Пазаруване от Amazon- тема № 110- Black Friday

• 57 752
  • 768
  •   4
Отговори
# 705
Няма как и какво да излиза за пратки, за които е ясно къде са, но не се движат.
Както и да е, няма смисъл вече да пълним темата по този въпрос -  вече има развитие, всички се раздвижиха, включително стоящите от 29.12 в Чехия.

# 706
  • София
Моля препоръчайте ми бюджетни куфари за кабинен багаж. Засега съм се насочила към Amazon essential и Kono.

https://www.amazon.de/dp/B06XSSJQDB?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1

за 85Е

# 707
  • here and now
Моята още си стои в Чехия...

# 708
Моята още си стои в Чехия...

Моята, която беше заседнала
В Чехия от днес я очакват в Еконт 😛 Размърдаха се май!

# 709
  • София
Засядат и като пристигнат в Еконт.
Имам пратка от ноември, стои в мо офис.
Подавах рекламация, по нея тия дни разменяме съгласия да я доставят в офис без такса.
Не ми е спешна и се надявам накрая да пристигне непотрошена.
Амазон отдавна ми предлагат да ми възстановят парите.

# 710
# 711
Една книжка за Kindle, която в момента е безплатна.

Teen Chefs Cookbook for Boys: Cook Like a Pro - 100+ Easy Recipe … ss Kindle Edition

# 712
  • Luxemburg
За много години на всички.
Търся си пътека за бягане, но да се сгъва и да мога да я слагам под леглото или отстрани до гардероба изправена. Да има измерване на пулс, съдечен ритъм, изгорени килокалории, да може да се ползва и докато се работи на бюро (когато се ползва в изправено положение), ако има възможност да се прехвърля на екрана телевизия или да се свързва с интернет и докато тичам да гледам или слушам нещо. Някой с личен опит да препоръча нещо? Освен от мен ще се ползва и от децата на 13 и 17г.

Книгата за жалост вече я няма за киндъл

Последна редакция: сб, 10 яну 2026, 18:18 от ronicat

# 713
В тази тема ме отказаха от пътека от Амазон, поръчах две една след друга и двете ги отказах. Заради това че са китайски и тежки и ако нещо стане ще е тегаво връщането... Иначе бях направила проучване, няма как да е под бюрото и да измерва сърдечен ритъм. Търсех по-скоро пътека за ходене, за под бюро. Бях влюбена от ревюта в yesoul w2 pro, но не я намерих нито я България, нито в Амазон. Купих yesoul w2 от емаг с идеята, че ако не ми допадне я опаковам и връщам и то мога да я пробвам за един месец и да реша. Да, цената в Амазон на подобни пътеки са с 100-200 лв. За използване за деца бих препоръчала да има магнитна лента за закачане на дрехи, когато тялото даде назад, лентата се отделя от пътеката и тя автоматично спира, шанса за злополуки е минимален.

# 714
Скрит текст:
В тази тема ме отказаха от пътека от Амазон, поръчах две една след друга и двете ги отказах. Заради това че са китайски и тежки и ако нещо стане ще е тегаво връщането... Иначе бях направила проучване, няма как да е под бюрото и да измерва сърдечен ритъм. Търсех по-скоро пътека за ходене, за под бюро. Бях влюбена от ревюта в yesoul w2 pro, но не я намерих нито я България, нито в Амазон. Купих yesoul w2 от емаг с идеята, че ако не ми допадне я опаковам и връщам и то мога да я пробвам за един месец и да реша. Да, цената в Амазон на подобни пътеки са с 100-200 лв. За използване за деца бих препоръчала да има магнитна лента за закачане на дрехи, когато тялото даде назад, лентата се отделя от пътеката и тя автоматично спира, шанса за злополуки е минимален.
[/spoiler]
А удобна ли ви е? Като няма дръжка отпред?! И как започва да се движи?

# 715
За ходене и бързо ходене я използвам предимно, удобна ми е, под бюрото е супер, че мога да работя и да правя някоя друга крачка. Пред телевизора и потичвам даже 6.1 км/ч не е никак зле за домашни условия. Самата пътека е тиха, но като почна да подскачам отгоре си се вдига шум и макар, че съседите отдолу не са хора ми е някак неудобно. Но за ходене до към 3 км/ч е тиха.

# 716
Аз също си взех пътека от Амазон, за бързо ходене до 6км/ч Simple Smile

# 717
Здравейте, да питам някой връщал ли е към Амазон продукт с Литиево-йонна батерия. С кой куриер или превозвач може да се връща?

# 718
Аз връщах прахосмукачка с батерия чрез Спиди. Никой не ме попита какво връщам, какво има вътре. Сканираха ми етикета, който ми подготвиха от Амазон и готово.

# 719
а как се процедира когатоза доставка  се използва Габко а от Амазон има условия:  Изисква се подпис или еднократна парола при доставката
Моля, уверете се, че някой ще присъства физически, за да предостави поверителната еднократна парола или подпис за тази доставка лично, а не по телефона или интеркома.

Общи условия

Активация на акаунт