Пазаруване от Amazon- тема № 110- Black Friday

• 64 068
  • 842
  •   1
Отговори
# 570
Ninja ice cream за феновете днес машината за сладолед е на топ оферта 141 евро !
за справка погледнах из нашите сайтове на оферта е 640лева

# 571
Да, но тази е най-базовия модел, има делукс и още една, която прави сладолед във фунийка. Разликата в цената с делукса не е много по-голяма по спомен и според мен не си заслужава.

# 572
  • Варна
За първи път търся глави за електрически четки за зъби. На Remington ми трябват, но попаднах на Филипс и виждам, че има доста намалени. Дали са добри оферти, нямам представа, защото, пак казвам, за първи път гледам.

https://www.amazon.de/s?k=philips+sonicare&crid=3NZ8ABHPTYMMH&sp … recent_2_0_recent

# 573
  • В друг свят...
Някой знае ли защо, оферти като тази например, не ги виждам - мисля, че е свързано с адреса- българския ми е по подразбиране. Дава ми да гледам подобни продукти и не ми дава никаква цена за това или опция да го купя.
https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B000VJ8NEU?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
Кафе lavazza ,смес арабика с робуста, цена 11, 43 евро, при абонамент!

Последна редакция: вт, 16 дек 2025, 13:41 от alex_vt

# 574
Вдясно на продукта, след надписа му, нямаш ли това:

# 575
  • В друг свят...
Да, имам го...на всички опции за закупуване ли трябва да проверя?
Такава оферта не виждам.

# 576
Да, имам го...на всички опции за закупуване ли трябва да проверя?

И аз попадам на такива продукти, които явно са изчерпани в момента по тази оферта, и дава възможност да провериш другите опции и варианти. Поне аз така го разбирам, но не съм на 100% сигурна, че е така.

# 577
  • В друг свят...
Мен постоянно ме подканя да си сменя адреса, че не всичко се доставяло до моя и затова реших, че е свързано с адреса, а се появява на доста от офертите, които качват потребителите тук.
Аз имам въпрос и за Прайм....четох, но нещо не разбрах. Акаунта ми е от 2013, но никога не съм ползвала прайм и сега се чудя на един 3Д принтер, който е намален с прайм. Мога ли да го пусна тестово  -за тази поръчка и да го спра, ще ме таксува ли? Или има определени периоди, в които се пуска безплатен тест?

# 578
Мен постоянно ме подканя да си сменя адреса, че не всичко се доставяло до моя и затова реших, че е свързано с адреса, а се появява на доста от офертите, които качват потребителите тук.
Аз имам въпрос и за Прайм....четох, но нещо не разбрах. Акаунта ми е от 2013, но никога не съм ползвала прайм и сега се чудя на един 3Д принтер, който е намален с прайм. Мога ли да го пусна тестово  -за тази поръчка и да го спра, ще ме таксува ли? Или има определени периоди, в които се пуска безплатен тест?

Заради адреса е, ако смените на Германия, ще ви излезе офертата.

За Прайма, ако не се лъжа, винаги можеш да го пуснеш за 1 месец пробно. Но все пак вижте условията.

# 579
Не винаги предлага безплатен период, но ако го има като опция можеш да се възползваш и веднага след поръчката да го деактивираш. Ще ти изпише, че въпреки, че е спрян можеш да се възползваш от предимствата един месец.

# 580
  • София
Някой знае ли защо, оферти като тази например, не ги виждам - мисля, че е свързано с адреса- българския ми е по подразбиране. Дава ми да гледам подобни продукти и не ми дава никаква цена за това или опция да го купя.
Вече цената е различна!
Някои оферти са за време и количество, както може да ги променят всеки един момент.

# 581
Прайм до БГ адрес НЯМА
Тоест може да се ползва намалението на продукта, но прайм доставка не може да има.

# 582
Здравейте!
Днес пристигна нашият Киндъл. Как може да се чете книга на български език?
В менюто му няма български език? Ако може някой да ме ориентира какво да правим, че не сме наясно!
Благодаря!

# 583
Здравейте!
Днес пристигна нашият Киндъл. Как може да се чете книга на български език?
В менюто му няма български език? Ако може някой да ме ориентира какво да правим, че не сме наясно!
Благодаря!

Може, книгата ви трябва да е на български език във формат mobi или azw3.

Ако имате книги в други формати може да ги конвертирате лесно с програмата calibre или Send to Kindle (устройството ви трябва да е "сдвоено" с амазонския ви акаунт).

Няма българско меню - може да се ползва меню на руски или английски. Повече инфо може да намерите в първото мнение на текущата тема за електронни четци.

# 584
За първи път търся глави за електрически четки за зъби. На Remington ми трябват, но попаднах на Филипс и виждам, че има доста намалени. Дали са добри оферти, нямам представа, защото, пак казвам, за първи път гледам.
https://www.amazon.de/s?k=philips+sonicare&crid=3NZ8ABHPTYMMH&sp … recent_2_0_recent
търсиш глави или уреда ?
Нашите електрически четки са на Филипс, купувани точно от немския амазон. Мисля беше комплект в различни цветове.  Главите им по принцип са много по изгодни също да се купуват от амазон.де

аз съм с немски адрес и също не ми излиза

Общи условия

Активация на акаунт