💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 97 164
  • 2 365
  •   86
Отговори
# 2 220
Мира: "И нямаме право да го обсъждаме? Да те съветваме?" Тръгнал да съветва той JoyJoyJoy

# 2 221
Калинчо осъди Алекс на смърт и прати Миро да се нахрани и отпочине на резиденция :ДДДДДДДДДД

Това наистина ще покаже на коалицията /с

# 2 222
  • Be realistic - plan for a miracle.
Информирам се от вас тази вечер - ама наистина ли е дръпнал Алекс за сметка на Миро? Уауза.
Може би се надява двамата да изчистят жените заедно, ама нахранвайкк Миро му дава големи шансове да стои бая…

# 2 223
А Мирко пита дали не е можело да го обсъдят...Joy Тази мижитурка живее в друг свят

# 2 224
Информирам се от вас тази вечер - ама наистина ли е дръпнал Алекс за сметка на Миро? Уауза.
Може би се надява двамата да изчистят жените заедно, ама нахранвайкк Миро му дава големи шансове да стои бая…

и как ще ги изчистят като са 3 на 2 с два гласа на змията и една камара с грошове?

# 2 225
Промото е убийствено!

# 2 226
Ръждавичка ще отпадне по медицински причини Trollface

# 2 227
Дано това със Симона да е нещо моментно.

# 2 228
Баш тъпо- Ръждавичка не е от мрънкалата... дано да няма пореден отпаднал по медицински причини🙏😥

# 2 229
Цитат

[/quotе]

и как ще ги изчистят като са 3 на 2 с два гласа на змията и една камара с грошове?
Ако Алекс има имунитет ,ще гласуват за Калин и за една от Радостина или Николета (Николета ще си искара анулета ) и айде Радка може да отиде да се бие.

# 2 230
Ръждавичка ще отпадне по медицински причини Trollface
Едва ли СЕГА!

# 2 231
Миро може и да не яде на резиденцията, защото не се знае кой ще я спечели

# 2 232
Хора, липсва ми Димо. Не мога да свикна с Павел като водещ.
И аз точно за това си мислех днес докато гледах битката. Не е същото.

# 2 233
  • Някъде там...
Не е грешка за мен. Алекс дървеният философ е достоен опонент на Пекин и е доста убедителен и дисципиниращ. А и е пъзелист. Имат шанс двамата да обърнат играта. Пекин и Миро държаха коалицията заедно.
А гледайки промото, май Мирка пак ще гладува.
Повече ме притеснява Ръждавичка. Дано да не се контузи!

# 2 234
  • В Града на липите
Сигурно Калин е питал дали може да се размени и са му казали, че не може. Имам някакво предчувствие, че ще раздвижат играта с имунитет за Алекс и Калин най-сетне ще може да отиде на елиминационна с една от жълтите птици. И се моля да успеят да спечелят резиденцията, че иначе Алекс направо ще му стъжни живота от мрънкане.

Общи условия

Активация на акаунт