъното. Защо на трасето не бяха капитаните както всеки друг сезон? Ебахти зора да запазят Пекин и жалката й коалиция. Симона щеше да я отвее на трасе, Пекин още щеше да бута куба.

# 627
# 628
Новия Али Ръза е наш Миро. Ох лошо ми е...

# 629
  • София
Някой да прескочи до бензиностанцията за хляб, че едва ги преглъщат тези кренвирши. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт