💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 112 297
  • 2 569
  •   116
Отговори
# 2 505
Някои играчи си остават близки след игрите. Изолирани, подлагани на издевателства от продукцията, глад, тежки битки - това сплотява много повече от реалния живот.
Калин дори и да предаде Ръждавичка, тя си го заслужи с потриването на ръце, че е ликвидирала Лапунов. Беше ужасно грозно.
#сезонанаКалин#!

# 2 506
Не разбирам с какво толкова ви дразни Павел като водещ ,за Ралица разбирам тези дни е по надменна ама това си го е имало винаги . Докато при Павел освен че понякога повтаря че е бил в игрите не ми е голям проблем . Имаите предвид че това му е за първи път ,ще си вземе поуки . Но не заслужава такъв хейт според мен

# 2 507
Е, тя има права да не харесва и Лапунов и Алекс! И няма защо да бъде "наказвана" за това.
Не симпатизирах на Лапунов и не разбирам какво точно му харесвате. Да млад - симпатичен мъж, но нищо не ме впечатли в него и видимо се криеше зад другите.

# 2 508
Ама ние не сме деца тука!
Били са в предаване - игра - играли са. Защо пък после да са приятели? Пътищата се разделят. Интереси, живот, всичко си им продължава както е било. И защото не демонстрират близост с тоя или оня видиш ли не са ок.

На всичкото отгоре не Ръждавичка, а Калин предаде Ръждавичка, говори зад гърба и, подиграва и се и и скроява "шапката" да я елиминират подхлъзвайки я с капитанство. Защо да е приятелка с него? Той освен прикзки на които не удържа за коалиция не и е подал ръка! А може после съвсем да я е предал.
Калин предател?😂Калин може да е всичко друго, но не и предател.Харесвам Симона и то много  ,но със сигурност до сега е показала повече предателски качества от Калин ако гледаме от началото на сезона.Калин буквално не знае къде се намира в тая игра😁,идея си няма  горкия от стратегии .Изтръгнаха го насила от единственото спокойно място където е бил и го пратиха при жълтите зверове,и чак сега включва какво е Игри на волята,и къде е попаднал 😂.Така че той предател не е 😉

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 21:32 от *Ани*

# 2 509
Аз и всички покрай мен утре ще подкрепим бойкота. Колкото и да съм любопитна и да ми се гледа, искам по някакъв начин да покажа възмущението си с нещо на практика. На всички приятно гледане- здрава, успешна и усмихната седмица и до вторник🍀❤️

# 2 510
Пак ще го напиша - в онзи разговор между Калин и Алекс за капитанството на Ръждавичка нямаше въобще идея за елиминация и беше ясно на всички, че битката няма да е елиминационна. Планът не беше за нейното отстраняване, а да и натрият носа на битка с Пекин. Докато нейният пъклен план за Лапунов беше чиста проба план за неговото отстраняване.

# 2 511
Калин е точно като Гого! И той милият не знаеше къде е попаднал, тичат си в собствена писта и на Гого рязко му светна, че  не е в спортно състезание, попадайки при мадам Джеферович(с прякор Джаба).
Едно към едно и Калин, попадайки в терариума.
Лапунов се криел?!?
От кога да си кротък, възпитан е добър означава, че се криеш?!
#сезонанаКалин#!

# 2 512
Не разбирам с какво толкова ви дразни Павел като водещ ,за Ралица разбирам тези дни е по надменна ама това си го е имало винаги . Докато при Павел освен че понякога повтаря че е бил в игрите не ми е голям проблем . Имаите предвид че това му е за първи път ,ще си вземе поуки . Но не заслужава такъв хейт според мен
Аз го харесвам Павел! Той е моята зодия и много ми прилича по характер. Харесвам го включително с гафовете и прекаляванията.

