💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 48 945
  • 1 165
  •   85
Отговори
# 405
Не знам за другите, но този уклон на реалити продукциите да ръководят всичко, губейки основното - саморежесиране на събитията и неподправеност на участниците, само ядосва основно зрителя. Идеята, уж да се съревноваваш с другите и да спечелиш, защото си по-добър от тях, а всичко води към зле скалъпен сценарии. Догодина няма да си го причиня и от новоизлюпен фен, ставам ядосан зрител, който няма да гледа как хора, които наистина заслужават да стигнат до финал са умишлено премахнати, за да вървят напред. Това е гавра със зрителя и още повече с участниците. Прави ми впечатление, че тенденцията в този род продукции е все повече да в гладиаторски стил. Участниците се подлаган на унижения, глад и прочие глупости от страна на сценаристите за зрителски интерес. Тук визирам и други предавания.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 17:23 от wiwala75

# 406
  • някъде другаде
Иначе ми е интересно с какви доводи ще го номинират, щото е бил зле на трасе?
Веднага отговарям.Изпращаме Калин на заколение,защото доказа колко е силен,познава опонента си и сме сигурни ще се върне.
Трябва да пазим Мирко,защото е гладничък, но ако паднем втори път,той ще излезе и ще си спечели привилегията да плени още един феномен.
Ми да си го пазят Миро. Снощи той сам каза , че той и Николета са били най - бавни. Съжалявам за Калин , той си се чувстваше добре при Феномените.

# 407
Пропуснах снощи да си кажа, че ме впечатли супер положителния лаптоп на Крис.
За днес, надявам се, че ако наистина ще печели Пекин поне да ги наградят със стопанство или нещо повече от щайга луканки, или по две кюфтета. Да вземат да захранят Мирослав вече, че не е ял като хората от Томините сандвичи, а ние да няма нужда да го оправдаваме повече, че е гладен и заслабнал.
А Томито забавен ли се опитва да бъде, или това му е начина да се "реабилитира"?

https://vm.tiktok.com/ZNdKkokHH/

# 408
  • София-Младост
До последно мислех, че Иво ще е на пъзел…след края думите са излишни. Яд ме, щеше да е интересно сини в изолатора. Дино и Траян леко прекаляват в смешната си игра срещу Деси. А тя милата трябва да е малко по-директна, все увърта, да не каже нещо нередно или да обиди някого.
Алекс… акциите му се вдигнаха рязко, дано да може да се говори с него. Искам са ги видя него с очилата как ще върти кубчетата, а Траян ще му вика.

# 409
"Оле кои хора са дали 2 гласа за Калин в антеката за най-антипатичен? 😂 да не е ragebait? 🤣""

Е, то е ясно, почувствали са се длъжни, милите. Само като прочетох коментарите, че Калин има 0 гласа, и направо ги "видях" как препускат към анкетата 😂😂😂

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 08:56 от MikasaA

# 410
  • София
Да, какви са тези хвалебствия и преклонения пред Алекс за кубчетата? Да, вярно, в крайна сметка спечелиха, но Калин пристигна с около два часа закъснение, без да познава този "пъзел" и пак а-ха да го победи. Ако не бяха примадоните в жълтия отбор ... Та бат'Сандо можеше хубаво да се изложи.

# 411
# 412
  • София
Абе Ивчо се изложи този път. Първо, че той го нареди "готов" този пъзел, след като стоя и го гледа отстрани. И второ -хич не го видяхме това самопредлагане в началото от негова страна. Напротив - Калин си каза, че не го е редил и ако някой иска да го взима.

# 413
Аз също мисля, че продукцията бута Пекин, но не за да спечели тя, а за да отвори път за мижитурката - Миро. Очаквам най-безцеременно да подхлъзне двете амеби Раца и Николета. И дотам ще ѝ е женската коалиция. Много станаха - срещу един. Както подсказват, вероятно и Калин ще оплете. Но Ивайло не може да е сам на елиминации, все някой ще трябва да жертва.
Иво вчера сгреши много, демонстрирайки как може да нереди пъзела за нула време. Първо удари по егото на Калин, второ отново настрои всички срещу себе си. Трето, сякаш поизлъга, че се е предложил да го реди. Или поне аз не чух и видях такова нещо. Така дори и шансът Калин да иска да се сдружи с него, ми изглежда малко невероятен. А мооже и да е някакъв ход от негова страна, нарочно да иска да е на елиминация отново.

