💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 48 599
  • 1 162
  •   95
Отговори
# 1 050
Обаче какви специалисти има в екипа, евала. Ивайло с навехнатия крак - ама я моля ти се, стига симулантства. Миро, дето все лежи и се скатава - всички пърхат около него загрижени, само дето система още не са му включили, Ралица където го види, там го хвали. Същи Хаджи Димитър с трите самодиви около себе си.
Всъщност - слагани са му системи.

Това говори още по зле за него. Какво изобщо прави там. При положение че чака бебе и че ще е нужен на семейството си.
Това вече ми намирисва на някакво предложение и обещание от продукцията към него. С друго не си обяснявам присъствието му. У него няма нито воля нито мисъл нито нещо особено като физическа сила.

# 1 051
  • Sofia
Е, как няма нищо в Мирко? Железарка е той - цар на мишкуването, мънкането и увъртането! Лъже и маже, като дърт @иг@нин! По земя се влачи, по гръб не пада, е, как да не го харесаш!? 😂

# 1 052
  • Някъде там...
Продукцията рие дъното обаче. Слага системи, вместо да храни редовно играчите.

Иначе, нищо не може да ме накара да съжаля Мирослав вече, като го гледам как продължава да мишкува. Даже по-зле стана сега, като го показват повече и го хвалят ни в клин, ни в ръкав.

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 09:06 от Жабче

# 1 053
Защо се крие факта, че Мирослав е бил на системи? С разкритието на това, ще стане още по-голям мъченик и току виж, канонизирали са го!
Ще му отива. Св. мъченик Миро.

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 08:31 от Stasiva

# 1 054
Да, нищо неочаквано също. Ще номинирате само по един... Продукцията трудно може да бъде надиграна. Аз съм твърдо "За" стратегическа игра, която включва И саботажи. След като може да се сформират коалиции, които да колят и бесят в едно племе, това е единственият начин на нарочените да се защитят. Продукцията обаче прецаква всичко със своето грубо вмешателство. Прецаква ми удоволствието като зрител. И колко удобно Калинката няма имунитет тази седмица, а Пекин имаше, защото е привнесена в това племе. Ами той да не би там е по собствено желание или защото е загубил битка?
Със саботаж или без, вчера битката си беше за сините. Не мисля, че Калин и Николета можеха да вземат по още една точка. Калин все пак имаше още едно търчане на капитанската, а Николета, въпреки че беше феноменална, се изтощи страшно много и нямаше да има сили за втора точка.
ИВ ми е едно от любимите предавания и искам, ама няма да стане за жалост, един сезон да гледам без грубо вмешателство от сценаристите, с безпристрастни водещи. Ама явно много искам Sad

# 1 055
  • София
Ако е имало системи за Миро, смятам че щяха да го излъчат. Обикновено винаги показват медицинския екип, в случай на травма или някакъв проблем. А и Ралица щеше да го изтъкне снощи на съвета, нещо в стил как Миро, недохранен, немощен и на системи се е представил по-добре от Ивайло.

Ако аз бях на Ивайло, директно щях да си кажа снощи,  че съм демотивирана да се бия за племето и че отказвам да се възползват от мен за разчистване на пътя на 3 жени и един мишкар.

Томи няма смисъл да го коментирам. Глупаво момче.

# 1 056
Отвратителен епизод. Ралица е ужасна. Ивайло не знам как има сили да търпи всичките тези ретарди около себе си. Явно имат стабилна клауза в договора, че дължат неустойки, ако противоречат на Класната, защото иначе нямам обяснение как още никой не й е теглил едни майни и да си излезе. Евала на Ивайло за търпението!

Битото куче от Канада вече дори не ми се коментира. Не вярвах, че ще ме дразни някой повече от Мартин Императора. Ама ей на.. Мартине, посипсвам си главата с пепел. Супер си! Винаги може и по-зле...

Чикаго е една голяма бяла птица. Нямам търпение да разбере как му кроят шапката "приятелите му". Трима му обясниха, че ще е номиниран, той не, та не... стана ми жал за него, наистина им вярва...

Томи е нагъл, та нагъл... хващайте се за правописа на Ивайло, то това е по-страшно явно от мишкуването на разни участници... отдавна е ясно, че който няма какво да каже, се заяжда за правописа...

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 08:28 от Ели-Мели

# 1 057
Ако това за Миро е вярно, съвсем не разбирам гледната точка на продукцията. Освен ако не е нечий човек и не му е обещано нещо. Той очевидно не е способен да издържи физически играта и до момента не допринася с абсолютно нищо за рейтинга на предаването. И да го има, и да го няма, все тая. Има достатъчно други добри играчи - Чикагото, Дино, Траян, Ръждавичка, които ако продукцията реши, може да превърне в чудесни претенденти за финала. И рейтинга да гърми. Но защо точно Миро? Въпрос с повишена трудност. 🤔

# 1 058
  • София
Знам, че думата “справедливост” е като мила шега, когато става дума за тази продукция, но аз все пак да си кажа. Нямаше да има нужда от никакви уговорки и “саботажи” ако на откраднатия Калин бяха дали една седмица имунитет от номинации, какъвто дадоха на Пекин. Но явно Ивайло им е изчерпан като образ вече за сюжета и му е време да си ходи.

