💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 138 152
  • 2 569
  •   1
Отговори
# 645
Иво, Иво как можа да кажеш, че не могат да ти попречат да саботираш? След като това е излъчено грам съмнение не остана в мен, че ще те изработят по някакъв начин.

# 646
  • В Града на липите
…Нямам вяра. Убедена съм, че интересното беше дотук и предстоят много тегави времена. Май ще минавам пак на запис, както в началото. Има един куп действащи лица, които не могат да предложат никакво интересно съдържание.
Стана мазаляк.
Ще изтикаме до обединението, дано до него са окапали някои дразнители Grinning

# 647
"Чакай, че ми стана лошо", каза някой... Кой ли?? Joy
Ми да чака в Канада. 🤣

# 648
  • София

При втората фаза, капитанската и първата номинационна са в един ден.

Да, помня, благодаря. Simple Smile
Колкото повече напредва играта, толкова повече я претупват, а финалната седмица съвсем.

# 649
  • Някъде там...
И на мен ми се спихна настроението. Тегави времена предстоят. Смятат да ползват Калин за пушечно месо, да го изцедят до дупка, ракета носител. Хищници.

Ивайло очаквам да го сготвят, няма шанс. Калин сам ще трябва да се справя с хиените и онзи, на когото все му е лошо. Не знам ще има ли капацитета да се справи. Много добре трябва да си помисли колко да се раздава на племенните битки. Май ще е по-добре да се пести за елиминационните.

# 650
Иво казал, ама и ПекинА явно казва. Нея ще я наказват ли или Миро й стига?
Храна, два гласа, подгласници, секунданти, грошове.....какво остана още да й се даде на докторката?
На Миро една постоянна система глюкоза, че вече не може да става.

# 651
  • София
На Миро една постоянна система глюкоза, че вече не може да става.

Томи така и така изгорЕ, не може ли да се навърта наоколо и да подхвърля някой сандвич в храстите, че положението съвсем зазля? Grinning

# 652
  • В Града на липите
Ивайло очаквам да го сготвят, няма шанс. Калин сам ще трябва да се справя с хиените и онзи, на когото все му е лошо. Не знам ще има ли капацитета да се справи.
Ще има Simple Smile Ивайло вече е много лабилен, но Калин ще им проспи пъклените планове и ще издрапа бос към финала с усмивка.

# 653
  • Sofia
Имам неприятното усещане, че продукцията ще прецака плана на Иво и Калин. Очаквам промени в правилата и вместо по двама, както досега, ще номинират по един. Ивайло и Калин ще се изправят един срещу друг, и Ивайло ще е аут. Не виждам друг начин да запазят трите клявки и зомбито, които явно са им много, много важни! Между другото всеки момент очаквам мрънкалото да заспи, ей така, докато говори. Няма друга такава мърда, та той се движи, мисли и говори със скоростта на ранен, куц охльов! #Мирко-богопомазан#!

# 654
...Не виждам друг начин да запазят трите клявки и зомбито, които явно са им много, много важни! Между другото всеки момент очаквам мрънкалото да заспи, ей така, докато говори. Няма друга такава мърда, та той се движи, мисли и говори със скоростта на ранен, куц охльов! #Мирко-богопомазан#!
Много, много важни! Направо им правят сезона!
Елементарни!
Вместо зорлем да търсят неприятни антагонисти, трябваше просто да оставят "добрите" да се изпокарат един с друг, което неминуемо щеше да стане по пътя за финала! Щеше да е сто пъти по-интересно!

# 655
  • Sofia
Факт, заливат сезона със злоба, завист и жлъч, и голяма доза мрънкоч, за разкош!

# 656
  • Някъде там...
Е, хубавото е, че ако Ивайло отпадне, от другата седмица при две загубени битки ще им се наложи да късат месо. Все някоя клявка ще си замине.

# 657
  • Sofia
Е, хубавото е, че ако Ивайло отпадне, от другата седмица при две загубени битки ще им се наложи да късат месо. Все някоя клявка ще си замине.
Мислиш ли? Я виж колко още "свежа кръв" има за преливане от феномените! Колко му е? А и не е, като да не се е случвало!

# 658
Ех, как ми се иска, планът на Иво и Калин да сработи, ама сигурно няма да го бъде Sad
Не виждам в утрешната битка как биха могли да победят жълтите, дори и без саботажи. Те с един куц, Ивайло, един безличен, Миро, и три жени, които не биха могли да тичат кой знае колко дори и да искат. Калин не може да ги спаси от загуба, дори и да има желание да играе.
Обаче, ако битката в четвъртък е от някакъв тип от рода на кръста или онази с паметта, дори и Калин и Иво да саботират, това може да не е достатъчно. И да паднат бързо, един, ако има в племето, който да успее да устиска, и уйде.

# 659
Мен Калинката много ме кефи — там вика, че не го бъркало чак толкова да играе срещу Ръждавичка. А нашата се пръсна да реве за него!
Както Неделчо и Туджаров казаха миналата седмица — на нашия изобщо не му пукаше, че Лапунов го няма.
За първи път виждам играч като него — не се е филмирал въобще, няма ги тия драми „брат за брата, сестра за сестрата“. Той си има приятели в реалния живот и си бута спокойно — за него това си е просто игра, тип летен лагер.

Общи условия

Активация на акаунт