💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 59 640
  • 1 569
  •   176
Отговори
# 180
  • Някъде там...
То и акъл се иска, и сърце, хъс, смелост. Само Ивайло и Калин ги притежават там...
Тия ги виждам с поне две загубени битки тази седмица. Дано поне върнат стопанството ако са втори.

# 181
Може да е коментирано, но не съм прочела, защо лявата буза на Калин, половината е с някаква пигментация? Някой знае ли?
На мен ми изглежда като хлътнала и с различен овал от дясната. Възможно е и да е  зрителна измама заради пигментацията.

# 182
В отбора на жълтите има двама бойци - Калин и Пекин.
Очевидно Ивайло е зле. Надявам се след игрите да не му се е влошило положението с този глезен. Но мълчи, кучето, дума не казва!

# 183
  • София
Няма да има стопанство обаче.
Пак скапания Изолатор.
ГАДОВЕ!

# 184
  • София
Не си сменям отбора, за сините съм. Няма как да викам за 3-те змии и мишока.
Калин е със синьо сърце и е временно при жълтите. Ивайло също го харесвам много. Не заслужаваше това гадно жълто племе.

# 185
  • София
Дори и Ръждавичка да стане жълта, аз пак ще си викам за Феномените.
Смятайте...

# 186
Аз искам Калин да нареди пъзела, който никога не е нареждал и да захрани малко жълтите. Феномените се оядоха.

Радвам се, че утре вечер Капитанската ще е интересна. Ще викам за Ръжденцето.
Чикагото, Траян, Дино, Десислава много време не бяха яли. Сега тук няколко дена хапнаха. Жълтите си бяха нахранени. Пекин си хапна. Мирко предполагам си гопнахраниха и него.
Сините да си ходят на резиденция, а жълтите ги мисля. Там само Калин ми е важен, но той достатъчно е нахранен и две седмици няма да са проблем за него. Ще издържи.

# 187
  • София
Ще е тегаво за жълтите, като се наложи да носят Ивайло.

# 188
Сините играха малко нечестно на рова и минаха по периферията. Като гледам жълтите ще се натресат баш на средата.

# 189
  • Някъде там...
Каква концентрация, Калине?! Тия са разконцентрирани по рождение.
Айде, Калин и Ивайло сами мъкнат вече.

# 190
  • София
Павел:
''Ръждавичка и нейните четирима мускетари''

Grinning

# 191
Лесна победа за Феномените. Силова битка. Любимото синьо и Любим Калин.

# 192
  • София
Феномените буквално отнасят Безименните.
Ръждавичка сега ще ги затвори с обиколка!

# 193
  • София
Не мога да ги харесам жълтите миньони, само защото Калин е там.. Той си е той! Освен Ивайло от жълтите, никой друг не ми е на сърце..

# 194
  • В Града на липите
Нищо не става от тия. И двама Калиновци нямаше да успеят да ги спасят. Яд ме е да ги гледам.
Миро явно само на индивидуални битки търчи все едно го гони ято оси. На груповите  припада и залита.

Общи условия

Активация на акаунт