Пазаруване от Amazon- тема № 110- Black Friday

• 57 983
  • 770
  •   1
Отговори
# 765
Благодаря на всички включили се! Heart

# 766
Бърз въпрос Има ли превозвач от Испания,кой ? Благодаря !

# 767
Да, виж в темата за превозвачите. Същия, който ползваше Gabieli.

# 768
Да, Мистрал Екип.Повече от една година ги използвам и са много точни.

# 769
  • София
На черния петък се сдобих и аз с WMF тези взех https://www.amazon.de/-/en/dp/B005GUQHKG?ref_=ppx_hzod_title_dt_ … in_title_0_0&th=1. Петна се получиха само на една,при поставяне на сол,която падна на дъното. Обаче си се измиха петната с един препарат на Cif Stainless Steel,буквално без търкане изчезнаха. Иначе и моите минават през съдомиялна. С finish таблетки съм. Понякога дъното изглежда като да трябва да се доизмие,но реално с едно минаване с веро и гъба си е идеално чисто, особено с таблетките от Германия. Забелязах ,че се случва на силно омазнено дъно,когато не съм си играл да го поизплакна. Ще следя има ли значение олиото като марка. Много не вярвах на мита за разликите в качеството на БГ и немски препарат,но го сравних заради супер изгодните цени на черния петък, за таблетки финиш. Запасих се с количество от Германия.

# 770
  • Luxemburg
Съжалявам за късния отговор. Нямах никакви такси за покупката ми от Амазон US, абсолютно безплатно е, но трябваше да посоча немски адрес. Не става и ако имаш прайм (в моя случай до Люлсембург). Някои стоки са само до немски и австрийски адреси. Като дойде ще дам отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт