💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 33 700
  • 741
  •   105
Отговори
# 75
  • София
Ето аз не съм гласувала нито за Ръждавичка, нито за Миро. Не че ми харесват особено, и двамата са ми прекалени, тя с чувството си за превъзходство и няма такова самочувствие, а той с мишкуването си в чист вид.
Но определено по-несимпатични с интригите си и напъните за женска коалиция на всяка цена, са ми Радка и китайската докторка, на която дори не знаем малкото име и затова гласувах за тях.

Обаче като видях масовото "одобрение" за блатната кралица, чак ми стана жал за нея. Аз ако видя подобно гласуване за себе си, хич няма леко да го приема и сериозно бих се замислила за причините.

А на другия полюс на анкетата е нашият всеобщ любимец, как да е иначе Heart Eyes

Лапунов направо е извънземен, как ходи бос по тия ледени камъни.

# 76
Аз съм на мнението на Дяволо. Никой не ми е неприятен. Не с всеки бих общувала, но този сезон не виждам да има някой откровено противен персонаж.

Най-малко пък Миро. Наистина не разбирам хейта към него!? Жена му е била в осми месец бременна, това означава, че има ДВА месеца до термин. Снимали са общо 31 дена, ако не се лъжа. Нито е излъгал, нито е оставил жена си в последния месец.
Понякога наистина много се прекалява с негативизма към хората... той специално наистина е много тих, възпитан. Наистина на никого нищо лошо не е направил, не е казал. Не заслужава такова отношение!
И за протокола, не ми е фаворит изобщо и не искам да печели той, но не мога да отрека, че човека първо се справя много добре с игрите, и второ изобщо не изглежда лош човек, дори напротив.

Малко се получава като с Мартин миналия сезон.

И все пак много ми харесва това:

# 77
  • София
Снимали са общо 31 дена, ако не се лъжа.
Пробвай с 65 Joy

# 78
  • Някъде там...
Много се е писало за Миро досега и не искам да се повторя. Човекът открито не застава нито с думите си, ни с упреци, ни влиза в огъня. Винаги тихичко търси кой да свърши работата вместо него. И мръсната, и отговорната. Да не би случайно калта да падне върху него и да му очерни тихия и възпитан образ, който усилено гради или да го упрекнат в нещо. Прикача се към силните на деня. Той е хамелеон. Актьор. Мен това ме дразни ужасно много у него. Имам непоносимост просто към такива хора.
Помня, че и Фейгин ме дразнеше по подобен начин, но в по-малка степен.
За това, че е оставил жена си, аз лично не се наемам да го упреквам. Вероятно е имала близки до себе си в случай на нужда, едва ли е била съвсем сама. Или поне се надявам.

Звуча като Ръждавичка май JoyJoy

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 14:42 от Жабче

# 79

Седмица 9.

# 80
  • София
Не знам дали е коментирано в предната тема (ако да, се извинявам за повторението), но от промото за днес видях това:

Щом и монтажистите бъркат висящия от носилката "забележителен" Мирослав с друг, какво остава за нас "обикновените зрители" JoyJoyJoy

# 81
Че те ако са снимали 31 дни, как тогава Раца е откарала 6 седмици на блатото. То и 65 да са, пак трудно излизат. Или те там на блатото са я заварили...

# 82
Дяволо, Сони, благодаря за поредната съвършена тема и за прекрасната корица!

Много нелеп довод! Какви злини те гонят бе, човек? А какво се очаква да направи Калин при така стеклите се обстоятелства? Умишлено да се остави да го победи някой, само защото е от неговото племе? В крайна сметка всички трябва да играят с картите, които са им раздадени.
Това е игра и фактът, че ще отстрани един или двама от най-близките си, по никакъв начин не би трябвало да промени отношенията им. Ако са зрели индивиди, де. ...

Изобщо не си ме разбрала!!!

# 83
Дяволче, веднага ти отговарям за гласовете за Мирослав и Ръждавичка.
Мирослав - очевидно е ял от храната на Томи, не си призна, мишкува и все се крие зад някой. Като добавим и слуховете, че бие всеобщия любимец - и воала - гласове срещу него.
Ръждавичка - наистина е отлична на терен, но като човек не струва. Съюзи се с блатната, потриваше ръце с радост, че Лапунов отпадна. Ако предаде и Калин, това ще довърши моралното ѝ падение.

# 84
Благодаря за новата тема Simple Smile

Предната направи цели 175 страници, леле! Това е рекорд май? За този сезон със сигурност.

