💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 45 974
  • 1 090
  •   86
Отговори
# 1 065
Давам си сметка,че Продукцията иска жените да правят женски коалиции,не за да се бутат жените напред,а да се пазят такива играчи като Мирослав.

А добър ден, драги ми телезрительо !

този "филм" сме го гледали със сърбина

# 1 066
Абе, от първи сезон като дадоха победата на оня с психо погледа и порязаха Юли си беше ясно колко струват, но си е интересно предаването и гледаме. Толкова ме е яд, че място не си намирам. Мирослав победител, Ивайло прецакан, Калин вкаран при вълците.

# 1 067
Явно Томи много се натяга да става инфлуенсър, излизат ми негови клипчета без да следвам никой от игрите. Само дето клипчетата му хич ни са смешни, даже клонят към жалки Grinning но явно човекът е  получил някаква психо травма от магазин гейт и сега му избива да прави видеа по темата. И си мислех колко хубаво беше като спонсор бяха орехите, тогава мисля, че в щайгичката имаше и луканки и суджуци. То не че не са и те боклук, ама все пак по-вкусно... това кренвиршите като на улично куче им ги подхвърлят. Стори ми се , че доста тъжно ги ръфат.

# 1 068
  • София
Безименните нямаше как да спечелят. Калин още една победа да беше взел, пак оставаха без четвърта. Но и 1 човек на номинация си беше предвидимо.
Не знам какъв полезен ход има Ивайло при условие, че продукцията и цялото жълто племе играе срещу него.
Калинката май ще се наложи да го отстрани, не вярвам да жертват "силната жена" Сапунджиева. Но още по-долно ще е така да нагласят нещата, че точно тя да отстрани Иво.

# 1 069
Безименните нямаше как да спечелят. Калин още една победа да беше взел, пак оставаха без четвърта. Но и 1 човек на номинация си беше предвидимо.
Не знам какъв полезен ход има Ивайло при условие, че продукцията и цялото жълто племе играе срещу него.
Калинката май ще се наложи да го отстрани, не вярвам да жертват "силната жена" Сапунджиева. Но още по-долно ще е така да нагласят нещата, че точно тя да отстрани Иво.
Няма "", силна е

# 1 070
Явно Томи много се натяга да става инфлуенсър...

То това е основния мотив сигурно на над 50% от играчите да влязат там, някаква популярност, всичко живо иска да е инфлуенсър, влогър, да води подкаст емисии и т.н. Но Томи, колкото и да смята явно, че лоша реклама няма, не виждам данни да бъде интересен в тази ниша. Иначе човека, даже видео беше писал, че щял да прави в личния си ютуб канал, по темата с магазин гейт и къде е отишла останалата храна, дето нямаше общо със захарта и хляба. Joy Но не смятам да му генерирам трафик в канала, ако някой се прежали от вас да го гледа и резюмира после, ще чета. Grinning

# 1 071
  • Буркина Фасо
за Ивайло полезен ход е да падне от Калин. така Калин ще вземе някой лев Simple Smile
той вижда своя край и е по-добре като имидж да падне от силен играч.

# 1 072
По въпроса за саботажите:
Първо е смешно и второ е нелогично, да се правят аналогии със спортове и спортисти.
Това шоу не е спортно състезание и няма ясни правила. Редовно чуваме "ами от днес вече..."
Та то дори по въпроса за саботирането няма ясни правила -
продукцията си запазва правото да решава кога може и кога е "срам и позор" - че и да наказва дори.
Мoето мнение, многокрaтно писано е, че всякакви забрани за неща които трудно се виждат и доказват, трябва да ги няма.
Саботажите влизат в това число, но не само. Тук са и всякакви - Ама да ти е изправен кръста, ама да не се навеждаш, ама да не поглеждаш, да си засилваш въртележката с крак, ама "само когато има нужда",
да плуваш а да не ходиш по дъното, да не се обменя информация с хора от други племена и т.н

# 1 073
Да се изкажа за Калин и разпределението на храната- малко го оценяваме като хора, които си лежат на дивана и в рекламната пауза отскачат до хладилника. Какво разпределение на дажбите предлага Калин, къде ще ги държат тези бързоразвалящи се "храни", които вече са престояли на слънцето на арената. На тази жега в изолатора и навън- само ще се изтровят. Поне някаква топлинна обработка да имат? Така, че оправдавам жените- хапваш, докато вси още не мирише на  мърша...
Така или иначе се говори открито за Миро като за победител- някой зрял и смислен човек би ли ми обяснил какъв е смисълът от това подбутване? Да ни покажат, че няма да е нашето? Вече съм за Николета- шампион. С какво е по-лоша от набедения Мирослав. Не е нобелов лауреат, но снощи си беше звезда!

