💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 45 843
  • 1 087
  •   80
Отговори
# 870
Предчувствам,че класната ще ги издаде на съвета,нещо много бързо ги изпрати и двете племена да си ходят и то с ледено изражение

# 871
  • София
Обаче Ивайло като ококори тези големи очи си е малко плашещо, хаха. Simple Smile

# 872
Дали този сезон Мирослав ще влезе във форма. Не си спомням досега участник толкова да се жали и да мрънка. Даже Мани без няколко органа се държеше по мъжки.
И Пекин като майка орлица само го жали

# 873
100 процента ще са издадени.  Виж, ако бяха другите щяха със сигурност да ги покрият.

# 874
  • София
Пекин и Радостина нямат очи да говорят, защото бяха много зле в битката.

# 875
Еййй....Беснея...Калинеее как можа да се вържеш на акъка на Ивайло...С Николета щяхте да ги убиете Феномените...Щеше да се получи много красиво...Ей, най-добрата и любима битка на феновете...Бяснаа съм..

# 876
Аз пък съм щастлива, че не си даде зор Калин. Аман от криворазбран морал! Значи да ги мъкне всички на рамо, да го гърчат с по 2 трасета на ден, да чакат да организира и решава пъзели няма проблем. Ама и да чакат да си слага овчата главата на гилотината сам- е това вече е пълна наглост.

# 877
  • София
Еми,
И аз не вярвах, че Калин ще саботира.

# 878
  • Някъде там...
Никакъв шанс нямаха жълтите. И с Калин, и без него. Няма нужда да се ядосваш. Нека пести сили.

# 879
100 процента ще са издадени.  Виж, ако бяха другите щяха със сигурност да ги покрият.
Добре де, Фейгин и Мани ги разпиляха,после Мартин и Добрин всяка битка съботират и ги възхваляват сега пак не им е изгодно .
Отвратителна продукция!

# 880
Айде. Няма да пропуснат. Изроди.

# 881
  • София
Кои записаха точки в играта:
1. Траян - 2 точки
2. Дино, Ръждавичка, Калин и Николета - 1 точка.

# 882
  • Варна
Айде почна тая...

# 883
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Има си хас повелителката на омекотителите позната като Класната да не издаде и прецака всичко. Продукцията затова вече никой не ви вярва, ето колко жалки сте.

# 884
  • Някъде там...
Айдеее, знаех си. Няма да им прости.

Общи условия

Активация на акаунт