💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 96 179
  • 2 360
  •   56
Отговори
# 2 265
Нещо ми се струва глупав изборът на Калин....

# 2 266
Много се радвам за Ива. Нейното място е в Сезон 8. Дано да я видим.

Ами Брилянтен ход на Калин. Взе "баща си" при него. След Лапунов, той има най-голямо доверие на Алекс. Ръжденцето си помисли, че нея ще вземе, като каза "Сбогувайте се с мен.", но той взе Алекс. Предстоят ни интересни епизоди.

Олеее Ръжденцето се контузва...Нееее. Не и не.

# 2 267
  • тук, на мястото си
В никакъв случай Чикагото няма да иде при Миро, той ще си остане до Траян,  Дино и Ръждавичка.

# 2 268
  • Някъде там...
То зависи и какво са му подсказали от продукцията. Но и без подсказка, моята първа идея беше, че ще е Алекс.
Ръждавичка беше по-рискования избор и разбирам защо не я избра. Въпреки, че тя и анулет има и можеше да е от полза.
Пък и може да искат да го представят като ответен удар по Миро, заради отвличането на Калин.

# 2 269
Пък и Калин сега има грошове може нещо имунитет или гласове да си вземе .

# 2 270
  • София
Хора защо смятате че с Алекс ще падат въпреки трите кокошки?(реално Николета и Пекин не са слаби)Това не ми е ясно.Какъв беше Алекс при феномените?Моля ви се.Те губят ,а жълтите печелят.Идеален избор на Калин и голям шанс да не ходят на елиминации.
Трите кокошки не искат да печелят, те искат да чистят силни мъже. Та, в този ред на мисли, кокошките ще саботират и двете номинационни битки и ще изпратят Калин и Алекс един срещу друг. Това, при положение, че Алекс няма имунитет.

# 2 271
В никакъв случай Чикагото няма да иде при Миро, той ще си остане до Траян,  Дино и Ръждавичка.
Тук според мен това кой с кой си е блидък извън предаването ще даде отговор.

# 2 272
Не мога да разбера избора на Калин. Склонна съм да вярвам, че продукцията е поръчала Мирката да ходи вече да яде и да спи на удобно.

# 2 273
Интересно ще продължат ли с по 1 номиниран на съвет или това беше ексклузивно за Иво и Калин?

Ако не отпадне някой поради контузия или не направят капитанска елиминационна битка  то трябва да направят деойна елиминационна което значи да се номинират по - двама на съвет , но како го направят веднага след  случилото се с Калин и Иво ще е много явно , че всичко е било нагласено за да изпратят точно тях на съвет ще е интересно какво ще се случи в следващите 2 седмици преди обединението и финалната осмица . Колкото до избора на Калин не е изобщо глупав , а много добре осъзнат с Алекс имат шанс в битките и могат да спечелят поне една от двете номинационни битки , а ако беше сменил жена щеше да си падат пак наред и да отиде с жена на елиминация където не се знае каква ще е битката и какво може да се случи .

# 2 274
Хора защо смятате че с Алекс ще падат въпреки трите кокошки?(реално Николета и Пекин не са слаби)Това не ми е ясно.Какъв беше Алекс при феномените?Моля ви се.Те губят ,а жълтите печелят.Идеален избор на Калин и голям шанс да не ходят на елиминации.
Трите кокошки не искат да печелят, те искат да чистят силни мъже. Та, в този ред на мисли, кокошките ще саботират и двете номинационни битки и ще изпратят Калин и Алекс един срещу друг. Това, при положение, че Алекс няма имунитет.

Това вече малко ми идва в повече.Абсолютно не го вярвам.И трите са губещи от това защото племето ще се разпадне и ще  видят финална 8 ца през крив макарон .Никаква логика не виждам в казаното поне на този етап.

# 2 275
  • В Града на липите
Не мога да разбера избора на Калин. Склонна съм да вярвам, че продукцията е поръчала Мирката да ходи вече да яде и да спи на удобно.
Ако Феномените загубят, няма да му е много удобно в изолатора.
В негова чест може да го закрият и да ги пратят на стопанството.

# 2 276
  • тук, на мястото си
Тук според мен това кой с кой си е блидък извън предаването ще даде отговор.

Не знам кой с кой е близък, просто така мисля.

# 2 277
Колко елиминационни има до обединението?
Четири

# 2 278

А дали не може да се случи обратното , сините в понеделник да загубят териториалната битка и да отидат на лоша локация и така Миро да не се наяде , макар аз очаквам в понеделник да върнат стопанството за последните седмици пред финалите за да се съвземат всички участници независимо от локацията

# 2 279
  • Някъде там...
Залагам на глад за Мирко и другата седмица.
Калин и Алекс ще строят женките. Вярвам в патриарха и убедителният му дар слово. Неслучайно Ръждавичка каза тази седмица, че буквално с памук душа вади, така те убеждава.
Искрено се надявам и на имунитет за Алекс, разбира се.
Не са ли две оставащите елиминационни?

Общи условия

Активация на акаунт