Пазаруване от Amazon- тема № 110- Black Friday

• 64 683
  • 849
  •   3
Отговори
# 285
  • Варна
Получих Шарк сешуара, който толкова обсъждахме. Взех го от склада "като нов". Ами абсолютно нов е, дори и кутията не беше повредена, само беше отворен и с лепка на амазон. Днес ще бъде пробван 😁. Огромно благодаря за добрите сделки 💐

# 286
Здравейте!
Да ви попитам някой взимал ли е качествени коледни лампички за външен монтаж? Имаме едно дърво на двора, което украсяваме.. но последните две-три години не изкарват и два сезона. Всяка година купувам и молим пркятел да го украсява, направо не ми е удобно вече.
Вече се чудя какви да взема, да се задържат поне две зими.
Гледах ей този модел, дали не са по-устойчиви от стандартните, защото са като вградени в маркуча. Някой има ли наблюдения? Трябват ми 100 метра
https://www.amazon.de/-/en/dp/B0CDJTNQQJ?ref_=ppx_hzod_title_mob … ed_asin_title_0_1

# 287
  • Luxemburg
Да разбирам ли, че искате веднъж като го украсите, украсата да стои целогодишно и да издържи повече от 2г?

# 288
  • Сф
Мъжът ми взе 75 м за 75лв от Юск. ЛЕД за външна употреба. Не мога да дам отзиви, понеже ги ползваме 2 дена само.

# 289
  • Пловдив
Получих Шарк сешуара, който толкова обсъждахме. Взех го от склада "като нов". Ами абсолютно нов е, дори и кутията не беше повредена, само беше отворен и с лепка на амазон. Днес ще бъде пробван 😁. Огромно благодаря за добрите сделки 💐
Честито! Чакам моя с нетърпение!

# 290
Здравейте, поръчах до превозвач от немския амазон, че нямаше доставка до Бг. Днес получих мейл за неуспешна доставка от DHL. Някой знае ли дали правят нов опит за доставка?

# 291
  • София
Ако поръчам директно до БГ Kindle, с реклами -след това мога ли евентуално ако не мога да ги премахна - да си доплатя (10E)?

# 292
Обикновено няма директна доставка до БГ на Киндел с реклами, само без. Освен, ако не е нещо ново. Рекламите не пречат по никакъв начин, те се виждат само в началото.

# 293
  • София
Да, така е, значи през превозвач...
Иначе Prime-a дава ли отстъпка от цена ако продавачът е външен?
Пп. При директна доставка и евентуално връщане - сложна ли е процедурата?
Знам че ГГБГ извършват ежемесечно но забравих на каква цена.(Но ако така е поръчано, през тях)

# 294
Не съм връщала с превозвач до сега, но опция за директно връщане със Спиди винаги я има, просто не винаги е безплатно. Кинделите са супер здрави, не вярвам да се наложи връщане.

# 295
  • София
Здравейте!
Да ви попитам някой взимал ли е качествени коледни лампички за външен монтаж? Имаме едно дърво на двора, което украсяваме.. но последните две-три години не изкарват и два сезона. Всяка година купувам и молим пркятел да го украсява, направо не ми е удобно вече.
Вече се чудя какви да взема, да се задържат поне две зими.
Гледах ей този модел, дали не са по-устойчиви от стандартните, защото са като вградени в маркуча. Някой има ли наблюдения? Трябват ми 100 метра
https://www.amazon.de/-/en/dp/B0CDJTNQQJ?ref_=ppx_hzod_title_mob … ed_asin_title_0_1
На тези лампички пише, че са за вътре. Но при китайците (Тему) има подобни, на които пише, че са за навън. Сега погледнах цената, 78лв, така че провери в Юск, както е казала Мираж.

# 296
Не, на тези пише waterproof, outdoor. И са IP65 на маркуча. В юск всички са IP44 🤷‍♀️
При китайците също гледах, масово IP44

# 297
  • София
Пише outdoor, после indoor, не знаеш кое е истина, сигурно са като тези, с които имаш опит. Но са по-евтини, така че ги взимай.

# 298
  • Luxemburg
Днес пробвах сешоара на Шаркhttps://www.amazon.de/SpeedStyle-HD352EU-RapidGloss-Finisher-Storage/dp/B0CGDJ112Z/. Ами очаквах повече. Някой го сравняваше с Дайсън, че бил по-добър. Аз ползвам на Ремингтън и за мен е много важно да е мощен, че сме все с дълги и гъсти коси. Този Шарк не ми е толкова мощен като се сложат приставките, която и да е. Моят е доста по-мощен. А най-много ме побърква копчето за включване. Никога досега не съм притежавала сешоар, където копчето е от външната страна на дръжката. Винаги е от вътрешната, където е палеца. Сега трябва да въртя целия сешоар, за да го включа/изключа и е кошмарно. Ще му дам шанс, но не бих се учудила да го върна обратно. Някой може ли да обясни за какво служи кутията закачена на кабела? В рекламите не се вижда, в описанието също липсва инфо.
И краищата на косата щръкват с тая приглаждаща приставка, та си извадих кръгла четка за оформяне и се довърших. Кръглите четки-приставки  трябва да ги въртиш на ръка и определено никакъв ефект не получих. С кръгла ръчна четка постигам по-добър резултат.

Последните години ЧП е пълна скръб. Като помня как стояхме до 1 през нощта да си купим хлебопекарни Панасоник на -50%. Ето това бяха сделки. Сега цяла седмица цените дето следя не са мръднали. Похвалете се вие.

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 07:29 от ronicat

# 299
Аз имам тези четки на Филипс https://www.amazon.de/-/en/dp/B0BF59HN2Q?ref_=ppx_hzsearch_conn_ … asin_title_2&th=1 Много съм доволна, и на майка ми купих такъв комплект. Не са въртящи се четките и не изгарят косата.
Купих комплекта специално заради приставката с прибиращи се зъбци, защото не се предлагат такива четки самостоятелно, но и другите приставки ми влизат в употреба. От снимките в Амазон не става ясно, но по-тънката кръгла четка с твърдите зъбчета е точно такава - навиваш с отворени зъбци, после прибираш зъбците и къдрицата пада, без да се скубе косата.  Стават много хубави къдрици на по-дълга коса, като си запазват обема и не се сплескват, както с преса или маша. Поне на моята коса това е ефектът, който търся. Майка ми, която е с по-къса коса, ползва предимно широката четка, защото на нея не й се заплита и иска основно обем .
Този комплект също е с такава четка - https://www.amazon.de/-/en/dp/B0BXX313LR?ref_=ppx_hzsearch_conn_ … asin_title_2&th=1
И аз търся четка за трайни къдрици ,имам автоматичната на Филипс траят по 1 час..
Но не разбрах как се прибират тези зъбци?

Общи условия

Активация на акаунт