Дори като махнем така наречения “саботаж” не виждам как Калин и да се раздаваше на 100% можеше да вземе повече от още една точка, предвид, че по-рано през деня търча и на капитанската битка. А реално кой друг можеше да вземе такава? Миро Листопада, Пекин или Блатната кралица? Николета ме изненада приятно, но не мисля, че имаше сили за още една.

Андрей наистина беше разкошен на тази битка! Ще взема да си я пусна пак да си оправя вкуса от снощната гадост. Хем прийомите на продукцията стават все по-прозрачни с всеки следващ сезон, хем пак се ядосвам.

# 1 059
  • На брега на реката
Е, как да е момче Томи,   мъж та дрънка, ама на кухо.

Много долно постъпиха  с Чикагото. Как можаха така да го изложат?!? Вярно, че и той е майтапчия ,  но да те излъчат как за малко да се насер@ш в нац.ефир си е излагация.

На мястото на Иво, бих си казала, че за трите некадърнички + пажа им, няма да си мръдна плъста.
Наглата Пекин го пита що е демотивиран и го соли, че не наредил кубовете, а тя беше тази, която каза, че ще отидат Калин + Мухльото.

Не разбирам Дяволо, защо защитава Миро?!?
Нямам обяснение, защо този човек е в играта въобще, камо ли да има и фенове.

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 08:33 от Бубoлина

# 1 060
Чудя се типажи като Любезния лос как се чувстват сега като се гледат отстрани?
И да, живеем в крайно несправедлив свят, но като чета коментарите с радост установявам, че сме доста хората зажаднели поне в 1 тв предаване да се насладят на честна, красива, спортсменска игра.

# 1 061
Не разбрах как са делили храната, за да каже Калин, че щом така се делят затова са на това дередже.

ПекинА и тя е демотивирана Grinning
Не я бива да тича, ама вика тичай Калине, тичай. Защо да тичат?
Става тегаво. Поредната пошлост на продуцентите.

# 1 062
  • Някъде там...
Не разбрах как са делили храната, за да каже Калин, че щом така се делят затова са на това дередже.

ПекинА и тя е демотивирана Grinning
Не я бива да тича, ама вика тичай Калине, тичай. Защо да тичат?
Става тегаво. Поредната пошлост на продуцентите.
Няма план, няма мисъл за следващия ден. Бяха готови да изядат всичко наведнъж, вместо да я разделят на порции и да си оставят за териториалната битка, която им е супер важна и трябва да имат енергия за нея.
Не си разпределят правилно ресурсите и вероятно по същия начин не съобразяват и стратегиите за битките. Калин идва от племе, където за всичко се мисли и има точен план предварително. И му е странен хаосът тук.
Той им каза, че няма да яде втори кренвирш. Намекна един вид, но никой не се усети. Дали ще се престраши да говори директно, ще видим.

# 1 063
Снощи бях много ядосана и не трябваше да пиша.
1. Ивайло наистина е изявил желание да реди пъзела, но Пекин и останалите не му обърнаха внимание. Грешка.
2. Деси каза на Чикагото за Траян и Дино. Той не можеше да повярва, че те и останалите са против него. Грешка.
3. Браво на Калин и Ивайло за решението.
4. Никакъв шанс за жълтите да победят в тази битка.
5. Каква мисъл само на продукцията. Номинира се само един. И после се питаме, защо ги ненавиждат зрителите.
6. Миро, Радостина, Николета не заслужават вече да са в игрите. Това захранване против правилата им отне това право.

# 1 064
Мен също не ме дразнят толкова саботажите, приемам ги като част от социалната игра. Така или иначе предаването заприличва все повече на маса други формати, които нямат касателство със спорт, масово играчите разчитат на коалиции, които да ги добутат напред, а тези, които мога да се осланят на спортната си подготовка, не могат да разчитат на феърплей от страна на продукцията. Та да, единствения недостатък там, е че отново продукцията те дъни след това.
Като цяло от обедението насам доста им спада нивото, още повече че с напредване на играта става все по- видимо бутането на едни участници за сметка на други. Пекин видимо би бутнала под влака абсолютно всеки, стига да е удобен момент за нея, но това, което трябва да й се признае поне е факта, че е главен инициатор в схемите, които завърта, опитва се да мисли и е склонна понякога да играе и по- рисково, а не е просто статист, като тези, които гравитират около нея и чакат и акъл и нареждане какво да правят сега. Иначе хора като нея са ми крайно неприятни, но така или иначе не мисля, че е гласена да стигне кой знае колко далеч. Като спре да им е полезна ще си ходи и тя.

Общи условия

Активация на акаунт