Пазаруване от Amazon- тема № 110- Black Friday

• 65 511
  • 854
  •   1
Отговори
# 135
ronicat, конкретно за 9,5 л. Нинджа нямам наблюдение, но скоро имаше намаление на 10 литровия. Цената му в момента е най-ниска от момента, в който го наблюдавам 154 евро. Мисля, че е по-практичен като модел от този 9,5 л. През 2023 г. на ЧП  го взех от Амазон за 220 евро.
А покритието тефлон ли е, или керамично?

# 136
  • Сф
Нов ли е профилът Ви?
Опитайте евентуално през друг профил, но няма гаранция, че ще успеете. Напоследък доста зачестиха потребителки, които споделят за автоматично отказани поръчки. Не сме разгадали причината за това.

Здравейте, момичета.
Имам нужда от малко помощ и опит от някой, който се е сблъсквал с подобно.

Направих първа поръчка от Amazon – отказаха я и автоматично ми възстановиха сумата.
Опитах втори път, този път дори преминах през идентификация с личната карта – пак отказ и пак връщане на сумата.

Сега опитвам трети път да поръчам същия артикул, но системата ми изписва, че съм достигнала максималния брой за този продукт и нямам право да го поръчам повече, въпреки че и двата предишни опита бяха отказани и реално не съм получила нищо.

Лайв чатът не работи, а по телефон отказват да ме свържат с оператор.

Има ли някой идея какво мога да направя?
Нормално ли е това и има ли начин да се отключи ограничението?

Благодаря предварително! ❤

# 137
ronicat, конкретно за 9,5 л. Нинджа нямам наблюдение, но скоро имаше намаление на 10 литровия. Цената му в момента е най-ниска от момента, в който го наблюдавам 154 евро. Мисля, че е по-практичен като модел от този 9,5 л. През 2023 г. на ЧП  го взех от Амазон за 220 евро.

На 9,5л. покритието е керамично и на 17.октомври беше 125евро.

# 138
  • София
Нов ли е профилът Ви?
Опитайте евентуално през друг профил, но няма гаранция, че ще успеете. Напоследък доста зачестиха потребителки, които споделят за автоматично отказани поръчки. Не сме разгадали причината за това.
Създаването на нови и нови профили е именно една от основните причини да се задействат защитите им и да блокират.
Примерно за да се ползват отстъпки за нови потребители. Ползване на VPN също.

# 139
  • Luxemburg

На 9,5л. покритието е керамично и на 17.октомври беше 125евро.

Еха, това е била отлична цена. Мерси.

@Мари-ана, твоят модел е много широк за мен. Ще ми заеме много място на плота. Аз имах Филипс XL , но ни бе малък за 4 човека. Едни картофи правихме на 2 пъти, а тогава децата бяха по-малки. Сега са тийнейджъри и си иска голяма машина. Тази вертикалната ми харесва, че не заема толкова много място, а за насипни продукти е същото като широките.

# 140
  • Luxemburg
Отчетох се и аз. Взех Shark за тинейджърките в къщи:

https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B0DKNVLLHQ/ref=ox_sc_act_title_1?th=1

От склада, състояние Like new и допълнителни 20%, излезе 136 евро.
Има някакви кодове за складовете ли? Видях една прахосмукачка на Дайсън и ако има и 20% отстъпка ще е супер.

# 141
Скрит текст:
Здравейте, до БГ адрес ли поръчахте? Защото аз не успявам.
Скрит текст:
[/quote]

Да, до бг адрес.

# 142
  • Бургас
Няма кодове за склада, определи продукти са с 20% допълнително намаление, не всичко.

С този Шарк и аз скъсах синджира вече. От лятото ви чета за него и все се опъвах. До сега.
Поръчах складов за 80 Евро https://amzn.eu/d/godM59R

# 143
Аз днес го получих, но не съм го тествала още. Изкушавам се да поръчам и "правия" модел 🫣 И да запазя този, който ми хареса.

# 144
Има ли доволни от разните машинки за домашни процедури за лице и от кои?

# 145
Скрит текст:
Нов ли е профилът Ви?
Създаването на нови и нови профили е именно една от основните причини да се задействат защитите им и да блокират.
Примерно за да се ползват отстъпки за нови потребители. Ползване на VPN също.
Много акаунти от един и същи клиент са ПОЗВОЛЕНИ от Amazon за разлика от други онлайн сайтове. И преди съм го писал.

Няма
отстъпки са нови клиенти. Вероятно и затова няма проблем за Amazon да имаш няколко акаунта.

# 146
Здравейте. Имате ли наблюдения дали 30 евро е добра цена за Alexa Echo dot? Спрях се на нея като вариант децата сами да си пускат музика, но не съм следила цените досега и се чудя дали да чакам още или да поръчвам. Благодаря предварително Simple Smile

# 147
Много му се чудя и аз на сешоара на shark, но имам dyson airstrait и едва ли ще ползвам и двата. Имам бебе на почти година и половина и нея суша с дайсъна, но все още този сешоар ми се върти в главата...

# 148
Здравейте. Имате ли наблюдения дали 30 евро е добра цена за Alexa Echo dot? Спрях се на нея като вариант децата сами да си пускат музика, но не съм следила цените досега и се чудя дали да чакам още или да поръчвам. Благодаря предварително Simple Smile
Тази година не е била на по-ниска цена, а миналата - 23 евро. Не чакай по-ниска цена. Явно и тук има инфлация.

# 149
Аника, и аз имам Airstrait от около половин година, но тук се изказаха доста положително за Шарк-а, та не се сдържах. Дотолкова, че искам да поръчам и този с правата дръжка, докато цената е ниска и да видя кой ще ми допадне повече. Утре може би ще тествам Шарк-а, днес нямах възможност

Общи условия

Активация на акаунт