Пазаруване от Amazon- тема № 110- Black Friday

• 64 184
  • 843
  •   1
Отговори
# 330
Не, philadelphia аз не ги харесах и поръчах sicilia, но бяха оценени като много модерни,  май ще поръчам palma или palermo след щателно проучване и разглеждане в Айко.

Относно сешоара не знам точно какви са общите условия на Амазон, но при наличието че не отговаря на очакванията би трябвало да може да се върне, за това и се продават разопаковано, в Емаг самия бот ми  беше предложил да върна по скъпата машина и да я поръчам с намаление, за да бъда доволна от покупката си.

# 331
  • В подножието на Сините камъни
Никога досега не съм връщала към Амазон. А и сешоарът е използван, май това основно ме спира. Ще ми спести доста разправии да се опитам да го продам. Я успея, я не, но ми е неудобно ползвани сешоар и четки.

А кои са приборите на WMF? Philadelphia ли?
Аз мисля, че не би имало проблем за връщане, как да разбереш дали ти харесва ако не го пробваш най-напред.

# 332
Аз връщах сешоар преди 2 месеца беше ползан от някой вътре имаше и хлебарка ако щеше и подарък да беше нямаше да го задържа върнах им го катп генерирах етикет със съответната причина и дописах,че съм получила разопаковане и ползвана стока.

# 333
  • Варна
Вчера направих поръчка, единият артикул го бях объркала и веднага направих корекция за отказване на продукта. Знаете ли колко време им отнема да върнат парите? Simple Smile

Мисля до 5 работни.

Аз така направих на 17 октомври (да, октомври, не ноември),  вчера ми ги отблокираха. Банката е ДСК.

# 334
Мале…
Иначе и аз поръчах шарка, сега като ви чета… Ама аз го искам основно за сешоар, не заради приставките. Кажете ми, че като сешоар става Sad Ако не да го отказвам докато е време.

# 335
Аз връщах сешоар преди 2 месеца беше ползан от някой вътре имаше и хлебарка ако щеше и подарък да беше нямаше да го задържа върнах им го катп генерирах етикет със съответната причина и дописах,че съм получила разопаковане и ползвана стока.
Генерираният етикет за безплатно връщане ли беше?Питам защото пуснах един робот за прозорци от склада (коментираният преди няколко поста)Взех състояние “много добро “ ,но е за майка ми и малко се притеснявам какво ще дойде.Мисълта ми е ,ако не ме устройва и не е по описанието им (прочетох го) през профила ми без да им пиша ,мога ли да генерирам етикет за връщане, но да е безплатен?

# 336
Я разкажете какво е положението с памперсите? Изгледах малкия звяр с английски гащи, тогава бяха на много изгодна цена. Сега как е положението? Нямам база за сравнение, искам да на поръчам памперси за приятелско семейство с бебе. Аз леко вече съм далеко от тези работи Joy

# 337

Взех състояние “много добро “ ,но е за майка ми и малко се притеснявам какво ще дойде.Мисълта ми е ,ако не ме устройва и не е по описанието им (прочетох го) през профила ми без да им пиша ,мога ли да генерирам етикет за връщане, но да е безплатен?
[/quote]

Дано вашият е ПК, моят пристигна и въобще не се зарежда. Постоянно свети я синьо и повтаря, че трябва да се зареди на немски. Зареждам го и след като го включа - пак същото... генерират етикет и трябва да го пратя тези дни като имам време. Много се разочаровах! Състоянието беше very good.
Дано

# 338
По колко дни мога да държа нещо "на празна карта", 3 или 5? Забравила съм...

# 339
  • Бургас
5 дни.

# 340
Agnesana, за мен изгодните памперси винаги са били по OLX и фейсбук групите. Даже ми ги носеха до нас. Така и не поръчах нито от Англия, нито от Германия. Тежаха си и доставката изяждаше промоционалната цена. Бях доволна от памперсите на Little angel. После не помня защо, май драстично бяха вдигнали цените след като махнахме памперса с първото дете, с  второто минах към Емаг. Често пускат добри промоции и зареждах по 3-4 кашона.

# 341
И аз зареждам памперси от Емаг

# 342
По времето на големият ми син имаше много добро промоции в Кауфланд ежемесечно, с малкия от Англия пак ми излизаха мнооого по - евтини от БГ. Ще разгледам като ми остане време из сайтовете. ОЛХ не е моето място..

# 343
Здравейте, къде се виждаше в какво състояние е закупен даден продукт от склада? Търся в приложението, но не мога да намеря, а преди май имаше.

Намерих го, пише: Condition: Used-Mint, какво ли означава това? На два артикула така ми пише.

# 344
Преди време обсъждахте кафе на зърна и бях запазила в кошницата. Сякаш обаче цената им се вдигна. Нещо изгодно ако хванете, моля да споделите, че в нас кафето тече като Ниагарския водопад и не мога да смогна да купувам.

Общи условия

Активация на акаунт