💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 62 114
  • 1 599
  •   160
Отговори
# 1 485
  • София-Младост
Коалиция Пекин удари дъното, тотал щета са всички 🥺 Смятах докторката за по-умна, уви… Радостина и Николета дори не заслужават да бъдат коментирани. Много ме е я яд, много! Срам, голям срам са тия жени.

# 1 486
Явно от продукцията са си поставили за цел всяка година да "надграждат" и да "надскачат" себе си с избора на победител. С всеки следващ сезон той е все по-противен и неприемлив за публиката.
Да ви кажа честно, имам чувството, че тяхната цел е както да се гаврят с участниците, два пъти повече да се гаврят с нас зрителите.
Сега вече Императора ни се струва цвете в сравнение с това мрънкащо нещо.
Няма какво повече да се коментира.
Само искам да кажа: Голям си, Калине! Остани завинаги такава слънчева душа, колкото и жалки мировци да срещаш по пътя си!

# 1 487
  • Някъде там...

# 1 488
На 5 декември ли е финалът? Така пише в уикипедия, но там всеки може да си слага каквото иска

# 1 489
  • Sofia
Толкова съм омерзена, че  даже не ми се пише! От Пекина го очаквах - не я харесах от първия ден, Радостина е ясна - грозна и противна, и вътрешно и външно. Тя, природата си знае работата и си намира начини да "маркира" долните и мизерни човечета, за да предпази останалите. Та външният вид на блатната не е случайност, предупреждение е. Гнилата канадска ливада също е белязана - като му видиш изсуления и мазен външен вид, ти идва да му шибнеш два шамара и да го заплюеш, ей така за нищо! Голямата бяла птица, за която още се чудя как е оцеляла до 20+ с едничката си атрофиралата мозъчна клетка, също е ясна. Но продукцията, ех продукцията вие сте дъното на Марианската падина, дъно, което още никой не е достигнал! Поздравления за подвига! 👏

# 1 490
  • София
Моля ви се, къде сравнявате Миро Мишката с Алекса. Той много по-елегантно си водеше играта, ходеше на битки, изграждаше някакъв геройски образ, даже ми беше донякъде симпатичен. Имаше харизма, женичките се бяха смахнали около него.
Тук имаме едно нищо. Нито външно, нито вътрешно (морал и достойнство). От незабележим рязко премина в графа "най-противен участник", да му е честита славата.

# 1 491
Когато Мирослав се самопредложи с половин уста да ходи на елиминация, за да изчисти срама си (не да пази жените), Кристиан се застъпи за него и каза, че не иска да го пращат в такъв отпаднал вид. Същият този безпомощен и припадащ, вечно на системи, индивид днес с най-широката усмивка заяви, че не му е проблем да е на изолатор. Е, бога ми, такова нахалство рядко се вижда. Дано залогът на Калин в събота е, ако го спечели, да се върне при Феномените. Разбиха му целия ентусиазъм за три дни.

И после Калин да прати при тях Сапунджиева...хахаха...ще падне голям цирк..

# 1 492
Изключително падение, излагация от най-висша форма.
А Калин как им каза в прав текст, че няма да им играе и резиденцията не му е важна.

Още Хитлер е проумял, че е трудно да накараш да те обичат, но е много по-лесно да накараш хората да мразят. И нарочил евреите и така завзел властта. Тези от продукцията го знаят това и понеже не могат да ни накарат да ги харесваме ни предлагат кого да мразим. За тях това е ОК, защото имат рейтинг. Иначе са долна гадна слуз, стекла се на дъното на жабуняка, ама не им пука. Парите не миришат.

# 1 493
  • Варна
МиркА бие отвсякъде Алекса. Алекса можеше да бъде всякакъв, ама не се е подигравал на други играчи и ходеше на елиминации.
Така е Алекса колкото и да го подкрепяха със саби и брадви от продукцията изнесе много  битки.
Тоя плужек е ходил на две индивидуални за целия сезон.
И май даже и капитан не е бил.

# 1 494
На 5 декември ли е финалът? Така пише в уикипедия, но там всеки може да си слага каквото иска
Да, 5 декември е финалът.

# 1 495
  • Пловдив
След предаването, ако четворката изтрезнеят, би трябвало да емигрират. За мен това би бил най- умния ход. Да се скрият някъде поне известно време…

# 1 496
  • В Града на липите
Единственото, което ще ме успокои малко, е Калин да ликвидира поне две от трите жълти птици.

