Пазаруване от Amazon- тема № 110- Black Friday

• 57 873
  • 768
  •   4
Отговори
# 90
При мен дифузера работи , но аз съм с чуплива коса . Слагам продукт и става . Не знам защо си мисля обаче ( без да съм спец) , че дифузерите  работят само при чуплива коса . Букли правя с приставките за къдрици .

Ето още един вариант с различни приставки Шарк 5 в 1 - https://www.amazon.de/FlexStyle-Attachments-Attachment-Concentra … a177-e97c6f2bfaa8

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 12:31 от PERLI

# 91
  • софия
Дифузер се ползва при къдрава/чуплива коса за дефиниране на къдриците. Дъщеря ми е с къдрава коса и с него косата ѝ става разкошна. Къдрици на права коса се правят с други приставки/уреди.

# 92
Поръчах си прахосмукачката робот, която бях набелязала и сега ще си я чакам. Дано няма забавяне.

# 93
Поръчах си прахосмукачката робот, която бях набелязала и сега ще си я чакам. Дано няма забавяне.
Може ли линк?

# 94
Нямам опит с Амазон, само си направих регистрация и чаках намаления, че съм си харесала скъпи продукти. Но за тях има само 15% отстъпка, което ми се струва малко, бях останала с впечатление, че намаляват по-сериозно цените. Да чакам ли други промоции, дали има шанс да пуснат по-добри или за Черния петък са най-ниски цените?

# 95
  • Sofia
При мен дифузера работи , но аз съм с чуплива коса
И моят опит това показва. Но може би ще го поръчам за стилизиране, за да се откаже от идеята за масури. Ние сме в класическата ситуация- аз си стискам косата два пъти с мокри ръце и е начупена както искам, но се изправям с четка, тя иска обем и масури 🙂

# 96
Може ли линк?

https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B0CTCXKL52/ref=ox_sc_act_t … JWKAKR8XB7XF&th=1

# 97
  • софия
Някой купувал ли е уред от склада в състояние "много добро" без описание, продавач Амазон?
Много се чудя на една прахосмукачка, но досега не съм купувала без описание. Не ми се занимава да връщам, че и доставка до Бг няма и трябва да ползвам превозвач.

# 98
Аз съм купувала за колежка кафе машина без описание, даже мисля, че състоянието беше “ приемливо” и колежката каза, че е като нова

# 99
Дали се очаква уред, който днес е намален с 19%, да продължи да пада идните дни?! Следя един фраер, но нещо ми се иска да поевгтинее още, а пък имам и план Б, койот в момента е доста изгоден, та.....не мога да реша.

# 100
Може и да падне цената,може и да се увеличи.Например днес има намаление на Филипс,утре на Браун.Следи си ги всеки ден.

# 101
  • София
Дали се очаква уред, който днес е намален с 19%, да продължи да пада идните дни?! Следя един фраер, но нещо ми се иска да поевгтинее още, а пък имам и план Б, койот в момента е доста изгоден, та.....не мога да реша.
Няма гаранция. Може да е нагоре, може и надолу.
Аз така сложих в кошницата разни неща и докато се помотах какво още да купя, на две цената се увеличи два пъти.

# 102
  • софия
Аз съм купувала за колежка кафе машина без описание, даже мисля, че състоянието беше “ приемливо” и колежката каза, че е като нова
Пуснах, пък каквото-такова.
Толкова станахме фенове на Shark, че след прахосмукачка и сешоар, сега поръчах и вертикална прахосмукачка. Имаше една в склада и с отстъпката от 20% цената ѝ стана страхотна. Дано и състоянието ѝ е "много добро", т.е. няма драма.

# 103
Върши чудесна работа тази прахосмукачка, имам такава на 5-6 години и се справя перфектно, за мен е по добра от новия модел ( но е по тежка )

# 104

Много моля запознати, читав ли е този киндъл, искам да купя на майка ми, защото така ще може да си уголемява буквите, че трудно чете от книга вече. Лесен ли е за употреба от възрастен, знам, че менюто е на английски само, но тъй като и аз не съм ползвала киндъл, не знам, дали би се справил човек на 70+

Това е най-малкият 6 инчов от актуалните киндъли, известен още като Kindle Basic. Накратко - както вече споменах размера на екрана му е малък, няма регулация на топлата светлина на подсветката и не е водоустойчив. Иначе си е бърз и с приятен дисплей като по-големите и скъпи модели.

Не е лош и ако жената е свикнала да чете на 6 инчово устройство като си увеличи шрифта размера няма да и прави впечетление. Не вярвам възрастен човек да не може да се справи с UI на киндалите след като му се покаже как става през английско или руско меню - реално отваряш дадена книга и прелистваш с докосване на тъч сктийна. Понякога ако докосне в горната част на екрана вместо прелистване се отваря падащото меню с опциите, просто трябва да и покажете как да го затвори за да продължи да чете. След като приключи с дадена книга трябва да "излезе" от нея за да отиде в библиотеката на четеце и оттам да избере нова книга. Нищо сложно.

За малко повече пари може да се вземе по-големия Kindle Paperwhite който вече е 7 инчов, водоустойчив и с регулация на топлата подсветка. Може да е малко по-удобен за възрастен човек заради по-големия дисплей. Пак със статус "Refurbished" от Amazon:
https://www.amazon.de/Certified-Refurbished-Amazon-Kindle-Paperw … 1pAnSA%3D%3D&th=1

Приятно намалени са и Kids промопакетите:
https://www.amazon.de/kindle-kids-2024/dp/B0CP324VS4?pf_rd_p=b7b … b203c5c649db&th=1
https://www.amazon.de/kindle-paperwhite-kids-2024/dp/B0CFPHTP6Y? … b203c5c649db&th=1
Който по същество са същите устройства (Kindle Basic и Kindle Paperwhite) с включена застраховка, оригинално магнитно калъфче (по-хубаво от евтините китайски) и едногодишен абонамент за детски книжки от амазонзкото приложение.

Въпрос на бюджет общо взето.

Общи условия

Активация на акаунт