Пазаруване от Amazon- тема № 110- Black Friday

• 57 243
  • 765
  •   3
Отговори
# 720
  • софия
Аз връщах прахосмукачка с батерия чрез Спиди. Никой не ме попита какво връщам, какво има вътре. Сканираха ми етикета, който ми подготвиха от Амазон и готово.
+1

# 721
а как се процедира когатоза доставка  се използва Габко а от Амазон има условия:  Изисква се подпис или еднократна парола при доставката
Моля, уверете се, че някой ще присъства физически, за да предостави поверителната еднократна парола или подпис за тази доставка лично, а не по телефона или интеркома.

Паролата ми я предоставиха по имейл, когато пратката беше тръгнала към офиса на Габко в Англия и им звъннах да я кажа. Те обясниха, че не е нужно всеки път да им се обаждам, защото в сайта им имало поле за паролата и може да се добавя. Но я изискват без значение как ще я предадеш.

# 722
  • Luxemburg
Аз също си взех пътека от Амазон, за бързо ходене до 6км/ч Simple Smile
коя е вашата?

# 723
Моля за Вашето мнение.

Статусът ми е:

Но това в събота. А аз съм дала служебен адрес. Това дали означава, че са ме търсили на адреса (няма как да съм там била в събота), но и никой не ми е звънял по телефона.

Над самия продукт пише "Arriving today".

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 09:15 от NellyN

# 724
Моля за Вашето мнение.

Статусът ми е:

Но това в събота. А аз съм дала служебен адрес. Това дали означава, че са ме търсили на адреса (няма как да съм там била в събота), но и никой не ми е звънял по телефона.

Над самия продукт пише "Arriving today".

Предполагам, че ще пристигне снес с Експрес уан. При мен статуса на моя пратка е идентичен. Вече ме известиха на вайбър от Експрес уан, само дето няма кой да я приеме на адрес, та сега съм в размисли какво предстои с тези тегави куриери😤

# 725
Благодаря. Аз нямам никакво известие от никой куриер - в това число и от Експрес уан. По принцип, сега си гледах в Амазон адреса - има си го телефонния ми  номер.

Едит: сетих се да проверя в Universal Parcel Tracking - и там излиза: " В склад на ExpressOne СОФИЯ - Главен ЛЦ | СОФИЯ".

Оттам проверих в сайта на ExpressOne и там пише същото . Освен да им се обадя аз.

Ъпдейт. Обадих се. Говорих с една дама и тя ми каза, че до три работни дена от деня, в който пристигне в Централния им склад, трябвало да ги доставят и до адреса, който съм им дала. Да видим.

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 09:58 от NellyN

# 726
Офффф да не забравите да ни информирате и като ви звънне куриера.

# 727
Аз пък съм с дилема и моля за съвет.
Генерирах етикет за робота, но сега съм в умисъл дали да не го пратя в официалния сервиз в БГ за диагностика и ако е само батерията, да я сменя. Ако е само това и другото си работи перфектно, ще ме устройва и като цена, ако все пак ремонтът + новата батерия не излезе трицифрен в ЛВ. !!!
Дали си струва според вас или има някакви уловки, за които не съм се сетила, и най-добре да го връщам и да си търся нов?
И дали е възможно като казус в Амазон - с генериран етикет за обратно връщане, да не го върна и после да си ползвам уреда, както другите - гаранция 2г. и т.н.?

# 728
Аз преди 2 години поръчах един робот за под eufy от склада за никакви пари, хем беше с доста прилична цена, хем имаше намаление на складовите с 20-30%. Като дойде - никаква батерия, борих се, зареждах дни наред, писука там и толкова. Писах си със съпорта, казаха ми нещо че можели да ми върнат още някакви 10% от цената ама не и цялостно. Купих една батерия за 22 е, пристигна, зареди си като пич и майка ми си го джътка всеки ден от тогава. Не съм търсила сервизи, не съм носила на диагностика. Приех че твърде дълго е висял в склада и батерията е заминала

# 729
  • Сф
И дали е възможно като казус в Амазон - с генериран етикет за обратно връщане, да не го върна и после да си ползвам уреда, както другите - гаранция 2г. и т.н.?

Принципно можеш да откажеш връщането през профила. И дори да не го откажеш, ако не го пратиш и те не го получат, просто няма да ти върнат парите, т.е. няма проблем.

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 11:39 от Miraj*

# 730
Приличен офис стол Songmics за 60 Е и безплатна доставка до България
https://www.amazon.de/dp/B0CTMDZS9F?ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_ … RPVP3GJ0KB7AQTMVJ
Само някои артикули на Songmics се доставятот Амазон до България,затова аз като поръчвах ползвах немския сайт на марката. Благодаря на дамата,която го сподели преди време!

# 731
Аз също си взех пътека от Амазон, за бързо ходене до 6км/ч Simple Smile
коя е вашата?
,ноември я получих, но се разделям с нея - само събира прах, изобщо не я полвам.
https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B0D8F2FH56?psc=1&ref=ppx_pop_mob_b_asin_title

В този ред на мисли си помислете дали наистина ще ползвате или като у нас ще събира прах Grinning

# 732
Скрит текст:
Трапезица
Приличен офис стол Songmics за 60 Е и безплатна доставка до България
https://www.amazon.de/dp/B0CTMDZS9F?ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_ … RPVP3GJ0KB7AQTMVJ
Само някои артикули на Songmics се доставятот Амазон до България,затова аз като поръчвах ползвах немския сайт на марката. Благодаря на дамата,която го сподели преди време!
Здравейте, успяхте ли да изпратите безплатно до България този стол? Опитвам, но не става сега.

# 733
Хм,сега и на мен не ми разрешава да го пусна до България .Като публикувах линка ме допускаше до плащане. Не съм го  купувала,на мен не ми трябва. Може временен бъг да е било.  Songmics  мебели доставят от немския сайт на марката до България. Пускат кодове и промоции,пак излиза по- евтино отколкото тук по магазините.

# 734
Трапезица, благодаря за бързия отговор. Ще разгледам и немския сайт на марката.

Общи условия

Активация на акаунт