💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 44 463
  • 1 055
  •   83
Отговори
# 585
Кубът на Калин е много по-тежък, вижте как пада само.

# 586
Горчи ми. Сготвят Ръждавичка. Ще сготвят Иво и Калин. Тъпо.

# 587
Ето как ще опитат да нащърбят ореола на Калин. Ще ги обявят за саботьори с Ивайло, ще ги строят пред всички и за наказание, че не се жертват за "силните патки" ще ги пратят на битка един срещу друг. И също ще дадат причина да си пращат все Калин на номинации.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 21:47 от MagdalenaM

# 588
  • София
Нито Ръждавичка, нито Алекса видяха пипнатата, но НЕОБЪРНАТА плочка. Не знам Павел за какво шмекеруване говори
Помага на ПекинА. По сценарий тя трябва да спечели и да занесе кошница с “полезна” храна.

# 589
Кубът на Калин е много по-тежък, вижте как пада само.

Абсолютно съю съгласна тук. По-тежъл му е кубът и вдига много повече прах от на Алекс.

Птносно плочката...Алекс почти я беше обърнал, остави я и тръгна друга да обръща.

# 590
Ох. Това е тъпа битка. Уж голямата борба между жените, пък те си седят там горе да запомнят картинки...

# 591
Ръждавичка винаги ли е такава ехидна? Алекс бил глух, на години, всички стари, немощни и некадърни, само тя  млада, красива, безсмъртна и непобедима. За всеки има нещо подигравателно да съобщи с неясната си дикция...

# 592
Струва ми се, че Калин леко подсказа на Пекин  като си постави ръката вдясно на зеленото и тя му каза...Да, точно там.. Може и съвпадение да е, но може и да не е ..
Ама то не е забранено, те играят заедно все пак. Той помни, тя помни. Във фейсбук хората явно не са разбрали правилата и сега обвиняват Калин, че мами. Бил подсказвал, бил махнал палмите, без Пекин да му е казала? Тези хора не са в час.

# 593
  • В Града на липите
Ами помни като слон Пекин, Калинчо малко се ошлянкваше по арената, ама заслужено си биха. Simple Smile
Сега ще се натъпчат с боклуци и утре пак ще паднат сигурно. Grinning

# 594
Ръждето умря от яд.

# 595
Е все пак е лекар! Лекар без силна памет не се става!

Ръждавчка има нужда да намали самочувствието и да спре да се самовеличае, а да се поогледа, че мъжете я лъзгат...

Алекс - Пф

# 596
  • София
Да, явно са имали право да подсказват..

Алекс ако не беше отворил грешната карта, щяха да имат шанс.

# 597
Какви бяха тез реклами! Че аз изгледах Трейтърите през това време Simple Smile
Ще им съсипят сгодите на Иво и Калинката, това изречено пред камери... Дори знам кой ще ги нареди пред строя.
Голяма битка, само дето Ръждавичка не спа, сега ще се самобичува, че друг е по- добър от нея.

# 598
Точно пъдпъдъци има в щайгата. Тюх.

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 10:19 от Stasiva

# 599
  • София
Ако не беше Калин, Пекин нямаше да спечели. Е, и лека помощ от Павката имаше

Общи условия

Активация на акаунт