💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 110 991
  • 2 569
  •   28
Отговори
# 2 535
  • Някъде там...
Очаквам да му изнесе една лекция, мда. Simple Smile Но е нищо, сравнено с това, което щеше да избълва Симона.
Да се захващат за работа двамата бързичко и да ошетат Ж4. Първо една резиденция да спретнат де.

# 2 536
Относно Ръжденцето. Ами тя е най-добрата жена на терен, участвала някога в игрите. Измести Ваня от първото място...Сори Ванче.

#сезонанаКалин#!

# 2 537
Макар че всяка добра дума за Ръждавичка се тълкува като сигнал да бъде оплюта от някои потребители, просто това момиче до тук показа, че може да е равностойна и по-силна от повечето мъже. Никоя друга не е показвала такова ниво в игрите, които съм гледала. Задържах се като зрител само заради нея, е, и заради синьото племе също. Но племето вече е разбито...
Ваня в сезон 2 я помня много добре. Тя е каскадьор, чудесно подготвена, при това беше поставена в ужасни, наистина ужасни условия, порицана и изолирана от всички, направо тормозена от един главорез, който вече и името му не си спомням. Стигна далеч в предаването, въпреки това не можеше да победи най-силните играчи-мъже в многокомпонентна битка. Зрителите също не бяха много на нейна страна.
После запомних Паулина от сезон 3, която също се представи доста добре на арената, отнесе много хейт, защото не се хареса като персонаж на зрителите, особено на жените. Аз лично я намирам за приятна, с много качества, просто не е съвършена, като всички нас впрочем. Младо момиче, със самочувствие и не без покритие, с малко суета и гордост вповече. Паулина също беше тормозена от един доста неприятен борец, накрая тя за малко да го отстрани от финала, той стана втори, а тя - трета. Но въпреки отличното си класиране, остана повече мразена, отколкото харесвана от зрителите.  
Сега Ръждавичка я виждам да се представя сензационно, напълно равностойна на сълните мъже, поне това видяхме дотук. Нито Ваня, нито Паулина, нито никоя друга участничка са били толкова способни на арената! Може би има някакъв спад в последните епизоди, прекара твърде много време на резиденцията, но и само това, което дотук показа е наистина сензационно. Всички играчи с изключение на д-р Пекин уважават Ръждавичка като достоен играч и я дават за пример. Не знам какво искате от нея - разбира се, че има накъде да се усъвършенства като личност. Допусна някои грешки, чувства се несигурна в отношенията, понякога е пренавита, крещи, плаче, много сериозно приема всичко, в това число и себе си... Аз на 23 години още не знаех дали съм рак или риба, колко вода изтече оттогава... Сякаш критикуващите сте много по-добри, че и обиждате... Чудесно е, че харесвате Калин повече, ми какво ви пречи да си го харесвате?!
Добре де, аз ли забравям нещо или тази. "По-силна от повечето мъже" Ръждавичка,  всъщност е побеждавала само Иван и Ивайло, като те бяха със жилетки и по-тегаво трасе? Питам просто, да не кажете, че се заяждам Grinning

# 2 538
Може да размени мъж за мъж или жена за жена обаче... Да не видим Ръждавичка в жълто?
Десислава никак не започва добре иначе.
        Имам интерактивна телевизия и върнах за условието за размяна. Думите бяха мъж или жена от безименните срещу един от феномените. Никой не е поставял условие за пола на играчите. Върнете и гледайте !
За мен също остана съмнението можеше ли и Калин да се размени! В такъв вариант аз на мястото на Калин щях да се разменя за Ръждавичка! И да им гледам сеира на женките! Най-силни за сите времена!
P.S. Когато бях в малките класове за "женките" моите съученици ядоха бая ритници изотзад в чатала! Но сега на тия години разбирам смисъла! Пък аз до ден днешен не смятам мъжете за по- силния пол! Просто има по- способни хора за дадена задачка!

