🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 10 085
  • 307
  •   55
Отговори
# 165
  • here and now
Виктория може би се опитва да се изкара влюбена, за да не изглежда, като тези, които осъжда пред камера.. Не мога да повярвам, че е толкова ЗЛЕ....

# 166
Само на мен ли ми прави впечатление, че Шермин не мига. Много зловещо изглежда.

# 167
Виктория може би се опитва да се изкара влюбена, за да не изглежда, като тези, които осъжда пред камера.. Не мога да повярвам, че е толкова ЗЛЕ....

Даже е по-зле..

# 168
Виктория не е влюбена. Иска да си гарантира оставане. Но подход няма.

# 169
  • София
Филипа и Йовица са най-малоумната и фалшива двойка евър. И двамата са комплексари на тема пари и бизнес. Филипа пък не се гледа каква е проскубана въртиопашка, видяхме я колко струва.

# 170
Тъпица милия 4 години е чакал, за да се добере до най-луксозната почивка в живота си. И е бил готов да сваля всяка, която застане пред него, за да остане възможно най-дълго. Обаче Фифица му пристана от ден 1 и му осигури почивка без да му се налага да си дава зор. И сега става ясно защо той е толкова обсебен от нея и дори да я няма само 15 минути, той изпада в ужас и започва да я търси. Че и на влюбен се прави. Ех Фифица, Фифицаааа - излезе най-голямата патица в това предаване.

# 171
  • В Града на липите
Според мен Виктория е вътре с двата крака. Изглежда ми единствената Флюбена вътре.

# 172
Няма шанс за Киара и КрасимирЪ.. все пак това е шоу и се иска някакъв контент, а ако остане тази двойка ще слушаме разговор на английско семейство на закуска в балкански вариант - гладна ли си, има ли вятър, оффф, малее и т.н. ШърминЪ от друга страна може да спретне скандал за всичко.

# 173
Такова им е ежедневието всеки ден, но досега не го бяха давали.
Напрежението ескалира, затова хората искат да излизат вече. Габриела на Джани с облекчение излезе.
Много хора в затворена среда. Недостатъчно ангажирани от предаването.

# 174
Ами, вече си имаме изявени две групички.

Шермин, Йовица, Филипа, Натали, Орлин, Радослав, Тихомир и Лили (заради Радо) са едната,
а другата са Блага, Виктор, Виктория, Габриела, Дениз, Калоян, Киара, Кристина и Петър.

Красимир се върти и в двете. Joy

Но най-много ми харесва групата на неутралните – Гергана и Денислав.

# 175
Ама и Калоян се развълнува от тези полемики с Шермин-Анна.  Рекох, че ще се отприщи този човек изведнъж, но - не. Зодия Телец - не можеш го помръдна, фиксиран.

# 176
Ако е вярна информацията, че сезонът свършва на 5 декември, остават 19 епизода!

# 177
Голяма скука вече

# 178
  • На морето!
Фифица се наигра с тоя гнусния. След него влязоха много по-приятни момчета, ама пусто “какво ще си кажат хората”, не посмя да смени избора.

Анна явно се чувства застрашена щом безропотно ходи да пере. Вярвям, че сега като гледа се гордее с 5те си езика, частните училища и исраелския лукс, изглежда като циганка на гарата, която за 5лв отива набързо с клиента в тоалетната. Емили изпра със замах и стил, направи си кефа като дива харпия, тая с професионално хладнокръвие на магистралка.

# 179
  • В Града на липите
Положението вместо да се влошава, става трагично. Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт