💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 77 285
  • 2 001
  •   264
Отговори
# 1 725
Константинов( този Юлиан)😉

# 1 726
В началото на снощния епизод съм, от няколко дни не съм гледала. То било много яко така - да схрускаш 4 епизода за два дни.

Включвам се, защото ми стана мега смешно как жълтият канадски мак изтърва заека за номинацията на Калин. Когато си толкова глупав, че чак Николета се чуди къде да се покрие 🤣 А погледът на Пекин - безценен 💎 Тя с очи попита "Честно ли си толкова... нетактичен?!" 😂🤣😂

После защо така се пишело по адрес на Миро. Ами защото няма капацитета, а минава между капките с яко бутане, по-яко от бутането на Пекин и Радостина взети заедно. Тих бил, възпитан бил. Той си е просто скатавка. На номинация се самопредложи с половин уста (не като Чикагото, примерно), втория ден вече нямаше накъде, на ваденето на дънери едва го уговориха да отиде, не участва в стратегия, не участва с предложения, не участва на ключови постове, освен ако не го накарат насила, на Пекин планът за номинация му се виждал по-рисков. Защото знае, че Пекин има предвид единият на пангара да е той, а не две от чавките. Ето колко чистосърдечно се е самопредложил миналата седмица - направо тогава си беше наясно, че няма да номинират него. Не знам как се изтъкваше това като аргумент в негова полза. Прогледнах - на арената Сапунджиева е по-сериозен и опасен противник от Калин! Благодарение на Мирко най-сетне проумях тази така очевадна истина 🌼🌼🌼

# 1 727
Не, че ще напиша нещо различно, но тотален отврат изпитах от Рада, Тъполета и Алито /Реза/.
Айде, Тъполета е ясна - тя си е муха без глава. Но другите двама са тиня. Пекин - също. Мечтата ми е Рада да капичне Пекин. За да заслужат подигравките и на земните червеи.

# 1 728
  • София
От всичката гадория има и позитив! Браво на Калин(ката) - вече осребрява с реклами в Инста и много му се кефя за това. Ще има и още повече последователи, така че рекламодатели - сега е моментът.

# 1 729
  • Bayern
Понеже Калин не е гледал Игрите, вероятно не знае, че на масата с мемори играта може да се разбъркват елементите на противника. Предполагам това е правил Ивайло, не вярвам да е играл нечестно. Мисля си, че битката е била спортсменска, тъй като навън са си близки Иво и Калин.

Не може да пипаш елементите на противника на тази игра. Можеш само да завърташ масата.
Да, точно така, моя грешка. Помня, че беше елиминационната на Чакала и Фифо и след това нападаха Чакала задето въртял масата, а се оказа, че е разрешено.

# 1 730
С няколкостотин са се увеличили в ИГ слдедващите Калин. И като гледам как го обичат децата, ами няма по-голяма награда. Той ще се помни!

# 1 731
  • Буркина Фасо
пъпчива, тъпа, китайка и др. имат за цел жени да бъдат колкото се може по-напред. с игра им е трудно до невъзможно. остава им само със номинации.  в този смисъл правилно си изиграват картите. дори не харчат пари за това. вие на тяхно място също бихте постъпили така ако това ви е целта.

# 1 732
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Тъй като все още съм афектирана от снощния цирк, ще си позволя един по-негативен и доста дълъг пост, защото имам нужда да излея чувствата си относно най-нехаресвания от мен играч и се надявам да ми олекне поне малко (напълно съзнавам, че това е едно предаване и просто игра и не бива да се впрягам толкова, но ето ме тук 🤷♀). Който не му се чете хейт, макар и за мен напълно заслужен, и дълги чаршафи, може да подмине.

И не, не става въпрос за Радостина, Николета или Пекин. Те са ми изключително неприятни, но разбирам защо играят по този начин. И те, както и ние, осъзнават, че нямат шанс за финал и само отчаяно драпат да останат и една допълнителна седмица за още малко ефирно време и да се бият после в гърдите, че са били в топ 10 на сезона на силните жени (смях в залата). И тъй като знам, че нямат шанс, могат неимоверно много да ме дразнят, но не ме афектират така както… Мирослав.

