Пазаруване от Amazon- тема № 110- Black Friday

• 60 017
  • 793
  •   6
Отговори
# 450
Има проблем с поръчката
Вижда се, че пътува. Говорих с Еконт не е получена при тях. Как комуникирате с Амазон? Това ми е първата май и последна поръчка

Датата за доставка беше 04.12  вече няма такава
Не знам какво става
 Да заявя ли връщане на сумата?

# 451
  • София
Като отвориш на профил и скролнеш най-долу има visit customer service.
Има опция с чат или мейл. Избираш си поръчката и пишеш.

# 452
  • Сф
Dete2, пише, че е получена в Еконт на 24 ноември.

Аз днес получих форумния пасатор, много ме е яд. От недоглеждане съм го взела от склада, за 2 евро по- малко от чисто нов. И цяла година по- малко гаранция Sad

# 453
  • София
Аз днес получих форумния пасатор, много ме е яд. От недоглеждане съм го взела от склада, за 2 евро по- малко от чисто нов. И цяла година по- малко гаранция Sad

Miraj, защо с година по-малко гаранция? Складовите неща са със стандартната гаранция за ЕС - 2 години.

# 454
Аз пък получих складов “ като нов “ робота за прозорци който коментирахме преди няколко страници.Разбира се не работи.Включих го поседя включен зареди му се батерията и тръгна и до там!Отказа ,скърца стои на едно място и нищо не прави.От едната страна колелетата стегнато и със зор се движат ,от другата са хлабави хръпкат и си се търкалят.Като го раздрусам вътре нещо дрънчи 😄Голям късмет имам.Ясно е ,че ще пътува обратно ,обаче да питам ,по прогноза ще е при мен в четвъртък (нищо ,че днес дойде) и мога да го върна след това ли?Ако ме пусне системата да генерирам етикет за връщане от България към амазон ,безплатен ли ще бъде?Не ми се занимава да им пиша,въпреки че не е проблем ,и клип им направих.

# 455
  • Сф
Не е ли 1 година гаранцията от склада? Не можах да намеря през телефона.

И миксеровата бъркалка странно се върти, сравнявам я с обикновен миксер, и не знам дали е нормално или дефектна.

Miraj, защо с година по-малко гаранция? Складовите неща са със стандартната гаранция за ЕС - 2 години.

# 456
Леле и аз поръчах от тези роботи за прозорци от склада. Предстои да разбера дали и аз няма да го връщам. Иначе юруш на промоцията🤭

# 457
  • Там...
И миксеровата бъркалка странно се върти
А моят дойде без нея (не беше описано) и ще го връщам Confused

# 458
  • София
Скрит текст:
Едната, с Интайм, бях отложила от сряда за днес, защото бях на работа и нямаше кой да я получи. В крайна сметка я взех от склада им на Военна рампа, защото ми казаха, че ще я доставят следващата седмица в някой от работните дни, но не могат да ми дадат конкретен ден 🤯
rosi_ta, можеш ли да кажеш как успя да се свържеш с Интайм?
Имам пратка с тях - в София е от миналия понеделник, в сряда успях да се свържа на 02/96096 - бил непълен адресът уж и затова не я доставяли. Обещаха доставка в четвъртък. Нищо не се случи. В петък сутринта получих смс за доставка в рамките на деня, цял ден не посмях да изляза, за да не ги изпусна, въобще не се появи куриер. От петък следобед се пробвам да звъня на същия телефон и на 070018877 - никакъв шанс - държи ме по около 3 минути на изчакване и прекъсва връзката.

На същия номер звънях, почаках, но накрая успях да се свържа. Трябва да сте настоятелна.

Аз пък се оплаквам от, че по някаква причина са изпратили едната ми пратка към Германия. Нямам обяснение защо. Това е 4 пратка от този черен петък, като 3 вече получих, т.е. няма проблем с адреса. Много ме е яд, чаках повече от седмица да я изпратят, а и става въпрос за скъп продукт с над 30% намаление.
Чудя се дали има смисъл да звъня на Спиди, тяхното име ми излиза в тракинга. Това е ситуацията.

# 459
  • София
Не е ли 1 година гаранцията от склада? Не можах да намеря през телефона.

2 години е и за склада. Юни връщах нещо, купено от склада в немския Амазон през април миналата година. Развали се в края на май тази година, писах им в чата, казаха да го върна и ми възстановиха цялата сума.

# 460
Моето първо пазаруване от Амазон се оказа пълен провал, как може да съм такъв карък Cry Поръчах си комплект от 6 броя чинии, а пристигна само една Flushed Всъщност направих 2 поръчки, които дойдоха заедно - една парочистачка от склада им, а във втората поръчка имаше този сет от 6 чинии Дуралекс и добавих един комплект от 2 чинии на друга марка, за да достигна сумата за безплатна доставка. Двете чинии дойдоха в едната пратка, а във втория кашон беше сложено кашончето с парочистачката и една самотна чиния без никаква опаковка, само с хартия за уплътняване. Нямам представа дали това може да се докаже по някакъв начин, писах един кратък имейл, но не съм оптимист за развитието. Някой минавал ли е през такъв абсурд, какво да очаквам - може ли да се докаже нещо или ще си остана с една чиния, струваща около 75 лева...

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 01:55 от Iveta_S

# 461
  • София
Iveta_S Не се притеснявай, сигурна съм, че или ще ти върнат парите или ще ти изпратят отново комплекта.

# 462
  • софия
Доказва се с теглото на пратката. Не е сложно  и няма да има проблем.

Тази година и аз съм разочарована от Амазон. Получих от склада прахосмукачка без аксесоари. Върнах я без проблем, момичето в чата беше мило, предложи възможна най-голяма отстъпка, но няма откъде да ги купя и не ми се занимаваше, и не е в това въпросът. Беше описана с малки драскотини по корпуса, а дойде без четките. За първи път ми се случва, а доста неща съм поръчвала от склада в годините.
Вчера взех кафе-машина. Тя е ок - всичко с лепенки, посмачкана кутия.
Втората седмица на ноември поръчах 2 адвента. Първо отлагаха постоянно доставката, уж трябваше да бъдат получени вчера, а в неделя получих отказ за единия - бил свършил, а за другия ново отлагане. Отказах го.

# 463
Тази ютия ме изкушава, въпреки, че не ми е крайно необходима. Накъде тук преди време срещнах позитивен отзив за нея. Дали е достатъчно изгодна цената й в момента?!?
https://amzn.eu/d/dJlp6Iy
99 евро е днес

# 464
Аз пък яко се дразня на Еконт с доставките им от Амазон, няма никакво уведомяване, пратката ми се върти с дни между складове, офиси, куриери и никой за нищо не ме уведомява. Накрая куриерът ми звъни в събота и ми казва, че знае, че почивните дни няма никой на служебния адрес,ама да пробва. После още 5 дни затъмнение. Телефонът им вечно няма кой да го вдигне, яко съм им набрала.

Общи условия

Активация на акаунт