💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 60 324
  • 1 577
  •   31
Отговори
# 90
  • София
Важното е, че в анкетата Калин има 0 гласа Blue Heart

Радка пък ще счупи класацията, като най-антипатична и има защо.. Външният й вид почти няма значение в случая, но долните й схеми, искания на наказания и лъжи са потресаващо антипатични. А след като се върна от великата си елиминационна, удобно забрави да сподели на Пекин и сие, че е искала наказание и така се е добутала до финал. Пък Крис грохна под жилетката, докато блатната вещица си почиваше и чакаше да й изтече наказанието.. Smiling Imp

# 91
И удобно обиколките за Радка и Крис станаха от 3 на 5. Защото при 3 Радка хващаше влака...... Мммм да. Поне е шампион в днешната анкета.

# 92
Ако Радостина не беше изнагляла да иска "наказание" 2 минути за преминаване ( и водещите достатъчно услужливи да ѝ го дадат), което в нааай-добрия случай прави за 3, ако шейната ѝ беше с колелца като на останалите, не Крис, а тя щеше да отпадне от играта.

# 93
  • Някъде там...
Много се е писало за Миро досега и не искам да се повторя. Човекът открито не застава нито с думите си, ни с упреци, ни влиза в огъня. Винаги тихичко търси кой да свърши работата вместо него. И мръсната, и отговорната. Да не би случайно калта да падне върху него и да му очерни тихия и възпитан образ, който усилено гради или да го упрекнат в нещо. Прикача се към силните на деня. Той е хамелеон. Актьор. Мен това ме дразни ужасно много у него. Имам непоносимост просто към такива хора.
Помня, че и Фейгин ме дразнеше по подобен начин, но в по-малка степен.
За това, че е оставил жена си, аз лично не се наемам да го упреквам. Вероятно е имала близки до себе си в случай на нужда, едва ли е била съвсем сама. Или поне се надявам.

Звуча като Ръждавичка май JoyJoy

Направо като Ръждавичка звучиш.Какво значи, криел се, мишкувал.Не съм му фен, но единственият който отиде по желание на елиминация е Чикагото.Всички видяха как го издокараха от продукцията.Е как да горят от желание да ходят на елиминации?Човека си е тих и възпитан.Не е нагрубил никой. Не съм му фен, ама да не го изкарваме по-черен от дявола.
Не ми слагай думи в устата, ако обичаш! Никъде не споменавам елиминации. Човекът просто бяга от отговорност, мишкува. С това дразни. Няма да поеме той важен и отговорен пост, няма да поеме риск, ще скатае, ще се скрие. Защо трябва да е нагрубил някого за да не го харесвам?! Нито го обиждам на база външен вид, нито казвам че е груб и невъзпитан. Съвсем различни качества, постъпки, поведение у него откровено ме дразнят. А, както е видно, дразнят и други.
Ако трябва да го сравня с някого, може би Дунев.

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 17:00 от Жабче

# 94
Много се е писало за Миро досега и не искам да се повторя. Човекът открито не застава нито с думите си, ни с упреци, ни влиза в огъня. Винаги тихичко търси кой да свърши работата вместо него. И мръсната, и отговорната. Да не би случайно калта да падне върху него и да му очерни тихия и възпитан образ, който усилено гради или да го упрекнат в нещо. Прикача се към силните на деня. Той е хамелеон. Актьор. Мен това ме дразни ужасно много у него. Имам непоносимост просто към такива хора.
Помня, че и Фейгин ме дразнеше по подобен начин, но в по-малка степен.
За това, че е оставил жена си, аз лично не се наемам да го упреквам. Вероятно е имала близки до себе си в случай на нужда, едва ли е била съвсем сама. Или поне се надявам.

Звуча като Ръждавичка май JoyJoy

Направо като Ръждавичка звучиш.Какво значи, криел се, мишкувал.Не съм му фен, но единственият който отиде по желание на елиминация е Чикагото.Всички видяха как го издокараха от продукцията.Е как да горят от желание да ходят на елиминации?Човека си е тих и възпитан.Не е нагрубил никой. Не съм му фен, ама да не го изкарваме по-черен от дявола.
Не ми слагай думи в устата, ако обичаш! Никъде не споменавам елиминации. Човекът просто бяга от отговорност, мишкува. С това дразни. Няма да поеме той важен и отговорен пост, няма да поеме риск, ще скатае, ще се скрие. Защо трябва да е нагрубил някого за да не го харесвам?! Нито го обиждам на база външен вид, нито казвам че е груб и невъзпитан. Съвсем различни качества, постъпки, поведение у него откровено ме дразнят. А, както е видно, дразнят и други.
Ако трябва да го сравня с някого, може би Дунев.

Е тя най-голямата отговорност е да идеш на елиминации.Каква друга да поеме? Той си е тих, не се налага. В това отношение много прилича на Лопунов.За мен нито единият, нито другият са се скатавали и мишкували.Където ги сложат си минават постовете и това е. Ама не са като някои други да тропат по масата и да се налагат. Ами има и такива хора.Всеобщият любимец да не би да тропа по масата и да си налага мнението?Кога и от какво точно е избягал?Дори се предложи два пъти за елиминации.

# 95
Значи по повод Миро, много ме "впечатли" два пъти. Първият беше похвалното слово на Ралица и това, че чака бебе - тогава разбрах, че участва в предаването. И вторият, когато стана безименен и предложението му да иде на елиминация, този изнемощял образ и треперещ глас няма го забравя. И после бам, да пратим Ивайло.