Човекът, който продукцията се скъсва да хвали от няколко седмици за абсолютно базови за тези игри умения, “изринал арената” на елиминация срещу контузения и измъчен от битки Ивайло и най-слабите играчи там Крис и Рада, но след това ревящ и тупащ се по гърдите все едно е бил Гого, Фифо и Калин взети заедно. Човекът, чието име така и нямаше да научим до края ако Шопа не се беше контузил и не им беше прецакал плановете за епичен двубой с Калин.

Та ще използвам заглавието на любим мой филм, за което се извинявам, но това са “10 неща, които ме дразнят у Миро”:

1. Човекът, който заяви, че не харесвал коалициите и “не било неговото” не е излизал от коалиция от момента, в който влезе в играта, след като беше безапелационно победен от Траян на кастинг битка. Но за Траян хвалебствия няма, въпреки че където го е хванал, там не го е “ошетал” до този момент.
2. Този човек е най-голямата скатавка, която съм виждала от играч, който има претенции за финал. Да, самопредложи се немощно за номинация, когато беше напълно наясно, че излиза срещу контузения Ивайло и двама супер слаби играча и до там. Досега не е бил капитан НИТО ВЕДНЪЖ и не само сега, когато Пекин е очевидно пожизнен капитан.
3. За разлика от Калин, никога не поема отговорни, ключови и рискови постове, които евентуално могат да донесат негатив. Единствено играта с дънерите, когато с Томи се счупиха да си предават отговорността един на друг “Ти иди, не ти иди” и накрая се скъсаха да го величаят, че нареди “руля” за скромните 52 минути, срещу 11 такива за Калин. Дори след като стана ясно на последната териториална, че знае кубчетата и гледаше Алекс какво прави през цялото време, той се оказа на поста със затворени очи, който не прави абсолютно нищо, сакън да не се провали този невиждан до този момент на арената играч.
4. Като най-близкият човек до Томи как най-нагло излъга, че бил хапнал няколко филии и малко захар, а всички видяхме какво имаше в торбите и че няма шанс Томи да не го е споделил с него. Дори Рада и Николета имаха повече доблест да споменат с половин уста, че са яли сандвичи.
5. Стои и се държи сякаш всеки момент е на умирачка, до момента, в който не е на елиминация, когато чудодейно се изцелява. Не спира да мрънка как не бил ял (удобно пропускайки захранването от Томи), но снощи имаше нахалството да каже, че нямал проблем да си стоят на Изолатора като махат силните играчи, щял да си издържи!
6. Дразни ме вечния му клепнал поглед на тъжен пекинез.
7. Дразни ме как немощно мрънка там нещо едвам едвам по синхрони, които ми идва да превъртам всеки път.
8. Дразни ме, че играч с претенции за сила и качества иска да отпадат силните играчи, за да се бори срещу слабаци на финал. Да, знам че има реална логика за това, но си представете истинските играчи като Андрей, Фифо, Гого, Момчил и Калин да кажат подобно нещо. Не случайно те ще се помнят от феновете на игрите, а Миро в най-добрия случай ще потъне в тотално забвение.
9. Дразни ме, и това е единственото, за което няма вина той, очевадното хвалене и подпиране от продукцията за сметка на далеч по-качествени играчи.
10. И последното, което е супер повърхностно и дребнаво, но ме дразни дори белезникавото му тяло на потник и направо ми се искаше да си облече блузата вчера. Този човек е толкова на завет и в сенките, че дори не можа тен да хване за толкова време там.

Стана много дълго и благодаря на тези, които са имали търпението да го прочетат. Вероятно ще има какво да се добави до края на сезона, та ще допълвам и цитирам при нужда.

