💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 49 258
  • 1 172
  •   87
Отговори
# 1 080
  • В Града на липите
ТОВА НЕ Е СПОРТНО СЪСТЕЗАНИЕ - ТОВА Е ТВ ШОУ - има пъзели , саби , кутии на късмета , джуки , цици ......... абе менажерия пълна.
То е ясно че е шоО, обаче защо не си използват шоумените, ами са си избрали някой от статистите?!?
Това се питаме и не ни проумяват главите Grinning
В този сезон имат много богат избор. Аз нямаше да се ядосам например дори Алекс да спечели, който ми е накрая на синия списък. Много интересно и стратегически си изигра играта без да се налага да го хейтим до припадък.
Другото ми предположение е, че Миро наистина си крие възможностите и се пази за финала и там ще възкръсне, като един феникс и ще изненада дори и сценаристите с победата си Grinning Понякога нещата се случват и без сценарий, много много рядко, но да.

# 1 081
  • София
Ама някой наистина ли вярва, че получилите саламчета си спинкат цяла седмица с тях. Разбира се, че се държат в хладилник. Както и докато търчат по арената.

# 1 082
Ма защо така ми отнемате мечтите? Знам, че е шоу, а не състезание. Ама то вече и спорт няма... и там бизнес, и сметки, и кой ползва по- качествени "витамини". Та мечтая си... ама май по- скоро и аз като 🐞 ще спра да гледам тв☺️
И ако още веднъж чуя:" Който е безгрешен, да хвърля пръв" вече ще се изприщя! Очаквам да започнат и в съдебните зали да го ползват като довод.

# 1 083
Може да не е състезание, а шоу, ама пък има парична награда, която се взима с доказване на терен. Все пак не стоят на маса и надприказват, а се доказват на терен.
100х не са малко пари, нищо че в първи сезон бяха 200х и ги намалиха наполовина от 2 сезон без да кажат на записалите се. Човещинка, позабравили май...
Миро е човек на продукцията. Има някакви спортни умения, но няма издържливост и затова се пести и покрива да се пази. Беше противен с изказването си за Калин, че ако отпадне е добре-един силен играч за финал по-добре, ако спечели ще ги бутал в битките и печели за блатните. И в двата случая му разписва билета на бита карта там и използван до дупка. За себе си-нищо, човекът си чака финала и примижва очи немощно да го съжаляват съплеменниците и го хвали продукцията майка.
Ралица е нетърпима за мен поне от самото начало. Вярно е, че има връзки и тя, но е негледаема вече напълно. Сашка беше в пъти по-свежа и приятна. Павел също не става, половината му коментари на битките е как бил той, какво правел и т.н., ама беше кръгла нула , при това беше подъл до върха на ноктите си.

# 1 084
Кукумявката Ралица стана нетърпима и тя, мега противна е.

# 1 085
Най- доброто, което може да направи Ивайло за себе си да избере Калин. Самия той. А, не коалицията. Та малко грошове да има и за Калинчо.
Ако това се случи, битката в петък да е култува. Не се съмнявам, че Ивайло ще даде всичко от себе си. Дано.

# 1 086
Ама някой наистина ли вярва, че получилите саламчета си спинкат цяла седмица с тях. Разбира се, че се държат в хладилник. Както и докато търчат по арената.
Трябва да изберем на кое да вярваме- аз не им вярвам, че са загрижени за участниците и нон стоп ги дондуркат с хладилници. Много е сложна логистиката- генератори, шум. Ако е в изолатора- къде се случва. За плажа да не говорим- лежат си колбасите в щайга, която не знам защо наричат кошница, завити с чувал. Да си спомним кюфтетата на Дино, които дори не бяха завити с фолио, та докато тичаше едното падна, беше поизтупано и продължи към гладните. Може да има хладилни кутии и други екстри, но не виждаме такова нещо. Така , че за непредубедения зрител като мен си остава грозната истина- без хадилници. Трогателен е и подносът облицован в алуминиево фолио, с който им "сервират" на съвет. Други, а не аз си живеят с илюзии. Колбасите нали са си техни. Ако не са при тях в изолатора и им се прияде- някой тича до хладичник или каравана наблизо да им донесе храна? То май нощем дори охрана при тях няма... Иначе как Томи се е шматкал по магазини?