# 1 497
Аз се включвам само с малко хейт, ПекинА, какъв лекар е, какъв психиатър е тази , като на нея овцата никой не може да и помогне..
Радостина - отвратително, гадно, лицемерно, нагло същество... Николета- куха лейка, безмозъчна... Много съжалявам за развоя не исках те двамата да отиват на битка.. Стискам палци за моя фаворит Калин,а двойно да отпаднат четиримата мазници още идните седмици

# 1 498
Тези четиримата са толкова нагли, че няма думи за тях.
Обаче хич им не дреме какво мислят хората, а някои може и да ги харесват, защото са тяхната кръвна група.
Не сравнявайте Алекса с Миро, защото първият ходеше на номинации, пазеше си хората и се биеше, а Мирка само по принуда. И кога Рада блатната е победила някъде ,че се не сещам. Кога Крис отпадна , ама тя беше трета, дори контузеният Ивайло след тежка битка я би, та седнала да говори небивалици. Павел, ако беше честен (това няма как де) не може на този етап да даде само 2 мин. наказание и изобщо да се позволи. То по 2 мин. можеше да не тръгва да се бие и да си изчака всички елементи да ги сумира и ще излезе първа. Това си беше подигравка очевадна към Крис и Иво.
Драконът на Лапунов беше пипнат в главата се видя и писах, ама ми се привиждало, да бе да .
Томи се знаеше , че е взимал храна (оказа се няколко пъти и както мислех не  е плащал , натрупали се суми и продавачката се обърнала притеснена към продукцията да си вземе парите), ама го пратиха срещу Лапунов, направиха го победител, за да видят сметката на Лапунката (той беше и по-дейният от Калин и него)и това им е пречело, та Наталия и Ръждата започнаха да пеят в хор срещу него и е странно, ако не са подпирани (явно и те са хора на продукцията донякъде) Явно са мислели Калин за безгласна буква да си го ползват как си искат и момчето да се раздава, ама греда. Калин се оказа корав орех и сега ще се чудят как да замазват, ама хората гледат и вече са наежени.
Какво за парите, ще си ги харчат без грам угризение. Явно е човек на някой от екипа Миро и така ще го подсилят финансово, а другите ще си се бъхтят залудо.
Калин не загуби 50 гроша, той загуби днес 100х лева.

# 1 499
Според вас възможно ли е Калин/Ивайло да са поискали имунитет общо с грошовете си, както планираха, а да са изрязали тези реплики от съвета? Абсолютно нелогично се получи, а Ивайло не е въобще срамежлив, оказва се, че и Калин може да бъде много настойчив. Те бяха много концентрирани към целта, не са лабилни или глупави хора, добре смятат, абсолютно не ми се връзва разговорът с Ралица как протече. Нещо ги е насолила, нещо е спестено, сигурна съм, защото Ивайло отчаяно си даде грошовете, вече знаейки, че отиват напразно... Възхищавам му се наистина как до последно не спря да се бори и да търси решение! Калин и той даде идеи... Справедлив народен гняв кипи, освен пък именно това да е гениалният замисъл за вдигане на гледаемостта Sad
В синьото племе вече магията угасва. Надявам се да отидат на изолатора малко да се стегнат, специално за Ръждавичка се притеснявам, че доста е натежала. Също така днес вече съм сигурна, че няма да е победител (за радост на хората, които са срещу нея), след като я посочиха пред строя като главен претендент. Точно така посочиха и Гого на същия етап от играта горе-долу, явно за да се получи някакъв ефект на обрат и неочаквана развръзка или кой знае защо.
И остана ли съмнение изобщо, че конфликтът мъже-жени си е сериозно режисиран и подклаждан от продукцията. Всяка реплика в тази връзка става център на дискусия, едва ли не златна находка, ама тук Траян спечели точката. Simple Smile

Само искам да добавя относно Алекса, смешникът, лесно е да тръгваш на битки с гордо вдигната глава, знаейки, че ще спечелиш, ако не спечелиш пък, все ще измислят някоя врътка да те вкарат обратно в играта. Този човек и жена му знаеха, че ще бъде победител.

Общи условия

Активация на акаунт