💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 79 543
  • 2 042
  •   22
Отговори
# 1 905
Това беше Театро Класик! Ивайло-покерджията да отваря хаотично купите и да не може да събере 2 чифта... Айде бе!
Според мен се е споразумял с продукцията да даде шанс на Калин Великолепни! Просто не му се оставаше още 1 гладна седмица сред "змиите"!
Но го направи малко дърварски, можеше да е по-елегантно!

# 1 906
  • София
15 минути реклами човек, не мога да ги трая значи.
Ако Калин и Ивайло не си бяха изхарчили грошовете, сега Калин щеше да има 200 гроша, колкото Мирослав.

# 1 907
Последният от оригиналните Завоеватели между другото. Остават двама Лечители (Дино и Пекин), пет Резерви (Мирослав, Ръждавичка, Сапунджиева, Николета и Траян), един Победител (Радостина) и трима Феномени (Алекс, Калин и Чикагото). Резервите този сезон доминират.

Бруталната диктатура на продукцията - блатото! Ако не "слушкаш" посреднощ идва някой и те праща там.

Сезонът на резервите срещу оригиналните племена.

# 1 908
  • софия
Само за протокола - Ръждавичка и Сапунджиева не са резерви.
Попълниха оригиналните осмици.

# 1 909
Оф, успокоих се. Жалко, че отпадна качествен играч. Диаволо,  100 пъти повтори, че Иво прави театро. Ами не мисля. Човекът се просълзи. За какво му е да играе театър. Личеше си,че се вълнува и според мен беше искрен като каза, че само при феномените се е чувствал добре.
Закачките със Сапунджиева не ги одобрявам. Мен също биха ме жегнали. Според мен Алекс прекалява като постоянно обсъжда поведението на съотборниците си. Буквално е като свекърва. Струва ми се, че в реалния живот вероятно е труден за понасяне.

# 1 910
  • Някъде там...
Не вярвам да се е споразумял. Играе му се още. Ако можеше, щеше да си го бие.
Никаква стратегия нямаше.

# 1 911
Жива да не бях…. Радостина говори за чиста игра 😬

# 1 912
Жалко за Ивайло, беше в топ 3 на най-интересните играчи този сезон. Но и човека, който понесе най-много помия. Не знам дали имаше и две неща, които бяха в негова полза през цялата игра, но си се бори и пробва какво ли не. Заслужаваше да стигне поне до топ 8.

И в тази битка имаше шанс, не беше трасе на което Калин да има отявлено предимство, но не знам какво се случи. Беше напълно малоумен начинът по който отваряше. Аз бях шокиран, че като покер играч тръгна да го прави по този начин.

# 1 913
  • София
Ако не е симулирал значи е много слаб на зрителна памет.
Покер се играе най-вече с помнене.
Нямам реално обяснение.

# 1 914
  • Be realistic - plan for a miracle.
И че играе по-чиста игра от Калин.
Ей, много я е жегнал с това “шубе”, ще го помни цял живот.
Жива да не бях…. Радостина говори за чиста игра 😬

# 1 915
  • София
Емоция, каза Ивайло, но и разочарование.. И няма как да е друго. Бъди горд със себе си. Респект!

Калине, не им говори, не ги отразявай изобщо тия бълхи.. Да си гният и да ръждясат там..

# 1 916
Дали пък не отстъпи умишлено, за да остане Калин? Ха точно в същото време Калин го предполага.

# 1 917
От устата на Кикерицата - "скромен, чиста и честна игра ", замълчи, моля ти се. Не говори за Калин въобще, не можеш да ги стигнеш.

# 1 918
И от игра високо горе- фиууууу, долу в " блатото". Аман от лицемери

# 1 919
Ивайло откровено не игра на масата

Общи условия

Активация на акаунт