Пазаруване от Amazon- тема № 110- Black Friday

• 65 542
  • 854
  •   1
Отговори
# 150
  • ВАРНА
Здравейте, дами, от предната година не съм влизала и съм поизтървала някои неща - каква е тази марка Shark, загледай се, че и моята тийн иска въртяща изправяща четка за коса и влязох уж да гледам тук Филипс. След толкова положителни оментари обче започвам да се замислям Simple Smile 100е не е ниска цена, кажете с какво превъзхожда другите ?
Иначе като не влизам известно време в сайта и започва да ми иска 100 вида верификации Амазон и мноооого се изнервям. Май затова и не го бях поглеждала скоро Simple Smile

Моята къдрилка на Babyliss окончателно сдаде багажа : https://www.amazon.de/-/en/BaByliss-automatic-attachments-suitab … 2C134&sr=1-1&th=1
Много бях доволна от нея, но моята беше по-стар модел, със същите функции. Сега се чудя дали да не сменя с тази на Филипс ? Някой да е ползвал и двете, за да направи сравнение ? https://www.amazon.de/-/en/Philips-StyleCare-Prestige-Automatic- … 2C134&sr=1-5&th=1
Или и аз на Шарка да се мятам Simple Smile

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 22:23 от morgana07

# 151
  • Стара Загора
Поръчвали ли сте ядкови млека на Алпро и в какво състояние идват?

# 152
Ще чакам отзиви за сешоара на shark, би ми било полезен ако суши с още по-ниска струя от airstrait. Shark са конкуренция на dyson и една фирма с ninja. Аз съм топ фен на ninja и ми се ще за пробвам и нещо на shark, чела съм че робот прахосмукачките и ръчните им са супер, но тъй като си имам работещи на xioami няма как да взема още...

# 153
Освен немския ,кой друг доставя до България директно без превозвач и безплатно  или с малка такса. Изпуснах един уред и да го търся по другите.

# 154
  • софия
Кафемашини на добра цена:
De'Longhi - тази с -20% от склада е почти без пари.
Cecotec
Cecotec ми стана друга любима марка покрай кукъра.

# 155
  • София
Относно отказаните поръчки, при мои приятели се случи, когато плащаха с карта на Revolut.

# 156
# 157
Здравейте, ще дебна изгодни четки на Phillips Sonicare, че нашите са за подмяна.

# 158
Кафемашини на добра цена:
De'Longhi - тази с -20% от склада е почти без пари.
Имаме тази от 7-8 г. много сме доволни и преди 2-3мес си я купихме отново същата - доволни сме за тази цена!

# 159
Търся си  уред за почистване на прозорци. Ако можете да препоръчате модел , момичета

# 160
Аз поръчах робот за прозорците, ще го взема в понеделник. Не знам обаче кога ще ми остане време да го пробвам.

# 161
Поръчвали ли сте ядкови млека на Алпро и в какво състояние идват?
Само за информация, в Ремедиум са винаги на много добра цена. Не видях колко са в Амазон.
Благодаря за линка с прахосмукачката на Шарк от складовите, и аз поръчах. Жалко само, че няма доставка до България, поръчах до Габиели. Сега се чудя за сушоара. Ние сме с децата сме с прави и гъсти коси, не ни трябват толкова много джаджи.

# 162
Здравейте! След като купих електрическия моп на Тинеко, за който споменах наскоро, сега се оглеждам за нова прахосмукачка. Имам Dyson V15 detect absolute и търся нещо по-добро. Заглеждам се в Dreame v30, но пише, че няма доставка до България. Може ли някой накратко да обобщи как стоят нещата с Gabeli или друг превозвач? Сметнах си доставката през техния сайт, но не знам какви точно трябва да са стъпките при поръчка. Също така, не мога да се ориентирам дали се доставя директно от Амазон или не - доколкото прочетох, това е важно за гаранцията. Ако се повреди през тези 2 години, Амазон ли ще ми я ремонтира/подмени, тъй като не откривам представителство на марката в България?

Става въпрос за ето тази:
https://amzn.eu/d/2TcLkpa

Разбира се ако някой може да даде отзив от друга марка/модел, ще бъда благодарна!

# 163
Търся пасатор с приставка за кубчета. Попадали ли сте на такъв?

# 164
А нормалното сушене на Шарк как е? И аз от толкова мнения за него започвам да се чудя. Реално приставките биха ми бики от полза да ги пробвам, но не са ми приоритет. Косата ми съхне много трудно и ми трябва нещо мощно.

Общи условия

Активация на акаунт