Пазаруване от Amazon- тема № 110- Black Friday

• 62 876
  • 830
  •   2
Отговори
# 585
Някой знае ли с каква машина може да се ползват тези капсули Lavazza blue? Имаме една но е много стара, вече не се предлагат такива, а капсулите са хубави и на добра цена?

# 586
  • София
Някой знае ли с каква машина може да се ползват тези капсули Lavazza blue? Имаме една но е много стара, вече не се предлагат такива, а капсулите са хубави и на добра цена?
Според мен само за машините Lavazza blue стават. И аз много харесвам кафето, но най-бюджетната машина е към 500лв.

# 587
  • София
Капсулите ма Lavazza blue в Нг хи купувам на 56 лв за 100 бр. Вие за колко ги намирате?
А машини стават и едни комбинирани, но не изкарват повече от година. Купих си оригинална за 350 лв и съм много доволна!

# 588
Получих кафеавтомат без каничка и филтър, който ще връщам. Генерира ми етикет за връщане с DHL. В Пловдив къде мога да направя това връщане? В  конкретен офис на Спиди? Пише ли се на  dhlreturn@speedy.bg  за друг номер на товарителница както преди?

Последна редакция: вт, 16 дек 2025, 23:02 от Мари-ана

# 589
Здравейте!
Днес пристигна нашият Киндъл. Как може да се чете книга на български език?
В менюто му няма български език? Ако може някой да ме ориентира какво да правим, че не сме наясно!
Благодаря!

Безплатни книги в Моята библиотека

След свалянето на книгите в epub формат може да изпратите в четеца през Send to Kindle

# 590
  • Luxemburg
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B0FGPLRW16/Горещо ви препоръчвам този Бейлис.От КУфланд го взех за 8.88€. Чакам да пуснат на нормална цена и този в английския Амазон с шоколад. И портокал.

# 591
Получих кафеавтомат без каничка и филтър, който ще връщам. Генерира ми етикет за връщане с DHL. В Пловдив къде мога да направя това връщане? В конкретен офис на Спиди? Пише ли се на  dhlreturn@speedy.bg за друг номер на товарителница както преди?
1. Да
2. Не

# 592
Капсулите ма Lavazza blue в Нг хи купувам на 56 лв за 100 бр. Вие за колко ги намирате?
А машини стават и едни комбинирани, но не изкарват повече от година. Купих си оригинална за 350 лв и съм много доволна!
И аз на тази цена, която за момента според мен е доста ниска, предвид поскъпването на кафето.(от Метро има и в ОЛХ)
А може ли да покажете и двете кафемашини? Благодаря за включването!

# 593
здравейте. харесах си един масажиращ уред от амазон, с доставка от амазон към момента. никъде обаче не мога да видя колко е геранцията. мога да го върна до 30 дни, но след това...струва към 300лв. и това малко ме притеснява. нямам друг опит. как се процедира с гаранционен сервиз в платформата? това ми е покупката
https://www.amazon.de/-/en/dp/B07JH7GS76/ref=emc_bcc_2_i?th=1

# 594
здравейте. харесах си един масажиращ уред от амазон, с доставка от амазон към момента. никъде обаче не мога да видя колко е геранцията. мога да го върна до 30 дни, но след това...струва към 300лв. и това малко ме притеснява. нямам друг опит. как се процедира с гаранционен сервиз в платформата? това ми е покупката
https://www.amazon.de/-/en/dp/B07JH7GS76/ref=emc_bcc_2_i?th=1
Във всички държави от ЕС гаранцията е 2 години и търговецът поема разходите по връщане.

# 595
  • София
И аз на тази цена, която за момента според мен е доста ниска, предвид поскъпването на кафето.(от Метро има и в ОЛХ)
А може ли да покажете и двете кафемашини? Благодаря за включването!
Извинявам се но съм с нов телефон с различна операционна система и ме мога да си преоразмеря снимките
Ето наименования в емаг
Еспресо машина за мляно кафе и капсули Rohnson R-98054, 1450W, 19 бара, Капсули Nespresso, Dolce Gusto, Lavazza Blue, ESE, Черен/Сив - това е комбинирана , но по нова от моята.
А оригиналната я има навсякъде.

# 596
Моята пратка с еърфрайер най-вероятно е загубена или открадната от куриерите за нашия район. Поне така ми намекнаха от офиса, към който трябваше да бъде пренасочена от мобилния офис. Казаха, че редовно има проблеми там.
Срокът за доставка мина. Утре ще звънна за пореден път в Еконт.
Повече няма да се занимавам да поръчвам до адрес. Ужасна разправия е.

# 597
Питах относно връщане до Амазон по Спиди. Отново поискаха да подам заявка на имейл, за да обвържат товарителниците с DHL. Имало проблем със синхронизацията. За около 15 мин. беше обработена заявката.
Ако някой поръчва складов кафеавтомат De'Longhi Magnifica Evo ECAM292.81.B да има предвид, че явно многократно циркулира/видно от коментарите и от моя опит/ някакъв в състояние "Много добър" с неточно описание. Моят пристигна преопакован със счупена и лепена каничка за мляко, ползвана многократно, без филтър за вода, без ръководство, опакован само в кашон на Амазон с някакви парченца фолио. Самото тяло на кафеавтомата беше ново, но бяха сменили каквито подвижни части е можело по него със стари такива. Писах в чата за липсващите части, които не бяха упоменати в описанието.

# 598
  • Mostly in my mind
Аз също чакам еърфрайер. По проследяване пише,че е изпратен с DHL. Познат от кулиерската фирма каза,че ще ми я доставят със Спиди. Къде мога да си я проверя за движение освен сайта на DHL?

# 599
  • софия
Parcelapp

Еконт определено имат проблем с логистиката. Трябваше да доставят пратка на 18. Изведнъж се оказа, че не са могли да я доставят и я бяха разпределили в някакъв офис. Безплатно я пренасочихме към удобен и днес ще я взема, но ако не бях следила къде е не се знае кога и къде щях да я получа.

Общи условия

Активация на акаунт