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 09:45 от victoria vassileva

# 1 074
  • В Града на липите
Цитат
Ако това за Миро е вярно, съвсем не разбирам гледната точка на продукцията.
...  Но защо точно Миро? Въпрос с повишена трудност. 🤔
Опитвам се да ги разбера сценаристите, обаче са ми много алогични.
Единственото, което ми хрумва, е, че искат някакъв играч с драматичен стори лайн: победил на кастинг битка, гладувал до припадък на блатото и в изолатора... мъж, който страда за бременната си жена, защитник на жените... Играчът, който, лазейки по арената със система на едната ръка, се досурва до финала и побеждава някакво си там момченце, което дори не иска да влезе във фитнес залата, да се обучава, както си му е редът, а подскача и се хили по арената, все едно се забавлява. Че, на всичкото отгоре, не е гледал предишните сезони и не е акумулирал рейтинг. 😄 Игри на волята е това - и волята побеждава Wink
Захвърлят драматичния си играч на блатото, за да не бие на очи, защото трябва да е жертва,та драгият зрител да го съжалява. А и не се печелят лесно едни 100 хиляди лева.
Няма как да предположат, че той ще се набърка в „баничка гейт“, но е човешко да се греши и още по-човешко да се прощава. Камерата услужливо обикаля около него, докато той се разкайва, скрил главата си в шепи, и с половин уста пожелава да се жертва, лазейки по арената, за да изкупи срама си.
Единствената им грешка според мен е, че не са предвидили колко зле стои на екрана и колко ни вбесява с мънкането си на забавен каданс и с липсата на каквото и да е желание да се изяви или покаже смелост. А публиката обича смелите. Обаче играта се стече така, че не са имали друга толкова подходяща жертва — останалите са къде по-жизнерадостни и силни.
Ако някой има друго обяснение, много моля да ме осветли, че не мога да се побера в кожата си.
Мен, за разлика от вас, нито Мартин, нито Алекса са ме дразнили толкова.

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 09:50 от hrissi_sz

# 1 075
Вики защо така забравяш блатната кралица с нейния абсолютен и недостижим рекорд по фотосинтеза и никаква загуба на телесно тегло. Това си е жив шампион!

# 1 076
  • София
За включването на системи - моята позната от миналия сезон го е казвала и преди, някой като съвсем вземе да припада, му пускат глюкоза, така че Миро "Лошо ми е" като нищо е ползвал. Вероятно не го показват, защото ще се види какви са мизерници и докъде докарват хората.

И аз съм се чудила на какъв принцип някои биват вземани под крилото на продукцията, а други подритвани. За миналогодишния победител се говореше, че е нечий близък роднина; а сега?

# 1 077
Вики защо така забравяш блатната кралица с нейния абсолютен и недостижим рекорд по фотосинтеза и никаква загуба на телесно тегло. Това си е жив шампион!
Сони, те извънземните са извън всякакви класации. При мадам "Р" кротко и издигат паметник на блатото и после водят чуждестранни туристи на поклонение, а в наколно жилище насред блатото "Р" е направила "дебелариум".

# 1 078
  • Варна
ТОВА НЕ Е СПОРТНО СЪСТЕЗАНИЕ - ТОВА Е ТВ ШОУ - има пъзели , саби , кутии на късмета , джуки , цици ......... абе менажерия пълна. В кое спортно състезание го има разказа - абе исках да стана известна ама в БИГБРАДЪР било много сложно и неочаквано ме взеха в Игрите . Ма то същото е и в Сървайвър , Ергена, острови разни БИГБРАДЪР ..............никъде по света по подобни шоута не е по различно , че даже е мнооого по брутално , страхотно прекарване им спретна продукцията на Калин и Ивайло : ако паднат на втора елиминационна битка се изправят един с-у друг и коалицията на психодокторката и блатната жаба ПЕЧЕЛИ страхотно щото хем отстраняват един от най силните мъже хем спасяват Сапунжиева . Сега въпреки че едва ли могат да бият сините , коалицията на психодокторката и блатната жаба ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЩЕ ИСКАТ ДА паднат И С ЕДИН КУРШУМ УДРЯТ два заека = хем отстраняват един от най силните мъже , хем спасяват Сапунжиева .

# 1 079
Пак си спестих една предизвестена битка, и наваксам с коментарите ви (много бързо свършват тия лайкове, ей!), но се чудя - знам, че Ралица и Павел не си пишат сценариите, и казват каквото им диктуват в слушалката, и да кажеш айде, Павел е въодушевен, че влиза в обувките на такава легенда като водещ Димо, обаче Ралица като професионална актриса толкова ли пък няма морал, и хич не и пука за имиджа на Продукцията, в която участва, че толкова да съучаства в очернянето на участниците?! Но, знам че размишлението ми е по- скоро риторично, явно заплащането е по- важно от морала.....

Общи условия

Активация на акаунт