💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 48 299
  • 1 155
  •   82
Отговори
# 1 095
  • София
Гледал си 7 сезона, разбираш ги работите.Не ти отива да пишеш един път очаквах повече от Траян, а след 1 час, че е герой.Трябваше да го предвидиш😜

Ахъм. Ъъ, ами аз го предвидих де. 😜
Мнението ми си седи черно на бяло - прогнозирах победа за Феномените, като изрично написах, че очаквам Траян да блесне. И той до 3:2 не беше блеснал. 😈

# 1 096
Има ли някой тук, който е гладувал повече от 20 дни?

# 1 097
По формулата на Миро, всички сме гладували, даже повече от 20 дни. Това са част от правилата- добри или лоши. Мирослав не е гладувал. Ял е сандвичи, консерви, тоя захар, тая хляб, шоколади и всичко, което е напазарувал другарят му. Отделно от това, продукцията им подхвърля по нещо минимално.
Та, да. Всички сме гладували така.

# 1 098
  • София
Повече от 20 дена глад са за Мирослав.
Освен това за мъжкия организъм гладът е много по-фатален, особено при тези тежки игри.
Отива към над 30 дена без храна. Тези дажби не могат да компенсират системното недохранване, а и са вредни за стомаха.
Едно е прилагаш фаст режим в контролирана среда (който е 24 или 48 часа, рядко 72 часа), друго е там при тези мизерни условия и всеки ден тежки битки!
За 7 сезона досега не е имало друг участник като Мирослав. Визирам участник, който явно ще се бори за голямата награда.
Имало е страдалци, които са отпадали в края на фаза 1 или началото на фаза 2.
В много редки случаи са стигнали до обединеното племе, но и там ранно отпадане.

Хора, Мирослав за 9 седмици (сметнете колко дни са това, по 5 дена във фаза 1 и първите две седмици от фаза 2, после по 4) има само една резиденция!
На стопанството също си е глад. Хубаво е да си на стопанство, но след резиденция, но не и постоянно там.
А той изкара основно на изолатора и блатото + две стопанства.

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 11:51 от Diavolo

# 1 099
Ето, затова е светия. Само той гладува, да. Другите са на тристепенно меню всеки ден. А, да и Дино, че от L размер мина в M.
Св. Миро, да се слави героизма му. Седи на блатото под женските поли. Алексата слипа спечели по-достойно.

# 1 100
  • София
И нека легендата за канадския "el super-humano" започне сега...

# 1 101
  • София
20 дни не съм била на вода, но съм правила 5-дневно “изчистване” с вода с кленов сироп.
Никога, никога няма да повторя тази простотия. Та, прекрасно знам, че няма как Радостина да изкара на вода 7 седмици на блатото.

Също така не вярвам и Мирослав да е бил без храна. Няма как да не се дава хубав въглехидрат (ориз) и протеин под формата на шейк или барчета. Да, съгласна съм, че е недостатъчна дажбата за физическата активност, която имат.

Практикувам калориен дефицит, когато трябва и тренирам 5 пъти в седмицата. Наясно съм с пред и следтренировъчно хранене, базови калории и т.н

# 1 102
Не е Ивайло схемаджията. И въпреки, че го жертват постоянно, не е жертва. Дотук оцелява единствено благодарение на личните си качества и борбен дух. Вижда се, които са схемаджийките и техните питомници.

# 1 103
  • София
Мирослав можеше да бъде в ролята на жертва, ако не беше основна част от групата яла няколко дни. Не ги съдя, че са яли, но и няма как да го възхвалявам. Особено като се предложи за номинация точно, както Владо Николов се предложи.

# 1 104
  • София
Другите имат резиденции.
Радостина също захлеби на резиденция, а и е жена.
Вече съм писал за женската физиология в Игри на волята и Фермата и как някои не свалят, дори качват.
Миро ще му трябват поне 2 поредни резиденции, за да се оправи малко от малко. Един Мишо от сезон 5 (плувец и доста по-млад) не успя. Румен Радев също не успя. Джудист и пак млад. Миро е на 36 г.

# 1 105
Имаше един участник на блатото, който заяви че не може така да издържи, стана и напусна играта. Предпочете здравето си пред това да примира пред камерата и да е по жена от жените.
Всеки сам си избира пътя и си носи последствията и любовта на феновете.

# 1 106
Наясно съм, че наблюдаваме шоу, а не романтичен филм или героичен епос. Ако спечели Героят на народа, ще има хепиенд за нас, но Продукцията не искат да ни угодят, а да ни провокират. Факт е, че удовлетворението прави хората лениви и не генерира трафик както недоволството.

Всички знаем колко лош беше финалният сезон на Game of thrones и колко хора се възмутиха на края на Джон Сноу - онзи, на когото тронът принадлежеше по право и който изнесе всичките битки със скромност, смелост и без капка егоизъм. Но и до днес се говори за този лош край - последваха prequels/sequels от същата Вселена и колелото се завъртя пак. Зрителите искат да видят дали несправедливостта ще бъде поправена, дали някога достоен владетел ще седи на Железния трон. Преведено на нашенски в случая, дали някой наистина готин, смел и заслужил човек ще спечели тези Игри най-сетне. Няма как да стане, за жалост, защото ние, като нормални свестни хора с малко идеализъм в нас, ще си търсим справедливостта и стойностният победител до дупка. И в следващият сезон. Ако ни го дадат сега, няма какво повече да търсим от този формат. И те го знаят много добре...

# 1 107
  • София
Другите имат резиденции.
Радостина също захлеби на резиденция, а и е жена.
Вече съм писал за женската физиология в Игри на волята и Фермата и как някои не свалят, дори качват.

Пишеш глупости.
Ако си в калориен дефицит и имаш физическа активност, без значение мъжка/женска физиология,  няма как да не свалиш килограми, да изчистиш мазнини и да направиш релеф. С калориен дефицит сваляш, с калориен излишък - качваш килограми. Това е простото правило.

Калорийният дефицит е най-видим при Сапунджиева, която е била и в резиденция, и на стопанство. Ха, сега я сравни с Радостина, която е “гладувала” 7 седмици на блато.

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 12:33 от Мецани

# 1 108
Това с "галдуването" още ли е тема?

Как си представяме човек, който не е ял 7 дни, как излиза на арената в 12:00/14:00 на слънцето и започва да тича 5 обиколки през тия препядствия? Или пък мъжете, като им сложат и едни 10-15-20кг отгоре?

Това е толкова смешно, че чак не разбирам как 7 сезона минаха и още не са се сетили, че е по-добре да покажат колко малко храна им дават и да го наричат "гладиаторски" порции, или нещо такова, и да им го сервират в някакви дървени купички. Да има усещане за реализъм малко, да има драматични кадри. Доста голям пропуск според мен.

Гладували били. И един мармот...

# 1 109
  • Някъде там...
Че продукцията се гаври с участниците и ги подлага на опасен нискокалориен режим, прави го. Обаче не им налага категорично да избират с кого да се коалират, с кого да играят и какви избори да правят. Миро да е мислил като си е избирал партньори в игрите.
Не мога да го съжаля, категорично.

Общи условия

Активация на акаунт