Пазаруване от Amazon- тема № 110- Black Friday

• 58 128
  • 771
  •   5
Отговори
# 645
Благодаря, second.

# 646
А връщането как се проследява? Пуснах връщане,но от Спиди не ми дадоха нищо за следене . Казаха ми да си следя вв профила....Като натисна на Returns  освен продукта друга информация няма.

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 10:54 от bebcheto

# 647
  • София
А връщането как се проследява? Пуснах връщане,но от Спиди не ми дадоха нищо за следене . Казаха ми да си следя вв профила....Като натисна на Refunds  освен продукта друга информация няма.
Тук изпиши номера, който е на товарителницата с която си изпратила. Започва JJD149............... При продукта с бутон
Print label, като преди това Return/Refund Status трябва да натиснеш за да го видиш.

# 648
Здравейте!
Кой беше таблета за деца, който поръчвахте от Амазон? Май беше основно за игри? Или нещо се бъркам...

# 649
Момичета, форумният робот за прозорци се зарежда от 14.00 часА днес и още мига. Има ли някоя, при която е проработил или още утре да го връщам? Дойде на 13.12 и да не изпусна срока... Чак днес намерих време да го отворя.
Говори на немски, като го сложа на прозореца и нищо не му разбирам 😃

# 650
  • София
Аз го зареждах цяла седмица и все говореше, че не е зареден. Само веднъж тръгна и го спрях да сложа вода и отново искаше да се зарежда. Връщай!

# 651
Роботите за прозорци, не работят ли всички само на ток? Батерията е за да не падне, ако спре тока.

# 652
Моят в тока се зареждаше толкова време, в контакта. Но постоянно мига и не иска да се залепи на прозореца заради това.

# 653
  • София
Моя робот работи перфектно!
Включвам  в контакта
Поставям го на прозореца.
Натискам копчето за стартиране , като задържам от 3 до 5 секунди.
Задържам тялото около 10 секунди, за да се образува вакуум .
.... и оттам нататъка почва да си работи сам перфектно!
Даже го тормозя с дистанционното да повтаря където на мен ми харесва.

# 654
Роботите за прозорци, не работят ли всички само на ток? Батерията е за да не падне, ако спре тока.
Да, поне тези, които аз съм гледала.
Имам и аз складов от Амазон и си работи 5 години вече.

# 655
Моят робот също не проработи, писах им и ми върнаха парите, дори не искаха да го връщам. Според мен доста дълго са стояли в склада и това голямо намаление беше с цел да ги разкарат. Явно батериите на повечето са заминали и те го знаят, затова и не са ми искали нито доказателство, че не работи, нито искаха да го връщам.

# 656
  • София
То и аз им писах, поискаха си го. Изпратих го, веднага получих меил, че са ми върнали парите, но ще ги получа след около 7 дни. Ако при получаването нещо не било наред щели отново да ме таксуват...Търсят си го робота.
 С оглед многото почивни дни, очаквам утре да видя превода.

# 657
Здравейте и ЧНГ. Включвам се с въпрос относно Amazon UK. Имах поръчка от тях, като реших да не я пускам директно към мой адрес (беше скъпа доставката) и я пуснах през Габко. Налага се връщане към тях. Стартирах процеса през техния амазон, от мен и мой адрес вписах, защото с фирми като Габко не можело. Та сайта ми даде 3 етикета (2 за кутията и третия упоменават Commercial Invoice
Give this invoice to the carrier you select to ship your return package. The invoice is required for customs. The carrier will not be able to return your package to Amazon without it). Навсякъде ми пишат, че мога да избера, които и да е куриер по мой избор стига да си покрия таксите. Някой връщал ли е към тях директно, какви опции за куриер имам? Как давам третия етикет без да е залепен на куриера тук? Като срок ми дадоха 1.02. Надявам се за съдействие и благодаря😊

# 658
  • Варна
За кое роботче говорите?

# 659
Здравейте и ЧНГ. Включвам се с въпрос относно Amazon UK. Имах поръчка от тях, като реших да не я пускам директно към мой адрес (беше скъпа доставката) и я пуснах през Габко. Налага се връщане към тях. Стартирах процеса през техния амазон, от мен и мой адрес вписах, защото с фирми като Габко не можело. Та сайта ми даде 3 етикета (2 за кутията и третия упоменават Commercial Invoice
Give this invoice to the carrier you select to ship your return package. The invoice is required for customs. The carrier will not be able to return your package to Amazon without it). Навсякъде ми пишат, че мога да избера, които и да е куриер по мой избор стига да си покрия таксите. Някой връщал ли е към тях директно, какви опции за куриер имам? Как давам третия етикет без да е залепен на куриера тук? Като срок ми дадоха 1.02. Надявам се за съдействие и благодаря😊
Ще ти обясни куриера за какво му е този етикет. Това е за стойността на това, което връщаш. Различни са изискванията спрямо стойността.

Най-евтино е с БГ Пощи, ако няма батерия.

Общи условия

Активация на акаунт