Пекин беше много смешна с тоя фалшив позитивизъм. Лястовички, романтика. Рачето и тя не може да повярва на ушите си, но се захласва. Все пак трябва да се покажем колко сме извисени пред това момче Калин. Може би точно това не му се понрави на Ивайло и реши да е в другата крайност.

# 414
И аз се чудя Иво какви ги говори, Калин два пъти каза -не съм го решавал,не знам как,ако друг иска да се заема,ако не -поема риска. Иво като се обърна колата, ама той можел да го нареди за 40сек🙄,не е цвете за мирисане и той,малко фурнаджийска лопата си пада.

# 415
Хем да го харесам- Ивайло Страдалний горкия, хем изплюши някаква глупост, като пъзела снощи и айдеее пак ми разваля вкуса в устата.
Мълчаха като пукели, до един.

# 416
  • София
Според мен просто не са излъчили думите на Ивайло за пъзела и го пиша, не защото ми е симпатичен (а, той е), а защото, ако не беше казал такова нещо, а после твърди, че е - Радостина и Пекин щяха веднага да го изкоментират. Особено Радостина - честната блатна кралица - щеше да повтаря как е излъгал и пред племето, и на синхрони и поне няколко пъти, ако стигнат до номинации.

# 417
Подчертано си го хвана яд Ивайло, че мизерниците, с които играе, се надяват на един човек да им вземе битката и се заяде. Не го оправдавам, но донякъде го разбирам. Да, друг е въпросът дали е излъчено това предлагане. Щото тия кухи лейки, вместо да коментират играта, изхабиха ценно време да приветстват новото попълнение.

# 418
Искам да направя вметване, че Иво не отправи критика към Калин, както видях да коментирате и колко било лесно на наредени кубове да се изкаже! Показа, че много малко не му е достигнало, тоест е бил на секунди от победата. Да не говорим, че Ивайло винаги го хвали.

# 419
Според мен просто не са излъчили думите на Ивайло за пъзела и го пиша, не защото ми е симпатичен (а, той е), а защото, ако не беше казал такова нещо, а после твърди, че е - Радостина и Пекин щяха веднага да го изкоментират. Особено Радостина - честната блатна кралица - щеше да повтаря как е излъгал и пред племето, и на синхрони и поне няколко пъти, ако стигнат до номинации.
Точно това исках да кажа и аз, не изключвам вариант, в който просто монтажистите любезно са ни спестили този момент. Не мисля, че Ивайло е искал да натрие носа на Калин с наместването на последния куб, аз вярвам, че му симпатизира истински. Но, определено не одобрявам намилане постфактум, без значение дали казваш, че виниш основно себе си. Като си сигурен, трябва твърдо да се заявиш и вече, ако отбора ти твърдо все пак откаже да ти даде пост, гледай ги укорително като искаш. Но ако е звучал вяло и неубедително, нищо чудно, че не са обърнали внимание. Плюс, че всички са яко заслепени от Калин, което е разбираемо, той се е доказал, но беше почти грубо това скачане върху него и чакане буквално да им износи битката. Аз за това не си представям сценарии, в който Миро блесва около него, по- вероятно ми се струва да бъде съвсем засенчен.
Може би за това забелязах и Траян при Лечителите, там се открои някак, във феномените беше заобиколен от твърде ярки играчи, Калин, Лапунов, те са най- класните участници този сезон, не само до арена, ами и характер и отношение към околните. Ръждавичка, също силна и забележителна, Алекс, Чикагото и Наталия, два много колоритни образа, а Чикагото и много силен на арена. Траян до всички просто нямаше как да изпъкне.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 09:20 от Lys Bleu

Общи условия

Активация на акаунт