💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 43 969
  • 1 047
  •   56
Отговори
# 1 005
  • София
С тези нови правила при гласуването няма и да е толкова интересно на съветите, всичко е ясно.
Ивайло + Калин (на 90%)
При сините Сапунджиева е като Ивайло + Чикагото (на 80%)

# 1 006
И за мен Чикагото е финалист, с или без контракции Simple Smile
Ивайло според мен ако пак са на съвет, ще си купи гласове, за да играе срещу Радостина. В никакъв случай няма да се остави с грошове, които после да му вземат при елиминация. Предполагам и за това ще е разговорът му с Пекин. Защото тя ще реши като капитан,ако гласовете са равни. Въпросът е колко гласа ще позволи продукцията на Ивайло да си купи. Винаги може да вдигне мизата и да каже, че 1 глас вече струва 100 гроша. Значи Пекин и коалиция имат 5 гласа (ако не купуват). Ивайло и Калин - 2. Ако Ивайло може да си купи 3 гласа и Пекин удържи на думата си, Ивайло ще се бие срещу Радостина и ако не му погодят номер от продукцията, ще се върне.  Ако,ако...ще видим утре. Колко гроша имаше Ивайло?

# 1 007
Ех, каква “изненада”, само по един ще е номиниран вече, защото все пак, нали, Мирка, ПекинА и придворните  трябва да ги пазят. Колко сте жалки.
А Ралица вместо да се прави на много проницателна, да вземе едно огледало и да види как я обличат като палячо, и да се сети, че е крайно време да се разкара като водеща, защото става все по-карикатурна от година на година. И все по- меко казано, нехаресвана.

# 1 008
Ако не бяха саботирали можеше и да има, поне така мисля. Но те също с Ивайло даже не се сетиха, че Калин може би ще има за тази седмица, ами веднага си казаха “ние ще сме първите”
Чудя се защо толкова хора подкрепят Ивайло? Като човек, нарушил правилата с храната и Томи-гейта, преди това през първата фаза на играта се държеше зле с племето си, особено с Александра за филията, след което уж щеше да я пази - прати я на елиминация(това да речем е било неизбежно), винаги мрънка за всичко, не успя да намери никъде истински съюзници(въпреки опитите му) освен Кристиян, наистина подхлъзна Николета за елиминационната капитанска, докато Жълтите се мъчиха и той вече си правеше планове за това как ще го пленят на Резиденцията, отиде там да обижда на външен вид и да се подиграва. Дойде моментът и стигна до Безименните и реши да саботира битки😂 А хората полудяха по него, чак фен срещи организира, аз ли нещо не съм добре ?!?

# 1 009
  • Някъде там...
Ивайло има само 50 гроша. И Калин има толкова, но днес не го питаха дали ще харчи.

Този саботаж нямаше никакво значение. Битката си беше отвсякъде за сините. Просто щеше да е по-оспорвана, Калин можеше да вземе още една точка.

Аз виждам пък Ивайло по съвсем различен начин. Не го харесах на визитката, но ме спечели впоследствие. Не се е крил, не е плел интриги, винаги е бил прям с хората. И е боец. Много силна воля има.

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 23:46 от Жабче

# 1 010
Аз гледам предаването, защото ми харесва т.нар. социална игра, стратегии, да мислят три хода напред, да анализират. Получавам кухи сценарии, съшити с бели конци според това, коя линия трябва да се лансира. Във всеки сезон има толкова интересни персонажи, които биват сритани, за да гледаме наговорили се предварително хора, които уж са тренирали нещо си, обаче не са се научили да гледат извън назубреното по учебник.

# 1 011
А дали Ивайло няма да си избере Калинчо, за да му завещае грошовете си...не би ги дал на друг според мен. Последен ход.

# 1 012
А на елиминационна не взе ли?

# 1 013
И за мен Чикагото е на финал, точно защото си играе неговата игра и много не го мисли.
А от няколко дни се питам дали така, както сме се фокусирали върху Миро,  победител да се окаже Траян. Аз много време ги бърках двамата, особено с безличното присъствие на  първия. Я си представете, че този, който пусна мухата тука,  визуално ги е сбъркал. Той Миро вече едва ходи по терена, а до финала ще се е стопил съвсем.
Разсъждавам си просто.

# 1 014
  • Някъде там...
Траян би бил добър вариант, но едва ли. Като гледам как бутат и хвалят Миро крампата, а Траян няма толкова ефирно време и похвали.
Иначе и аз съм си го мислила, както постоянно ги бъркат. Simple Smile
Миро се прави на умряла лисица. Той за колективна битка няма да се раздаде. Силите се пазят за индивидуалните. То и неговото е вид саботаж, ама с одобрението на продукцията.
А на елиминационна не взе ли?
Беше втори и взе 50.

# 1 015
Как бъркат МиркА и Траян? Траян ми е вторият секси мъж след Калин. МиркА даже не ми е в топ 5.

# 1 016
  • Някъде там...
Ами и аз ги бърках по едно време Joy
Доста сходно телосложение имат.

Разходих се до фейса да видя има ли хейт. Има, по продукцията. Подкрепата е за Ивайло и Калин.

# 1 017
А Миро до сега бил ли е капитан, че не се сещам?

# 1 018
  • София
Тц, Мирослав досега не е бил нито веднъж капитан, което е шокиращо за мен и е някакъв антирекорд. Тук му беше шансът да е капитан ама продукцията реши за вечни времена Пекина да е капитан.

# 1 019
За себе си не съм сигурна, дали продукцията мрази Ивайло или систематично му гради образ на жертва, защото няма сили за повече в играта. Ако наистина искаха да го "сготвят", нямаше да видим видеото за пъзела. Не знам...

Общи условия

Активация на акаунт