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 11:02 от victoria vassileva

# 1 087
  • Някъде там...
Да се изкажа за Калин и разпределението на храната- малко го оценяваме като хора, които си лежат на дивана и в рекламната пауза отскачат до хладилника. Какво разпределение на дажбите предлага Калин, къде ще ги държат тези бързоразвалящи се "храни", които вече са престояли на слънцето на арената. На тази жега в изолатора и навън- само ще се изтровят. Поне някаква топлинна обработка да имат? Така, че оправдавам жените- хапваш, докато вси още не мирише на  мърша...
Така или иначе се говори открито за Миро като за победител- някой зрял и смислен човек би ли ми обяснил какъв е смисълът от това подбутване? Да ни покажат, че няма да е нашето? Вече съм за Николета- шампион. С какво е по-лоша от набедения Мирослав. Не е нобелов лауреат, но снощи си беше звезда!
Съмнявам се да стои в някой ъгъл на изолатора храната. Вади се за снимките, кой каквото ял, ял и се прибира.
Те и на стопанството са с малко храна и също си я разпределят по план. За мен Калин е прав в случая, но фокусът не беше толкова върху това, а върху липсата на план и стратегия за оцеляване. Правят се такива само за коалициите. Другото е тип "ден да мине, друг да дойде".

# 1 088
Трябва да има някаква промяна в правилата, която да не разрешава откровено слаби играчи да се бутат до края. То бива коалиции, но заради такива коалиции истински силните играчи са експлоатирани на макс и до финала вече са грохнали и останали без сили.
Ако продукцията си мисли, че си Умрем да гледаме тъпи и грозни жени, в грешка са.И да вземат да си намерят по-сносни спонсори. Че ако не беше тъжно, щеше да е смехотворно да гледам как Миро лигави кренвриш, хванал го с две ръчички.

# 1 089
Изключително съм доволна , че натриха носа на схемаджията Ивайло -вечната жертва. Подхлъзна и моята любима Калинка - малинка , сега и Пекин ще изпързаля. Усещам я , че се умори да е в постоянна отбрана , на честни и доблестни "несхемаджии" и ми се струва , че ще се пропука.
Дино и Траян , които още от начало са ми ясни ,най -после си показаха лоялността. Динко динко , а леглото на Чикагото оправяше . Joy
Браво на Продукцията , догодина живот и здраве , пак ще гледам.
Не искам да побеждават Ивайло , Дино , Траян, Радостина и Алекс и Николета За дугите съм Ок

# 1 090
Мирко като ще го правят мъченик, барем веднъж да каже нещо за жена си, бъдещото дете между "лошо ми е" и "вие ми се свят" и да залита демонстративно. Щото ПекинА като донесе кренвиршите, така подскочи, че забрави да залита и се сети в последния момент.
Не подмина ли ПенА в анкетата?

# 1 091
Битка Ивайло срещу Калин ще е поредната битка, достойна за финал, (след тази с Лапунов). Калин е устойчив психически, ще оцелее в терариума.

# 1 092
Мирко като ще го правят мъченик, барем веднъж да каже нещо за жена си, бъдещото дете между "лошо ми е" и "вие ми се свят" и да залита демонстративно. Щото ПекинА като донесе кренвиршите, така подскочи, че забрави да залита и се сети в последния момент.
Не подмина ли ПенА в анкетата?
Те не са в "Искрено и лично"...Какво общо има личния живот на играчите...

# 1 093
Е, как какво? Нали е мъченик, герой, вайб, ала, бала.... Само с едното пълзене и припадъци ли ще го короноват?

# 1 094
Аз лично ще запомня Миро с нещастната физиономия когато държеше нахапан кренвирш и отговаряше на Пекин от кога не е ял месо. После с мъка отхапа от саламчето.
Няма такава жалка картинка.

Общи условия

Активация на акаунт