💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 60 082
  • 1 574
  •   54
Отговори
# 1 470
  • Брюксел / София
Миро е доста ипгрейдната версия на Алекса. Това е една глупава игра, а той стана за резил в стремежа си да победи! “Страшен мъж”, няма що ?!
Миро- Алекса версия 2.0

# 1 471
Ами ако е имало хора, на които Пекин не е чак такъв трън в очите, еми вече няма. Аз видях, че тя знаеше как трябва да постъпи, но другите 3ма от коалицията като започнаха да обясняват как си разчитат едни на други, как са си дали дума и тя също нямаше правилен ход. И в двата случая вече е сготвена, въпросът беше преди или след сливането, жалко.
Пекин победи в нещо > 1:0 Пекин - Джаферович

# 1 472
  • Пловдив
Кой Алекса споменавате? Победителят в един от сезоните ли? Аз не съм ги следила педантично.

# 1 473
  • Дубай
Изкефих се, когато Калин заяви в очите на Пекин истинската й причина да бута жените.
Колкото и да скандира феминизъм и жени на финал, истината е, че тя иска слаби противници.
Калин го преживя тежко, защото явно наистина не е гледал старите сезони. Има късмета да попадне не в племе, а в семейство, където номинираха по заслуги и затова не може да се побере сега в кожата си. Несправедливостта направо го подпали.
Що се отнася до това, защо не поиска от Ралица имунитет, той започна да се пазари и сякаш очакваше тя сама да го предложи, както го направи с Ръждавичка. Да не забравяме, че няма и много опит със съветите. При всички случаи не мисля че Ралица би му дала имунитет за 50 гроша. Няма начин, след като от космоса личи, че си пазят жените.
Подкрепям, Пекин знае, че срещу Ивайло и Калин няма шанс както и пред Дино и Траян, Чикагото. Това с женския финал просто издиша, тя иска жени, защото са и по-лесна конкуренция занапред. Както и Миро същата работа е и при него. Той си се пази за финалите, а другите им се разкатава  фамилията.

# 1 474
МиркА бие отвсякъде Алекса. Алекса можеше да бъде всякакъв, ама не се е подигравал на други играчи и ходеше на елиминации.

Сезон 7: Най-противната коалиция евър за всички сезони. Джаферович ряпа да яде. Направо изглежда ангел в сравнение с тези пачи.

Сезон 7: Най-позитивното и сплотено племе: Феномените. Няма друго такова племе.

# 1 475
  • гр. Шумен
Аха...! Значи всъщност имаме Жен победител, ама нали в мъжко тяло! Боже, сега чак разбрах! 😅 Не, наистина... в пълен потрес съм! Ако това не са мишки, просто... И тази Радка-Пиратка ще ми обвинява Калин как той не бил си приемал номинацията мъжката! Моля?! Заплес прозд! Трябваше и двете недоразумения да са номинирани, а пък сега Калин е на пангара. И така ще отсега нататък явно, нали ще се пазят другите четирима. Господи! Е, по-зле не е било. Че то Джеферович повече я изстръйвах от тази Пекин. Мале, мале. Горкият Калин. 🥲🥲 Всичко тръгна зле за него в момента, в който го пратиха при тия безименни. Много жалко!

# 1 476
Как не ги беше срам да номинират човек, който ги дърпа напред и то без никакви основателни доводи...толкова нагли същества!
Миро изведнъж няма проблем да стои още на изолатора...Иван номер 2.
Калин много добре и го каза в очите на Пекин, далече няма да стигне. Хареса ми и това, което Траян и каза.   
Нейната цел е да си разчисти пътя, накрая да остане със същите тези слаби жени. Радостина и Николета или са глупави и не го осъзнават, или са го приели, само и само да им се гарантира още една седмица в играта.
Калин колкото е спокоен, не издържа на тази простотия. А Радостина и с цялата си наглост, да му говори на него мъжки да приеме елиминацията Rage

# 1 477
  • София
Хора, свършиха ми лайковете, схванаха ми се палците да цъкам. Всички, които са разбираемо възмутени от 4-мата жалкари тази вечер, да си знаят, че са подкрепени от мен!

Дъното имало и мазе! Никога не съм вярвала, че някой ще надмине по противност Алекса и Мартин, но ей го на! Направо си спомням за тях с умиление. Те поне имаха някакви качества в добавка към цялото бутане. Тия тук хем скандално некадърни, хем жалки, хем нагли. Щом успяха да ядосат чак свръхчовешки спокойния Калин, смятайте…

# 1 478
Падам...Радостина в промото обвинява май Калин(?), че не си приема мъжки номинацията. То бива наглост, ама чак пък толкова...

Абсолютно несправедливо предложиха само на Калин 2 гласа за 50 гроша, така или иначе на жените броенето не им е сила и надали щяха да се усетят колко стават с трите гласа на Ивайло.

# 1 479
Кой Алекса споменавате? Победителят в един от сезоните ли? Аз не съм ги следила педантично.
Той не се помни с нищо хубаво,ако въобще се помни.Реалния  победител беше Филип тогава,но по една или друга причина не спечели. Мирко може и да вземе парите,но и тук реалния победител ще е друг,и ще се помни друг 😉

# 1 480
Върнете от сезон 4 Алекса и Виктория. Върнете Кралев, Добрин и Мартин от сезон 6. Къде по-нормални са от тези 4 жени в жълто. Миро е най-жалкият мъж, който съм виждал за моите скромни 18 години. По-добре да си бях учил по литература тази вечер...Trollface

# 1 481
Голяма наслада ще е за мен, да видя Пекинката да отпадне преди двете и подгласнички.

# 1 482
  • Някъде там...
Не мога да се вредя да пиша, темата избухна!

Отвратена, погнусена, до дъното на душата си съм! Такава наглост и безочие, такава липса на чест, на достойнство! И ако жените поне малко даваха признаци на срам, то Миро изгря в пълния си блясък на мижитурка!

Браво на Калин! Държа се достойно, не им мълча, не си изпусна нервите. Дерзай, момче!

# 1 483
Дяволче, Паулина не е била никога стюардеса. Певица учеше, после се изявяваше и изобщо ...следваше
Николета и преди писах, не може да бъде стюардеса, лъже за мен или продукцията лъже. Няма как да бъде, има си изисквания и са железни, може и да има човек да я бута (нали все мъже и казвали какво да прави и това ми говори много за такъв тип жени и битието им) За мен не е стюардеса, няма начин просто, тя не е повече от 1.60 , абсурд просто. Изискванията са 1.70 и нагоре, може да мине метър някоя , ама с малка разлика, това как ги виждаме на телевизията е различно от действителността. Мани Миглата съм я виждала на живо, тя няма 1.50 си мисля, толкова невзрачна , дребна  и слаба (иначе беше мила и земна, но вида и беше потресаващ, като дете 4 клас и по-малко)
ето визитката на Паулина потърсих
24 години, Полша

Певица, бизнес представител в логистична фирма

Паулина се нареди на почетното трето място в "Игри на волята: България" - сезон 3

# 1 484
  • Буркина Фасо
Калин много добре и го каза в очите на Пекин, далече няма да стигне.
когато си говореха Ивайло точно това каза на  Калин - следващата ще е китайката.

Общи условия

Активация на акаунт