# 2 513
Калин кога започна да не вярва на Ръждавица? Не каза ли, че са знаели , че момичетата там правят коалиция и Алекс и Лапунов са и наливали мозък, ама..напразно, а Калин си е дремвал, но ги знае нещата. Не беше ли свидетел Калин как реагира Ръждата към Лапунов, а може и да я е чул и видял как се наговарят, поглеждат доволно жените. Отделно неблагодарната ръжда беше вдигнала кръвното дори на Алекс, че чак в синхрон се възмути как прислужват и отсервират на принцесата, а Лапунов все е готвел. Тя и на това се подигра, че бил с чирпак, бил сбъркал предаването. Кой е по-бърз на трасето от Лапунов да питам? Дори и Калин не е, че и бос беше и Калин започна така да тича и той и бяха направо двама млади мъже способни, възпитани, раздаващи се ... Обаче като видя как се сформират после и новодошлите къде отиде Ръждата? Що със Сапунджиева не се съюзи, нали е за жените да се пазят, тя как я пази да питам, иначе на Пекинката дава поръчка. Не саботира ли битката с поясите ръждата най-долно за племето си. Да, Калин и Иво искаха, ама имаха причина в жълтото племе, а ръждата....играеше за жълтите и предаваше своите, само и само да ги разбие. Алекс не е мушморок да не вижда какви ги върши, не е глупак да не навърже нещата. Само Чикагото не разбра саботажа на ръждата, дори Дино се усети.

# 2 514
Пак ще го напиша - в онзи разговор между Калин и Алекс за капитанството на Ръждавичка нямаше въобще идея за елиминация и беше ясно на всички, че битката няма да е елиминационна. Планът не беше за нейното отстраняване, а да и натрият носа на битка с Пекин. Докато нейният пъклен план за Лапунов беше чиста проба план за неговото отстраняване.

Да, нямаше потенциален шанс за елиминация, но беше неспортсменско цялото "натриване на нос" в мизогиничния стил на Алекс, на който Калин пригласяше. А Ръждавичка кога дори подобно "натриване" му е спредтвала?

Това, че му симпатизираме не е нужно да го възгласяме за ангел неземен.

Сякаш Ръждавичка е имала шанс срещу Пекин на поясите, че видиш ли била съботирала. Онази овърша с нея.

# 2 515
  • София
Чакам с нетърпение разговорите между Алекс и ПекиА. Ще бъде епично! Алекс няма да и мълчи и да й се усмихва като Калинчо, старо куче е той Simple Smile

# 2 516
Защо пък да не го величаем?
Че той е най-чистият герой за седем сезона! Толкова добър, кротък, без всякаква злоба. Никой не е нагрубил или обидил!
Винаги усмихнат и слънчев!
Ръждавица? Мрънкало и мързелива.
#сезонанаКалин#!

# 2 517
Възмутена съм, че коментират Калин като женкар и нищо друго. Не им понася народната любов към Калин.

#сезонанаКалин#!
Като цяло и аз съм изненадан. Не бих казал, че е женкар — това, че се е закачал с две момичета, не го прави такъв. При Гизем наистина беше хлътнал, така че по-скоро е обратното — неопитно момче. Това, че сега има много фенки, не означава, че ги зарибява. Даже, когато беше в лайфа на Гизем в TikTok след отпадането и, го бъзикаха в чата да влезе в ‘Ергенът’ и че е най-харесваният участник, а на него му стана неудобно.
Съмнява ме да са недоволни — по-скоро не знаят как да реагират. Въпросът от Ваня беше малко   беше малко рандъм и на Ралица и стана неудобно, а Павката леко кринджна, но в този подкаст въпросите често са такива. Иначе си личи, че го харесват — Павката даже беше споменал, че може да го покани в подкаста си, когато отпадне. Единствено бих казал, че Алекс не го харесват, и то може би заради нещата, които виждат сега.
Иначе продукцията си харесва Калин. И в TikTok са отговаряли на негови едити дали има фенки. Калин е един от малкото, на които са дали да правят реклама — сега с новите договори искат бая пари за реклами от участниците. Освен това той вероятно ще бъде мъжът от този сезон с най-много последователи и сигурен играч за ‘Сезам’ и ‘All Stars’.

# 2 518
Чак пък кризисен ПР да са търсили… дълбоко се съмнявам, те сигурно като гледат социалките и рейтингите и доволно потриват ръце и заглаждат мустак. Хейтът ще се забрави, догодина още повече парички от реклами ще дойдат, балами да участват винаги ще има.

# 2 519
Стига сега.В опита да оневиниш Симона хвърляш пясък по Калин ето това е нелепо.Пак казвам доводите ти за това че Калин е предател са нелепи,пък ти продължавай да си го поваряш..Нито е предал Симона ,нито е говорил зад гърба и кой знае какво че чак да е предателско.Калин не е гласувал срещу Симона.Ето това щеше да е предателство .
И Ръждавичка очевидно симулира в онази битка Аз също я харесвам ,но не си затварям очите.И не става въпрос само за двубоя и с Пекин.То се видя.

Общи условия

Активация на акаунт