💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 35 419
  • 751
  •   64
Отговори
# 630
Миро толкова е отпаднал, че халюцинира.Яде кучешка радост, а му се привижда месо🤣🤣🤣

# 631
  • Някъде там...
Сега и двете страни ли мислят да саботират или аз не разбрах? Нещо не ми е интересно с тия схеми.

# 632
  • В Града на липите
Големи схемаджии са тия жълтите и развалиха на Калинката рахата.

# 633
Като видя Миро се сещам за сериала Листопад и Али Ръза.с дежурната му реплика "Лошо ми е".

# 634
Моля половината от вота дето е даден за Радка в анкетата да отиде за Пекин😂Ужасно неприятна сврака 😄

# 635
  • София
Всички смятат, саботират, и накрая Калин ще вземе по инерция да спечели битката. Grinning

И какво са правили цял ден, та тичат по мръкнало? Почнаха по две битки на ден ли?

# 636
  • София
" Чакай, че ми стана лошо"???

Къде е повръщащия емотикон!!!

# 637
Ще има доста спортна злоба утре Satisfied

# 638
Ай, ай гоненицата.
Всички жълти ще саботират.
Обрат.

Траян много се пали. Спокойно. Ще биете.

# 639
Надуха му  главата на Калин с техните схеми , сам сред вълци е положението

# 640
  • Някъде там...
Обаче срещу такива трябва да се играе мръсно. Но това трябва отвътре да ти идва някак. Ще ги изработи Пекин...

И какво са правили цял ден, та тичат по мръкнало? Почнаха по две битки на ден ли?
Явно стигнахме до фазата с 4 дневна седмица. Капитанската и първата елиминационна са в един и същи ден. Калинката ще го скапат от битки.

# 641
Постоянно ни натякват,че Пекин където хване бие Ръждавичка,ама нещо удобно изпускат,че Траян където хване много силния Мирослав избърсва пода с него.
Утре ще има много нерви,очаквам синя победа и пак Мирослав да му стане “лошо”.

# 642
Тъпа и предвидима седмица предстои! Да им се не види и продукцията с тъпите ротации и режисирания.

Имай вяра в продукцията.Не са вчерашни.Щом ни е ясно как ще протече седмицата, значи те ще направят някаква врътка да не стане така
Нямам вяра. Убедена съм, че интересното беше дотук и предстоят много тегави времена. Май ще минавам пак на запис, както в началото. Има един куп действащи лица, които не могат да предложат никакво интересно съдържание.
Стана мазаляк.

# 643
Всички смятат, саботират, и накрая Калин ще вземе по инерция да спечели битката. Grinning

При втората фаза, капитанската и първата номинационна са в един ден.

# 644
Ивайло и Калин трябваше да изговорят саботажа по между си, без да разбират от продукцията. Сега ще ги линчуват под претекст, че не е спортсменско и ще ги накажат. Мирослав пък се прави на умряла лисица. Обгражда се със слаби играчи, за да ги елиминира после лесно. Да, лукав е, но само може да си направим извода какви са хората от екипа на Игри на Волята, които бутат такива неприятници. Под екипа не визирам Павел и Ралица, които казват това, което им се говори в слушалката.

Общи условия

Активация на акаунт