💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 50 466
  • 1 181
  •   81
Отговори
# 105
  • На Изток от Рая
И удобно обиколките за Радка и Крис станаха от 3 на 5. Защото при 3 Радка хващаше влака...... Мммм да. Поне е шампион в днешната анкета.
На миналата елиминационна също беше такова правилото, първите двама правят 3 обиколки, а 3 и 4 по пет

# 106
  • София
Здравейте, мили хора. Следя темата от първи сезон и винаги се радвам да прочета интелигентни, добре обосновани и често доста забавни мнения. Не съм се регистрирала досега, защото обикновено мнението ми се припокрива напълно от редовно списващите тук, а и знам, че понякога се гледа подозрително на новорегистрирани профили Wink, но след като миналата година не догледах предаването заради шоуто на Добрин и Мартин, тази година имам категоричен фаворит, за който да стискам палци - Калин 💙. Също така искам да взимам участие в анкетите, да лайквам коментарите, в чието мнение се припознавам, а от време на време и да се включвам Simple Smile

За Миро 🍁 мнението ми се припокрива на 100% с това на Жабче, затова няма да се повтарям, само ще кажа за кой образ се сещам всеки път като видя физиономията му на тъжен пекинез:

# 107
Според мен Мирослав обира хейт не толкова заради постъпките си, а заради натрапващите се хвалби от страна на продукцията. Много си личи когато някой им е любимец. Лапунов колкото и да се хабеше горкият, нямаше кой да го забележи.

# 108
[quote author=cherry_blossom link=topic=1829103.msg50442743#msg50442743
Понякога наистина много се прекалява с негативизма към хората... той специално наистина е много тих, възпитан. Наистина на никого нищо лошо не е направил, не е казал. Не заслужава такова отношение!
И за протокола, не ми е фаворит изобщо и не искам да печели той, но не мога да отрека, че човека първо се справя много добре с игрите, и второ изобщо не изглежда лош човек, дори напротив.

За теб тих и възпитан-за мен страх да изрази мнение и да покаже повече от себе си. И аз лично не успях да видя доброто му представяне- видях отказ да поема отговорни постове и яко пестене на сили за края на играта.
Голямото му падение в моите очи беше , когато реши да се прави на герой- самопредложи се при 3 възможни, от които другите 2 жени, женска коялиция и за противници един контузен и един изтощен противник. Прозрачен и плитък ход.

# 109
И после бам, да пратим Ивайло.

Миро много добре знаеше срещу кого ще се изправи - Кристиян, и точно за това не се притесняваше да се самопредложи. Крис, който беше победен дори и от Николета! Дали Миро не ги знае тези неща, все пак са в една коалиция. Миро е от тези играчи, които премислят така действията си, че да поемат възможно най-малко рискове. И за това хората не му се кефят на играта.

И заради това, че премисля действията си и гледа да не поема рискове трябва да бъде мразен ли? За мен беше абсолютно незабележим и не ми правеше никакво впечатление.Дяволчето хвърли светлина върху него и всички се майтапехме, че не можем да разпознаем кой е. И изведнъж стана най-мразеният всички знаем след кое.Не е обективно според мен.На мен лично ми е безразличен и безличен.Трябва ли да тръгна да го мразя, заради действията на продукцията?

За пращането на Ивайло.Ивайло ми е един от фаворитите в предаването.Много го харесвам по това което показва до сега.Но това е индивидуално състезание.Нела честно да отговорим, колко човека биха си жертвали заради друг, с който нито е приятел, нито са в една коалиция. Ако феномените бяха на съвет когато Ивайло беше при тях, според мен с голяма вероятност пак Ивайло щеше да е номиниран. Не вярвам някой от синьото племе да стане и да каже аз ще отида защото Ивайло е контузен.

# 110
  • Някъде там...
Кой го мрази? Откога неодобрението е омраза

# 111
  • София
biglubo, нека не бъркаме неодобрението към поведението на един човек и как си играе играта с омраза, моля! Никой не го мрази клетия Миро, та ние нито го познаваме, нито дори сме подозирали, че участва в ИВ доскоро. Joy
Разбира се, че няма да се жертва заради контузения Ивайло, а и заради някого другиго. Но това не означава, че не можем да оценяваме и не харесваме ходовете му, както и недостойната игра. Да се правиш на умряла лисица, вместо да се заявиш, да се скатаваш при всяка възможност, да критикуваш някого, като ти си надробил дори по-големи попари... Да изброявам ли още? Просто няма как такава игра да получи одобрение, въпреки че той за себе си се справя отлично дотук - незабележим, без мнение, минаващ между капките винаги с тънките си сметки и изпълненията си на rookie actor. Ми не, мерси, това определено не е моят човек и омразата няма нищо общо тук!

# 112
Тих и възпитан, та тих и възпитан...Що за качества, подлежащи на изтъкване трябва да са това? Не са ли по подразбиране за всеки?

Голям хитрец е той. Прави се на умряла лисица, стене, залита, бяга от риск и отговорност. Сигурно за да не го разкрият каква машина е всъщност 😃 И се пази за финалната права.