# 2 539
Аз утре обявявам революция. Стига толкоз! Стана като турски сериал. Едно и също гледаме вече седмици. Един час гледаме Пекин с нейния женски финал, Ръждавичка с нейните пътници, Ивайло вечната жертва във всички племена, Алекс като няква секта едно и също повтаря за жените, Чикагото с неговото *****, ооо и разбира се кошера от пчели в изолатора и змийските кожи. И качествените пъзели махнаха , цял сезон гледаме някви гъби, дето се изпотрепват там, нещо като плуване, ааа и да не забравим ВЕЛИКИЯ РОВ. Миналата година цял сезон гледахме вагонетки. Да измислят нещо ново, щом като искат да се пълни касичката. Имаше един два пъстри образи този сезон и тва е, ама как няма те коалициите са сготвени  месеци преди началото…

# 2 540
Нашата мома Мирка при кого е тренирал?

# 2 541
  • В Града на липите
Изслушах оттук-оттам подкаста с Ралица и Павката. Сториха ми се малко пренавити, особено тя.
Не казаха нищо интересно и малко приличаха на гузен негонен бяга.
Калин го претупаха набързо, ако можеха, щяха да го прескочат, но щеше да е очевадно. Миро също не посмяха да го споменат. Grinning
Странно, но май и Ръждавичка не отразиха. Явно само на терен е Генерала.
От играчите най-много говориха за Томи, Алекс, Чикагото и Пекин. И най-вече за себе си.

Аз няма да обявявам революция Grinning, даже нямам търпение за утрешния епизод. Павката каза, че предстоят няколко доста впечатляващи битки. Изхода на едни щели да ни харесат, на други не. О, каква изненада Grinning
Просто нямам търпение да видя Алекс и Пекин в едно племе. Това ще е епично. Да благодарим на Калинката за предстоящото представление Sweat Smile

# 2 542
Ех, изпуснах да ви чета за няколко часа и не мога да насмогна! Айде скоро пак да става рекорд по страници, за радост на Дяволчето! Hug Аз съм си тийм  🐞, ама и на Черешка й признавам, че изглежда да е най- силната жена! Само с мнението на водещите нема да се разберем - какъв сваляч е нашето момче, бе?! Те явно се чудят какви смешки да измислят....да си ходят викам аз, искам нови образи....Иначе за утре така или иначе гледам със закъснение, не знам при интерактивната телевизия как се измерва рейтинга...но ще гледам заради 🐞!!!

# 2 543
То всички гледаме заради 🐞, само Дяволо заради 🍒😂

# 2 544
Добре де, аз ли забравям нещо или тази. "По-силна от повечето мъже" Ръждавичка,  всъщност е побеждавала само Иван и Ивайло, като те бяха със жилетки и по-тегаво трасе? Питам просто, да не кажете, че се заяждам Grinning

Тази година имаме ли изобщо силни мъже? Освен Калин, то с кеф да го гледаш, както казва Павел “ минаване за публиката” ?
Трудно е да се определи колко е конкурентно способна на мъжете, предвид…мъжете. Ако излезе срещу Мирослав, който е в окаяно здравословно състояние може и да го победи. Ако я пуснат на Светлин, Добрин или Калин ? Тя победи и Шопа на гредата, но той беше с огромни крака и за него естествено беше по-трудно. Така че не си само ти, този път😉

# 2 545
Ама ние не сме деца тука!
Били са в предаване - игра - играли са. Защо пък после да са приятели? Пътищата се разделят. Интереси, живот, всичко си им продължава както е било. И защото не демонстрират близост с тоя или оня видиш ли не са ок.

На всичкото отгоре не Ръждавичка, а Калин предаде Ръждавичка, говори зад гърба и, подиграва и се и и скроява "шапката" да я елиминират подхлъзвайки я с капитанство. Защо да е приятелка с него? Той освен прикзки на които не удържа за коалиция не и е подал ръка! А може после съвсем да я е предал.
Изобщо не виждам как точно Калин я е предал. Не беше ли точно тя тази, която два пъти гласува за него на съвет. Не си спомням той да е правил такова нещо.

# 2 546

Аз гледам заради 🇨🇳  но уважавам всички 💙

# 2 547

Китайското знаме е ,нали 😂

# 2 548

Я фен на Пекин. Трябва да ви запишат в червената книга на България

# 2 549
Само за справка в Понеделник преди старта на предаването Калин имаше 10,7 хиляди последователи в ИГ, а сега вече са 16 хиляди. Успешна седмица на момчето! 🥰 Дано така да продължи! 💙🐞

Общи условия

Активация на акаунт