# 85
Благодаря за поредната страхотна тема на Diavolo и Soney! Адмирации за труда! И за Лапунов на корицата благодаря! Без замисляне гласувах за Радостина, като доста се поколебах за втория глас, че много претенденти имам там, но все пак  Ръждавичка го отнесе. разбирам неистовото й желание за женска коалиция и жени нафинал. Разбирам, че се съюзи с по-слабите от нея, за да й е лесно после. Но не разбирам лицемерието, с което решеше косата на Лапунов, преди неговата битка, а всъщност, вместо гребен, държеше нож в ръката /образно казано/. А другата хиена пък  чак чаша вода му поля /подля/ за успех. Ей такива притворни постъпки и двуличие ми бъркат в моралния компас. А иначе е чудесна, млада жена, с безспорни качества и можеше просто да бъде честна с Лапунов поне накрая.

# 86
На 20 дни влизам веднъж във фейса да видя роднините евентуално, и ми излезе пост на Томи, направо са го попилели отдолу. Защо такава омраза ,извира направо 😳, ще кажеш,че е крал, ограбвал,бил или недай си боже убил някой. Човека просто ял извън правилата ,луда работа .
  Ами след прочетените хули никой участник в момента не мога да хейтя.

# 87
Благодаря за новата тема.
Диаволо, подозирам, че и ти имаш принос за хейта към Миро, поне тук. С две думи Миро получи твърде много суперлативи в моменти, когато все още не ги заслужаваше. А пък да се изтъкват предимствата му спрямо Калин преля чашата Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз гласувах за двете дами, които трудно бих изтърпяла в ежедневието си - Радостина и Ръждавичка. Ръждавичка ме напряга с непрестанното си недоволство и изтъкване на чуждите грешки, при нея всичко се върти около нейната особа и превъзходство. Радостина също не млъква и това ме натоварва повече от глупостите, които изговаря. В същото време си давам сметка, че Николета е много по-опасна от двете и поведението ѝ на недоразбрала блондинка е поза. Изгледах няколко нейни сторита и не бих се изненадала, ако тепърва сътвори още някой коалиционен лупинг, стига ситуацията да го изисква. Пекин си е Пекин - получаваш каквото виждаш, за мен не е някакъв изтънчен познавач на човешката душа въпреки професията си. Поне не го е показала.
Чудех се от известно време с какъв спорт се е занимавала Ръждавичка, защото си личи, че е тренирала от малка. Първо мислех, че е спортна гимнастика, после художествена, защото в Кюстендил има силна школа, а се оказа спортна аеробика. Това обяснява издръжливостта ѝ и изключителната ѝ координация, които не се учат във фитнеса. На терен е наистина много добра, ако се изправи срещу Пекин тази седмица, ще ѝ стискам палци.

# 88
  • Някъде там...
Ох, във фейса съм се отписала от всякакви групи, не следя и страницата на Игрите, нищо. Много хейт, много омраза, обикновено в комбинация с правописни грешки.
Айде, на страницата на предаването може да напишеш мнение, реакция, в рамките на добрия тон. Обаче да влезеш в личния профил на човека и да сипеш обиди на килограм, това не го разбирам.

# 89
Много се е писало за Миро досега и не искам да се повторя. Човекът открито не застава нито с думите си, ни с упреци, ни влиза в огъня. Винаги тихичко търси кой да свърши работата вместо него. И мръсната, и отговорната. Да не би случайно калта да падне върху него и да му очерни тихия и възпитан образ, който усилено гради или да го упрекнат в нещо. Прикача се към силните на деня. Той е хамелеон. Актьор. Мен това ме дразни ужасно много у него. Имам непоносимост просто към такива хора.
Помня, че и Фейгин ме дразнеше по подобен начин, но в по-малка степен.
За това, че е оставил жена си, аз лично не се наемам да го упреквам. Вероятно е имала близки до себе си в случай на нужда, едва ли е била съвсем сама. Или поне се надявам.

Звуча като Ръждавичка май JoyJoy

Направо като Ръждавичка звучиш.Какво значи, криел се, мишкувал.Не съм му фен, но единственият който отиде по желание на елиминация е Чикагото.Всички видяха как го издокараха от продукцията.Е как да горят от желание да ходят на елиминации?Човека си е тих и възпитан.Не е нагрубил никой. Не съм му фен, ама да не го изкарваме по-черен от дявола.

Общи условия

Активация на акаунт