💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 87 775
  • 2 156
  •   130
Отговори
# 2 130
  • в моя гьол
ВИНАГИ МРАЗЯТ СИЛНИТЕ !!!
Калин ако спечели и не му позволят той да се върне при сините има ПРЕКРАСНА опция = да смени Сапунджиева с Миро и при БЕЗИМЕНИТЕ да останат Калин и ЧЕТИРИ СИЛНИ ЖЕНИ - ако не друго БАРЕМ СЕИР ДА ГЛЕДАМЕ - е тогава ще похваля продукцията

И на мен ми се върти тоя вариант. Или, ако има възможност Калин да се върне при феномените, да им прати Сапунджиева и да ги гледаме как ще се самоизяждат коалиционно.

# 2 131
Не мисля, че Калин ще може да изпрати себе си. Също така мисля, че ако Калин спечели залога ще се опита да подсили племето тоест не очаквайте нещо от тип Миро-Сапунджиева.

# 2 132
  • София
Аз още снощи ви писах, че вината си е в Калин и Ивайло, че не поискаха личен имунитет за 100 гроша (50+50), ама вие не та не.
Продукцията била го отрязала.
Ехх, Тома Невернииии Simple Smile
Но разбирам де, тук е в пълна сила приказката за лъжливото овчарче...
Но аз бях сигурен, че са се смутили или там си нещо, те си знаят.
И няма как да сме сигурни на 100% че нямаше да се получи след като Ралица му даде 2 гласа за 50 гроша.

Дяволче, наистина ли мислиш, че това на кого се дава имунитет зависи от играчите дали ще си искат? Тук си има сценарий и се следва.Явно сценария е бил Ивайло и Калин да са на елиминация.Нали с тази цел промениха броя на номинираните.Нали не си мислиш, че не са чули сметките и на Ивайло и Калин.Ако искаха да дадат имунитет щяха да му дадат още като отиде в племето като на всички.На съвета Ралица можеше да каже, мога да ти дам имунитет за 100 гроша, ако искаш поискай от някой 50 гроша.Така направиха с Наталия.Дали щеше да си поиска Калин или без няма никакво значение за сценария.

Точно на мен ли го казваш?
Аз им знам всички магарии.
Явно не разграничаваш едното от другото и пак ми вадиш думите от контекста.

Калин/Ивайло са длъжни да опитат, никога не знаеш ако не си опитал. От опит глава не боли.
Те сами си го изтъкнаха като грешка. Думи на Калин, не мои.
Аз какво по-различно казах?
Иначе категорично според мен Ралица нямаше да се съгласи и щеше да се измъкне, че сега сме във Фаза 2, инфлация, ала бала. Ама инфлация, инфлация ама даде 2 гласа за 50 гроша. Което е абсурдно.
Обаче на Ивайло не даде... НО и да беше дала, все тая. Миро/Пекин щяха да купят глас, а и Николета си носи сабите.

# 2 133
Ако Калин спечели, правилния ход за мен е да бъде изпратена Пекин и да си вземе Ръждавичка. Хем при Феномените ще са и наточили ножа на Пекин и ще се мъчат да я махат, хем Ръждавичка ще убеди поне една жена да се обърнат срещу Миро.

# 2 134
  • Sofia
Не виждам смисъл да разменя Ръждавичка, защото двете големи бели птици от харпиите (оная жабестата - мазната и неориентираната - тъполетка), няма да се отлепят от полата на Пекин - маман. И двете са безмозъчни, но прекрасно осъзнават, че самостоятелно няма как да оцелеят и да добутат още седмица напред. И на двете пиявици им беше много важно да се присламчат към някой силен, който да ги влачи напред. Тъполетката, горката три коалиции смени, докато намери правилния гостоприемник. Само, че са толкова тъпи, че дори не осъзнават, че на Пекина грам не й пука за тях, и в първия удобен момент ще ги стъпче като гнусни и досадни хлебарки, каквито всъщност са!

# 2 135
  • В Града на липите
Ако Калин няма право да прехвърли себе си най-правилния му ход ще е да замени царица за пешка. Т.е. Пекин за Сапунджиева. Така хем ще обезглави и дезориентира временно жълтата коалиция, хем ще се сдобие със слаб противник за елиминационната битка. Ще прати Пекин на поднос в резиденцията при Феномените на съседното легло до най-голямата й почитателка Grinning
Обаче имам едно предчувствие, че ще замени Сапунджиева за Николета. От жълтите май тя му е най-малко неприятна.
Надявам се да не познае, Феномените да получат предимство и Безименните да си останат на изолатора. Я как хубаво са се настанили. Защо да им хабят силите да си местят багажа?

