🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 43 215
  • 1 154
  •   68
Отговори
# 1 020
Анифето, какво се прави на важна особа, като и спането в стаята на КрасимирЪ не и помогна, че и пране прави и пак нищо. С желание да е кралица , а с поведение на компаньонка. Какво ли си казва не е излъчено, ще отричам, те зрителите няма да разберат.

# 1 021
Не съм гледала още епизода от вчера , но видях , че се радват , че Шермин е напуснала , Краси също злорадстваше , а все пак и даде роза, голям смешник е . Аз пък съм убедена , че сам пожела да върне Шермин , просто вижда , че го прави на нищо пред другите и се опитва да се прави на мъж.
Виктория видях какво пита Киара , ама наистина ли не се усеща, че тя е най-жалката там ?

# 1 022
  • SF
Защо никой не попита Колебаещия се защо дава роза на "вещицата" по неговите думи? Радостта им попи умовете?

# 1 023
Продукцията срина Шермин - ако преди някой е бил заблуден, че малко момиче напуска родния дом и насилника баща и заживява хубав живот в Израел, достатъчна беше една снимка на Анка Метушева по евтини платненки в нормален, занемарен бг квартал, със селски магазин с метални решетки (защото още се краде храна по някакви места), на плесенясалия плочник, до стълба с некролозите, облечена в дрешки на обща стойност 12 лева, вероятно от втора ръка

И от всичко това, както ѝ казаха, добре преразказано, Анка можеше да извлече симпатия и съжаление, все пак е най-бедно израсналата до седмата си година от ВСИЧКИ участници в Ергенът.
А тя се погнусява да прекоси 5м. до външна тоалетна в гръцки ресторант.
Тя, която вероятно в решаващите първи седем е ходила само в такава.

Принцеса... Болно самочувствие на самозабравила се.
Та, това направи продукцията - който не знаеше за ромското дете, расло в бедност - сега разбра.

Скрит текст:

# 1 024
Разби се ОтровЕното трио/Красимир,Шермин,Киара/,най-накрая се приключи,че навтръсна вече.И тримата са ми страшно жалки,достатъчно сте написали,напраскала съм сума лайкита.
Сега на Виктория натрапливите мисли ще слушаме,не налудни,там има критичност,тя отвсякъде е във филма,чак бърка досадата на Тихомир със загадъчност,игра от негова страна.

*П.п.Дениз е толкова квалитетен психолог,колкото аз съм самольот.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 10:24 от Морана

# 1 025
Защо никой не попита Колебаещия се защо дава роза на "вещицата" по неговите думи? Радостта им попи умовете?
Смеят ли 😏 Ще вземе новата царска двойка КрасимирЪ и Китара да се настрои срещу тях

# 1 026
  • SF
Утре ще накарат Виктория да го проследи до фитнеса и да го разпита.

Ами нелогично остава за зрителя. Имаш избор да изгониш или да я оставиш в предаването, избираш да я оставиш, а минута по-късно вдигаш тост, затова че я няма.
Киара взима розата от друг, давайки си сметка, че нейният любим не събира куража сам да го направи. И тя радостна от постъпката му.
Абе като се обичат младите, нека се вземат. За нас, зрителите, поне ще е някакво разнообразие без Шермин.
Да влизат новите! На тези номерата им вече не са ни интересни!

# 1 027
Излизането на Шермине си беше "мъжкарско" от където и да го погледнеш. Като цяло си изработи образа на хитра к*р8вентия. Добре си изигра хода.
Красунка е най-смешната женска на света! Такъв мушмул не съм виждала! Киара също е страшно тъпо същество и като цяло тези двамата са като гаджета в 5 клас, а като дадоха промото за довечера и ги видях как се натискат на дивана се погнусих честно казано...
Се едно е легнала с чичо си!
Междувременно Шармине е в хотел Риц в Лондон и си празнува РД на майка си.. Мисля, че двете заедно с майката също могат да се поръчат. Сигурна съм, че си имат сериозна клиантела за майка и дъщеря.

# 1 028
  • SF
Стига деее, чак пък толкова... Flushed

# 1 029
Е, те оставиха Красьо последен. И да искаше, нямаше как да даде роза на Киара.

# 1 030
  • Край морета северни и южни
То това че е влезнала без визитка не е толкова.
Тя и Киара влезна без визитка, но е една от главните героини...
Вярно и на Гери щеше по-добре да и пасне Диви и красиви.
За продуцента ми е странно да не я е харесал, щото пък Гери беше в сезон 1 и се задържа почти до края!