# 96
  • Някъде там...
Няма нужда да се тропа по масата, за да се заявиш. Действията са достатъчни.
Колко пъти Миро е поел първи пост в битка?
Колко пъти е поел "горещ" пост в колективна битка? Веднъж, защото Томи го нахендри. Но иначе е готов веднага да критикува съотборниците, които са се осмелили.
Два пъти го хващаме, че мами на гъбките.
Дали пое отговорност за това, че е нарушил правилата? От немай къде промълви някое и друго извинение, за да не пострада образа му.
Колко пъти се кри зад силните на деня? Опа, постоянно.
Съжалиха го, че е слаб, за да не го пратят на елиминации, а той прати контузения Ивайло два пъти.
Колко пъти си каза мнението по някоя по-щекотлива тема на всеослушание? Все е на синхрон. Нали, уж сме неконфликтни.

# 97
  • в моя гьол
Играе своята игра, не тази на продукцията и гледа само и единствено себе си, защото е уверена за арената.
Diavolo, с това не мога да се съглася. Всички играят играта на продукцията. Пъзелът е нареден предварително, ролите са раздадени, графика е разписан и търпи корекции в движение. На моменти страшно им личи сценария, ама и те сценаристите заплата трябва да получат, за какво са им иначе на продукцията.
Точно ситуацията с Лапунов си е сценарий, ама дойде ей тъй, от нищото. Изведнъж Наталия го захапа, Ръждавичка го захапа, Алекс припя в общия хор... Мисля, че и сцената с ресането на косата на Лапунов е режисирано снимана, с потриването на ръцете на Ръждавичка - също.

# 98
  • София
Мнението ми за Миро е същото като на Жабче.
Нека не забравяме и лекото възмущение на Миро относно “баничка гейт”. Той, който прекрасно е знаел за пазаруването на Томи. Той, който е ял от храната, напазарувана от Томи, се възмути от “деянието” на Дино, Траян и Чикагото.
А самопредлагането му за номинация на първия съвет беше малко в стил “Исках, ама нямах желание”.

# 99
И после бам, да пратим Ивайло.

Миро много добре знаеше срещу кого ще се изправи - Кристиян, и точно за това не се притесняваше да се самопредложи. Крис, който беше победен дори и от Николета! Дали Миро не ги знае тези неща, все пак са в една коалиция. Миро е от тези играчи, които премислят така действията си, че да поемат възможно най-малко рискове. И за това хората не му се кефят на играта.

# 100
  • Дубай
В интерес на истината Миро не е толкова лош, тих, смирен, грешката му е, че играе с Пекин и Томи, който вече не е в играта,но иначе на трасе е добър...

# 101
  • Някъде там...
Има възможност да ми промени мнението. Има още от сезона.
Все пак в началото не харесвах и Алекс, и Ръждавичка. Успяха да ми обърнат мнението. Е, Симона успя и да ме разочарова, но все още й симпатизирам донякъде, заради представянето на арената.

За реакциите и действията на Калин при жълтите се отказвам да давам прогнози. Той е толкова различен като мислене, че няма как да предположа какво точно ще направи. Щерката (16) днес ми обясняваше за headcanon явлението и се почувствах безвъзвратно остаряла. Simple Smile В какво вярваме или искаме да вярваме като фенове на дадена личност или герой, си е наша лична интерпретация, пречупена през нашето мислене, ценности, опит.

# 102
Това с гъбките и Миро не съм забелязала. Шмекер стана, значи... Ама водещия удобно спи явно.
В интерес на истината този сезон няма изцепки тип Ямболския и др. Всички са възпитани, толерантни, с една дума Ентелегенция!

# 103
Скрит текст:
Не знам дали е коментирано в предната тема (ако да, се извинявам за повторението), но от промото за днес видях това:

Щом и монтажистите бъркат висящия от носилката "забележителен" Мирослав с друг, какво остава за нас "обикновените зрители" JoyJoyJoy
Всъщност аз още продължавам да тая надеждата, че "онзи спойлер" не е верен, а просто източниците са останали заблудени относно кой кой е.

# 104
  • София
Да се сравнява Мирослав с Калин ми е нелепо. Калин прави стратегии, обучава при нужда съплеменниците си как да минат по-специфични части от трасето, сам поема най-критичните постове и го прави с ум и съобразителност. При това не се оплаква, всичко приема откъм веселата страна, не е охулил никого.
А какво имаме насреща? Нещо като Милен от втори сезон. Играч, който така умело се скатава от отговорност, че голяма част от зрителите забелязаха, че е там към средата на сезона, и то най-вече поради славословията на водещите. Не знам как е облъчил околните, но те му треперят като на писано яйце, а както се видя, човекът си тича и дърпа тежести без проблеми. Уж се предлага за номинации, но с половин уста и после хайде, да не скърши хатъра на "коалицията", отказва се от идеята. Едно мрънкане, една страдалческа физиономия, ами никак не печелят симпатии. Отделно поведението му при "баничка гейт" и после, с Томи Ойл.

Да, не ми предизвиква такъв бяс, както миналогодишния Император, то и почти никой тази година не ме ядосва толкова (слава Богу), и все пак не ми е приятен с начина, по който напредва.

Общи условия

Активация на акаунт