🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 54 433
  • 1 410
  •   82
Отговори
# 1 380
https://kliuki.bg/kliuki/sled-ergenat-ahmakat-krasimir-plati-cic … hko-snimki/253455

Краси и Киара,двамата безмозъчни/безгръбначни обикалят сайтовете Sweat Smile

# 1 381
Красимир и Киара имат снимки от Италия през октомври. Не са качени по едно и също време, но все пак....

Може ли да ги качите?

# 1 382
В същото време Гергана беше красавица, ама излезе също толкова бързо, без никой да прояви интерес към нея...явно на този етап нищо не може да мръдне стабилните двойки. Радо пък и Тишо, дето са свободни и на големи врагове не бих пожелала, особено Тихомир.
Трябва на ранен етап на двойките да ги разделят мъже и жени, да вкарат и за двете групи изкусители и изкусителки и после вече който остане, остане...

# 1 383
  • Варна
Значи!
Тая Виктория си позволява да обсъжда и обижда новото момиче, как се била облякла, па обувките, па била безлична и заради това ще си призная, че на мен Виктория ми е откровено грозна.

Щях да си замълча и запазя мнението за себе си, но и тя е злоба, затова ще го напиша!

# 1 384
В същото време Гергана беше красавица, ама излезе също толкова бързо, без никой да прояви интерес към нея...явно на този етап нищо не може да мръдне стабилните двойки. Радо пък и Тишо, дето са свободни и на големи врагове не бих пожелала, особено Тихомир.
Трябва на ранен етап на двойките да ги разделят мъже и жени, да вкарат и за двете групи изкусители и изкусителки и после вече който остане, остане...

Този Тихомир задминавя КрасимирО по тъпня. Чудно как него никой не го нападна, че не е имал връзка и живее с техните. Той е на 26, не е много по-млад от Орлин. За мен лично това момче е много груб и прост, просто се прикрива. Още когато си замълча за Орлин и Джани ме вбеси. Грубо се държи с Виктория, а с тоя Радослав са като някакви бабички. Усещам, че няма уважение към жените и не знам Виктория за какво постоянно му показва, че го харесва. Той е ужасен.

# 1 385
Mалко от ИГ на Виктор днес:

# 1 386
Тя и за теб говори, ВикторЪ. И за теб е била права. Grinning

# 1 387
Точно. Аз наистина  не му откривам положителни качества на Тихомир .Хлъзгав и непочтен ми е...Личната му особа и спокойствието му са му основна цел, нищо друго не го интересува. Той ми е най анти героят в това риалити, нито Шермин, нито Красимир могат да го стигнат..

# 1 388
Аз не виждам защо Краси и Киара да не са си двойка. Лика прилика - чалгарка и мутра. Той хойка, на нея не ѝ пука много много и му дава някаква топлина вкъщи, мила е с него, общуват си на някакъв си техен език, еднакво простички са, защо пък да не. Ама и за тях имах чувството, че вече се познаваха.

# 1 389
Тази седмица нямаха банкет, нали? Покрай излизането на Анка не се усети, че няма скандал.🤣

# 1 390
Тази седмица нямаха банкет, нали? Покрай излизането на Анка не се усети, че няма скандал.🤣
Ние май още гледаме сутринта след като си е тръгнала... Да де, деня след като си е тръгнала. Има време до банкета.

# 1 391
  • Край морета северни и южни
Така е, новото момиче поне има по-хубава кожа от нея. И май е доста слабичка, талията й е още по-тънка от на Шермин и на Виктория.
Голям смях е Виктория, която не може да съчетава дрехи да се подиграва за същото на друго момиче. Smile Тя, която се докарва на палячо от цирка?!
Доказва, че в сезонът на Алекс са ги били избрали най-големите злобарки и кукувици. И Анна беше в нейния сезон.
Значи!
Тая Виктория си позволява да обсъжда и обижда новото момиче, как се била облякла, па обувките, па била безлична и заради това ще си призная, че на мен Виктория ми е откровено грозна.

Щях да си замълча и запазя мнението за себе си, но и тя е злоба, затова ще го напиша!

# 1 392
Цитат на: Clouded link=topic=1829305.msg50467601#msg50467601
[/quote
Не са на различна височина, роклята е асиметрична и стойката допълнително подчертава. Това са гърди на 2-3 месеца, има още да спадат.
Какво удоволствие ви доставя да критикувате чужд външен вид и корекции? Като кажете за някой, че е куха лейка, вие по-пълни лейки ли ставате?
Като са влезнали в такова предаване ще ги коментираме. Видяхме я Киара на кого се метна като невиждала мъж и какво ниво показа. Жени без грам мозък и себуважение как да ги нарече човек, естествено кухи. Шермин бе непоносима, но за едно беше напълно права, а именно, че Киара яко се изложи, очивидно за единя силикон.

Да бе, ясно. Ама показва акълът и на коментиращите. И това си е вид "риалити".

Има далеч по-важни неща за един персонаж от някакви такива повърхностни изказвания.
Нека не забравяме, че това е форум и всеки има право да си изкаже мнението все пак!

# 1 393
Каквото и да си говорим, баче Красьо и Киара изглеждат добре един до друг (ако се абстрахираме от 20 годишната им разлика). А и опредлено показват, че им е добре заедно, отпуснати, прегърнати и някак покрай тяхната еуфория, се оживиха всички в къщата. Картун няма нищо общо с онзи от преди.
Виктория е една жалка, злобна, лицемерна и анти секси жена. Не мога да я гледам вече. Аман!
Новото момиче е доста семпло като външност. Ще я видим как е интелектуално и като човек, ако й се даде възможност да се разгърне, но и там не очаквам нещо кой знае какво. Доста я бяха подучили от продукцията кой да покани и какво точно да пита. Не знам, не е за там, според мен.

# 1 394
  • Street of Dreams
Тази сцена снощи:
Виктория отива да провокира Красимир. Той нещо мън-мън. После казва на Киара:
- Ама ти защо не й каза, че тук е заето?
Тя нещо смотолеви. Той пак:
- Ама тя нея никой не я иска. Защо не й го каза??
Киара пак нещо смотолеви и Бай Красо пак:
- Ти защо не й го каза?? Киара гледа надолу:
- Ми щото не съм конфликтен човек...
А всъщност си мислеше - защо не й го каза сам? Бай Красо си прави байкрасовски неща.

Този Виктор, имам чувството че е някакъв, който до сега е живял в сянка, учил е, работил е и е гледал много мъжки инфлуенсъри за отношенията мъже-жени, малко по Тейтовски. Сега обаче е скъсал синджира и го е ударил на живот - пропушил е, не може да спре да се налива и без да имам доказателства, имам съмнения, че взима и кокаин. Съдя не само по ококорения поглед, но и по бързите арогантни речи за кокошката в стил "Кое не разбра?" Очаквам неговото падение, но не знам дали ще се случи в предаването.

Общи условия

Активация на акаунт