В този ред на мисли, те май от продукцията хич не харесват екипни играчи, предпочитат си индивидуалисти и схемаджии, по-висок рейтинг носят.

# 113
  • тук и там
Благодаря за новата тема.Чакам тази вечер Калин да стане жълт.Мирослав не го харесват хората,защото избира пътя на най-малкото съпротивление и си прави много добре сметката.За това играе с жените,за това се самопредлага само срещу слаби или контузени играчи.За бензиностанция Гейт да не отварям дума,муфал е сандвичи ,но се прави че само от хляба,от който са яли всички и ориза със захар е ял.Мълчеше и се правеше на умряла лисица.Не го мразя,но напълно незаслужено би стигнал финал евентуално,за другото да не отварям дума.

# 114
Миро пък наистина не разбирам.
Никого не е нагрубил, тих и възпитан.
Не е повишил тон, не е влизал в скандали. За мен няма никаква вина той и жените за самосиндикалните решения на Томи Ойл.
Ето с този фрагмент не съм съгласна въобще. Мирослав/язък му за хубавото име/ е един снишен и малък образ. Поведението му при номинирането на Ивайло и Кристиян беше абсолютно безобразие. Самопредложи се с половин уста, а след това остави жените да ръсят куп глупости по отношение на двамата ветерани. Нито ги спря, нито се противопостави, нито дори призна, че е бил най-облагодетелстван от сандвичи и барчета, купени от Томи. Мъжът е поведение, начин на мислене. Не е нужно да е свръхпатетичен, но да си някакъв смешен псевдостратег и послушко...не, благодаря.

# 115
  • Някъде там...
Малко са му объркали цвета на очите, но все пак:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 19:50 от Жабче

# 116
Миро може и да е страхотен човек в реала, но като играч не ме грабва. Не ми допада начинът, по който играе, реакциите след битка, които прави, отричането да е запознат с действията на Томи, последвано от оправдателното всички сме яли (тоест виновни сме всички), при положение, че Иво и Крис не са били замесени в схемата. Миро, който демонстрира безсилие, за да получи съжаление, но магически се възстановява, когато трябва да се бие сам на битка. Ще видим как ще се развие играта му занапред, но се съмнявам да бъда впечатлена. Няма я решителността и спокойствието, изписани на лицето на Калин. По това на Миро чета отчаяние и мъка, сякаш насила го държат в предаването. Меланхоличен ми е, няма живец в него и не го отдавам на 5-те седмици глад, от началото ми е такъв.
Да завърша с нещо положително, но за първи път виждам толкова сплотено племе в лицето на Феномените. Вярно, че имаше предателство и се правят някакви опити за коалиции, но абстрахирайки се от това, са страхотни. Без Гордиенко, към всеки отпаднал съплеменник показаха уважение и му отдадоха заслуженото. След като Наталия си тръгна, в края на вика добавиха запазената ѝ марка ,,ауи", сега с Лапунов - ,,Лапунов, липсваш на всички феномени", за Чикагото се зарадваха супер много. Неслучайно, всеки вътре, който е играл с тях, се е чувствал щастлив и прероден и като част от племе. А и са племето с най-много резиденции, направо да прекръстят предаването на ,,Игри на феномените".

# 117
И после бам, да пратим Ивайло.

Миро много добре знаеше срещу кого ще се изправи - Кристиян, и точно за това не се притесняваше да се самопредложи. Крис, който беше победен дори и от Николета! Дали Миро не ги знае тези неща, все пак са в една коалиция. Миро е от тези играчи, които премислят така действията си, че да поемат възможно най-малко рискове. И за това хората не му се кефят на играта.

И заради това, че премисля действията си и гледа да не поема рискове трябва да бъде мразен ли? За мен беше абсолютно незабележим и не ми правеше никакво впечатление.Дяволчето хвърли светлина върху него и всички се майтапехме, че не можем да разпознаем кой е. И изведнъж стана най-мразеният всички знаем след кое.Не е обективно според мен.На мен лично ми е безразличен и безличен.Трябва ли да тръгна да го мразя, заради действията на продукцията?

Не разбирам коментара ти. Кой ти говори за омраза??? Коментирам играта му и я съпоставям с тази на другите играчи.

# 118
  • Някъде там...
Дино днес пак ще ръси бисери. Пуснали са две промота в ИГ.
Това племе уж е самарянско, а още със събуждането - заговор. Joy

# 119
  • В Града на липите
Ако не беше изтекъл спойлера за финала, Миро все още щеше да е в миманса и нито щеше да е хейтен, нито коментиран толкова. За съжаление пак не успяха да опазят нищо.
Може би ако финала се играеше пред публика и в реално време щеше да е много по-добре. Не че не може да се нагласи, но поне няма предварително да изтича инфо.
Хората се настроиха, защото всяка година им се сервира едно и също.
Да видим, може пък Калин да му повлияе благотворно и да стане малко по-видим. Или пък още по-невидим Grinning

Общи условия

Активация на акаунт