Утре тази дето влиза май е онази Мис Царица Роза - Галена Назърова?
Много ми заприлича на нея...
Може да е имала пререкания с родукцията, защото и на излизане нищо не дадоха от нея - нито синхрон, нито поне реакции или как казва довиждане на другите. С Дениз и Блага поне няма как да не се е сбогувала, от един сезон са. На Лили поне дадоха как казва довиждане на другите, а на Гери и толкова не й се полага явно. Дори една Симона имаше синхрони на излизане. Пък като играеха на лимбо само за Гергана пуснаха една такава тежка музика, като от трилър. Има там някакви скрити драми, не знам обаче дали покрай шума около Шермин няма да останат скрити.

Жалко че за цял сезон досега е изхвърчала точно една двойка само. Grinning Те нови влизат, но трябваше да влизат по равен брой нови мъже и жени едновременно, защото старите двойки са вече като женени, само децата чакат. Grinning

# 1 031
Класически Бат Красьо: Даде роза на Шармана да остане. Тя му откаже. Вика "ураа, отървах се, злото си тръгна" . Радва се, вдига тостове, пее "гадже, гадже, имам си гадже" . Не се сетил, че може да даде розата на "гаджето" 😏
Класическа Китара: Цяла нощ Радо я нарежда, тя не спира да го плюе. Даде й роза, грабва я. Любимият й пък даде розата си на друга, а тя го отреже. Спаси го продукцията. Китара се радва, целува го, пее опиянена от щастие " гадже, гадже, имам си гадже" Не го пита що не получи роза от него 😀
Фамилия Тъпомирови

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 13:22 от Catfish

# 1 032
В първите епизоди тая...бившата на Рахал, забравих й името Smirk им каза, че 24 нови участници ще влязат поетапно по време на сезона. Някой броил ли е колко са влезли дотук и колко предстои да влязат?

# 1 033
  • В Града на липите
Снощният епизод ми остави един горчив вкус…
Шермин ми беше най-противната, дори повече от Красун, който се излага по-естествено и тихо. Тя ме натоварваше ужасно много с панаирджийското си поведение и обиди.
Ходът ѝ беше продиктуван от елементарна злоба и сигурно щеше да успее, но Тушев ѝ развали пъкления план.
Жалко. Много исках Кратун да си тръгне с шашардисана физиономия и да видя флюбената Китара, колко време щеше да лее сълзи за него.
Няма победител за мен в тази ситуация, всички се изложиха, колкото можаха. Красун най-много.
Много се издразних на Киара, че взе розата на Радо. Това беше моментът, в който той трябваше да си тръгне, защото просто не го понасям.
Красун пък как подскачаше, че вещицата си е тръгнала, а и даде роза?!? Защо бе, човеко? Покажи поне веднъж, че си мъж и имаш мнение. Ама явно женската му енергия надделява.
И Шермин с последните си напъни да покаже коя е по-по-най... Смешно, жалко и унизително. Особено когато чу подигравките и смеха, след като си тръгна. Опита се да покаже, че не й пука, но й пукаше. Нарочно я оставиха да ги чуе. Голям сеирджия е тоя Тушев.
Яд ме хвана само, че Киара не остави тоя корифей на мисълта - Кратун сам да избере на кого да си даде розата. Обаче можеше да мисли до сутринта и да откараме още една седмица церемония с Красимирините вълнения.

п.п. Иначе съм съгласна, че Шермин им изнесе целия сезон. Името на шоО-то обаче е супер нелепо, предвид сценария.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 10:57 от hrissi_sz

# 1 034
Красимир не е от най - приятните, дори никак, но аз имам обяснение за неговото поведение. Той никак, абсолютно никак не понася скандалите и като че ли във всеки момент беше "на тръни" кралицата да не избухне. Затова все гледаше да я "укротява", пита я дали да говори с Блага, дори това, че и даде роза пак беше от няма и къде. Срещала съм и в реала такива ситуации, неприятен ти е някой, но "стъпваш на пръсти" около него само и само да няма скандал. На анкетите се видя колко неконтролируемо е" кралицата", шоу, шоу, но в един момент става неприятно.
А най-странно ми е, че Н всички толкова много им се седи в този коптор, какво толкова печелят.

Влюбени не виждам там, освен може би Орлин в Натали.

Общи условия

Активация на акаунт