# 2 136
Надявам се в интерес на истината да не спечели този залог. Не му трябва реално, а и не смятам, че би сглупил да вземе някой от неговите феномени с които се разбира и да ги рискува при условие, че всички останали имат доста грошове и има голям риск да го пратят пак него с някой от тях. Интересно ще е определено. Той се съобразява с Ръждавичка и не съм сигурна доколко би и го причинил да и прати Пекин. От друга страна пък Пекин ще е основна мишена там, но той вземе ли и капитанството пак е риск защото ще ходи постоянно на битки - териториални, елиминационни, пък и капитански... Вярно, че е там за играта, но не е от стомана и в един момент гладът ще му се отрази.

# 2 137
Ако Калин спечели, правилния ход за мен е да бъде изпратена Пекин и да си вземе Ръждавичка. Хем при Феномените ще са и наточили ножа на Пекин и ще се мъчат да я махат, хем Ръждавичка ще убеди поне една жена да се обърнат срещу Миро.
Няма смисъл. Ако изпрати Пекин, изобщо не се съмнявам, че на нея ще ѝ бъде даден имунитет. Няма гаранция, че такъв би имал Ръждавичка. В тази игра без правила не знаеш какво може да се случи, продукцията решава. То и затова е трудно да правиш стратегии. Единственият му печеливш ход ще е да си вземе слаб играч. Ще си стоят на изолатора, но на него ще му е по-лесно на елиминация. А Калин ще бъде на елиминация другата седмица. Остане ли в това племе, няма вариант, при който да я избегне.

# 2 138
  • Буркина Фасо
Абе вярно ли е че една седмица в игрите са 4 дни и ако да кои игри се играят в един ден ?
вчерашната и днешната като нищо може да са в един ден. неделята сигурно е почивка за тях и за нас - т.е. седмицата е от 6 дни.   една капитанска лесно може да се състои в един ден с някоя друга. май само териториялната вероятно е в 1 ден.  след нея им трябва време да ближат рани. Grinning

# 2 139
  • София
Ж4 означава жълтата четворка или женичките - 4 броя? Grinning

Аз за себе си кръстих коалицията на мижитурките "Жалката четворка" в един мой пост. Дали съфорумците са го съкратили на "Ж4" или визират нещо друго - те ще кажат.

Относно залога довечера,  може да съм твърде предубедена към продукцията (защо ли Thinking), но не мисля че каквото и да избере Калин  ще си бъде само и единствено негово решение.

# 2 140
  • Някъде там...
И аз съм на мнение, че е по-добре да не познава. Ще си понесе последствията от предимството за сините на териториална, но ще е по-добре, отколкото да вземе някой феномен, с когото ще се наложи после да излиза на елиминация в поредната братоубийствена битка.
То всъщност не зависи ли от продукцията дали няма да победи този, който ще сбъдне сценария... Ако са решили да режат нечия глава, ще го направят. Справка - Ивайло.

Капитанската и първатаноминационна са в един и същи ден. В 1 пост на темата има информация. В момента седмицата е 4 дни.
1 ден териториална
2 ден капитанска и номинационна
3 ден втора номинационна
4 ден елиминационна. Почивна за всички, освен за номинираните.

# 2 141
Под Ж4 , аз визирам - жълтите четирима или жените четворка Grinning

Предпочитам Калин да НЕ печели. Така със сигурност ще са в големия варел и дано двама номинирани от Ж4. Калин ще им вземе скалпа.

# 2 142
  • София
Всъщност, ако Калин спечели залога и изпрати Радостина примерно и дръпне някой от силните мъже - реално биха имали шанс за поне една елиминационна да вземат. С Ивайло, който беше контузен и двете котви - Николета и Радостина в действителност не бяха много след сините през повечето време на битката в четвъртък, така че ако по-голямата котва отиде при сините, а на мястото на Иво е неконтузен и силен мъж - ще имат шанс.
Така че, ако спечели залога и няма право да се размени той (а подозирам, че няма да има) това за мен е предпочитан вариант. Поне малко по-равностойни да са битките.

# 2 143
Ох, вече нямам търпение да стане 8 и да видим кой е познал или поне е най- близо до истината и какво мислят по въпроса Калин и "кръчмарят"😜

# 2 144
Иво така и не осъзна, че трябва да се стреми да помни местата на всеки цвят отворено кубче. Вложи усилията си в повече обиколки, като разчиташе на късмет при отварянето на еднакви кубчета. Просто си загуби, защото не помнеше какво и къде е отворил.

Да бе.Ще отвори три пъти една и съща купа Ивайло.И то още в началото.Това дори и малоумник не би го направил, а Ивайло не е глупав мъж.

Общи условия

Активация на акаунт