По анкетата, Калин и пак Калин 💙 И подозирам, че на кастинг битката залогът ще е махането на Изолаторът като локация. Жълтите в този състав няма шанс да издрапат от там. Даже малко ще ме е яд, искаше ми се да тестват готовността на “Жалката четворка” да си мизерстват там.
😘😘😜 От снощи 10 пъти почвам да пиша и после трия. Но моите усещания в мноооого голяма степен се припокриват с това, което си писала. И още, и още... Виртуална прегръдка от мен и дано с времето ядът ни да се поуталожи. Омърсена се чувствам направо от случващото се .
използвайте "скрит текст" при писане и цитиране на чаршафи.

# 1 733
От 4мата жълти отрови най ми е жал за Тъполета. Води се по акъла на другите без да влага никаква мисъл. Тя и сама си го каза. От 4-мата само тя изглеждаше виновна. А Рада след съвета се сети, че няма да изглежда ОК за пред зрителите.

# 1 734
Момичета, спомням си аз като го последвах септември бяха само до към 2 хиляди последователи.. Преди седмица и малко му бях отворила отново ИГ бяха 4700 и сега гледам за около седмица са станали удърна бройка - 12.4хил. Много му се радвам на момчето, ей така се прави. Спечели гласът на хората, а онея мижитурки дано да ги плюят по улиците....  Като видях тази Радостина какъв тон му държи на Калин направо има късмет, че не съм там. Такъв да съм и завъртяла..... 😅

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 18:13 от Mimii23

# 1 735
От 4мата жълти отрови най ми е жал за Тъполета. Води се по акъла на другите без да влага никаква мисъл. Тя и сама си го каза. От 4-мата само тя изглеждаше виновна. А Рада след съвета се сети, че няма да изглежда ОК за пред зрителите.

Според мен между другото редакторите са я натегнали да смени коалицията и да заиграе с Гадостина,защото сиг да щяли да я сготвят.Аз много добре си спомням как отказа на Йоана коалиция,а уж държеше да играе с жени(явно не е било така).
И секундата в която заигра с нея на супер тъпа капитанска битка получи саби,случайност не мисля.
Когато си послушен към продукцията получаваш награди.
По същия начин Пекин е влезнала само и единствено да прави женски коалиции,заради това са я вкарали.
Ако разруши тази роля на секундата ще има капитанска-елиминационна и ще я изгонят.
Иначе продукцията е много тъпа,дори и да не направят Калин победител,брандовете ще търсят него за реклами,ако има турнири той ще е първият потърсен,вече училищата скандират неговото име,а този Мирослав най-много да загуби кастинг битката догодина.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 18:16 от Kratos7

# 1 736
Между другото във фейсбук вече се вихри страница която агитира към масово НЕгледане на Игри на Волята в понеделник

# 1 737
  • София
Нещо позитивно от снощната смрад - наречен епизод.
Калин и още няколко участници днес са посетели 2-ро ОУ в гр. София. Цялата зала е пълна с деца и скандира "Калин!Калин!Калин!".

Йеййй, колко са готини всички, учила съм там и така се зарадвах на тази снимка! Прекрасни хора, те ми оправиха поне частично вкуса от вчерашния епизод. Благодаря! 😊

# 1 738
Момичета, спомням си аз като го последвах бяха само до към 2 хиляди последователи.. Преди седмица и малко му бях отворила отново ИГ бяха 4700 и сега гледам за около седмица са станали удърна бройка - 12.4хил. Много му се радвам на момчето, ей така се прави. Спечели гласът на хората, а онея мижитурки дано да ги плюят по улиците....  Като видях тази Радостина какъв тон му държи на Калин направо има късмет, че не съм там. Такъв да съм и завъртяла..... 😅

За около час вече са 12.5 хиляди

# 1 739
  • Някъде там...
Миро е от онзи тип: Добро момче, възпитано, винаги поздравява.

Причиних си Надкаст днес. Два пъти - за Лапунов и за Ивайло. Докато работих, слушах. Този за Ивайло баче не издържах да догледам. Повече няма да ги гледам. Не бях гледала от сезон 5, защото миналата година не ми беше интересен сезона.
Момчета, знам че ни четете. Не може да оправдавате този недостоен цирк със стратегии и победа на всяка цена. Тази игра може да се играе достойно и умно.

Общи условия

Активация на акаунт