🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 11 214
  • 329
  •   54
Отговори
# 240
Сега си пуснах пак епизода от снощи. До средата на скандала с Тъпица, Виктор си беше съвсем спокоен и говоренето му се получаваше добре. Изнерви се, когато Йовица го заплаши. Видя се и, че си пийва, та предполагам това също е допринесло да си изпусне нервите. Гледам го и как пуши - явно до сега не е хващал цигара, защото пуши, като непушач, тъй като изобщо не гълта дима. Само дърпа и пуфти. Та явно наистина е доста сериозно напрежението в къщата.

Радо смешника, когато са били при басейна и са обсъждали работата му, сам си казва, че за това, което прави не трябва никакво образование, някакъв бърз курс се кара и всеки може да го работи, а после пред всички се опита да го изкара, като нещо изискващо много задълбочени знания, едва ли не трупани с години.

Шермин е бързала, за да хване автобуса. Да й се чуди човек защо не си е хванала такси, а се е смесила с простолюдието. Как ме е яд, че не са й направили едно клипче как припка, за да не изпусне рейса - щеше да е много забавно за гледане, след всичките претенции за Олд мъни стайл, милионер, прайвет джет и т.н.  Joy

# 241
Виктория кога ще потопи Житомир? Кво чака? Лили и Радо са дърти клюкарки-сеирджийки.

# 242
Само аз ли не намирам Киара за секси и приятна? Това момиче е простовато, вечно нацупено и в нея не намирам нищо секси. Даже Шерминатора е по-секси от нея.

# 243
Кринджнах на макс с Виктория.Дано не ѝ даде роза Тихомир, тя просто вече не се трае,адски жалка гледка.Дали ще е Тихомир,дали някой друг  обърнал ѝ малко внимание,едно и също щеше да е положението.
Не мога да заема страна в глупавите спорове между останалите.Виждам,че Виктор след напускането на Джан Микеле се е издул още-повече,важничи,истерясва след немалко опразнени чашки,обаче този мазен,гаден Йовица не му остъпва.Филипа приглася,а ако не беше Лъчезар с джентълменската си постъпка спрямо нея,тази нямаше да е толкова отворена да купува и продава хора.Представям си да беше Радо на мястото на Лъчезар,не ѝ мърдаше махленската свада.Фалшиви са с Йовица,един за друг са,кофти хора.Това,че се изправят,за да декларират,че са влюбени,особено от нея дойде след като се усети,че май я хванаха да митка между двама,та побърза да мажИ.Дали тя ще се прави на фалшиво влюбена за пред Йовица,дали Шермин ще пере с Краси,равнозначно ми е.

Тихомир нарече Йовица "дядо ми" 😆

# 244
Филипа качва сторита със скрийншотове - хората яко я хейтят на лично, пращат й да не казвам какви снимки, кълнат я… страшно, много страшно. 😕

# 245
Само аз ли не намирам Киара за секси и приятна? Това момиче е простовато, вечно нацупено и в нея не намирам нищо секси. Даже Шерминатора е по-секси от нея.

Не знам за мъжете, но на мен в Анка нищо не може да ми е секси, от провисналият бюст до липсващото дупе. Киара има стегнато тяло, не знам дали е секси, но е спортна фигура за разлика от Анка, която е ходещите мощи.

# 246

Тези нацупени физиономии са явно хит сред наборките и, както и непрекъснатото пипане на косата, ужасно досадно

# 247
Киара и КрасимирЪ са двойка която се сплотява при наличие на трети човек. Всеки път като видя влюбената физиономия на Киара и се сещам за отегчената й физиономия след розораздаването, когато Шермин си тръгна. Киара беше по-разочарована дори от КрасимирЪ, намръщи се и му каза че отива да спи. Нямаше помен от щастливо влюбено момиче. Явно при нея адреналинът идва от състезанието с някоя девойка, от тръпката да отнемеш някого, да се намесиш в чужди отношения, да натриеш нечий нос.. Не се учудвам че до момента не е имала сериозна връзка, тя просто губи интерес когато постигне нещо. Така че докато има триъгълник КрасимирЪ е печеливш, тръгне ли си отново Шермин, Киара отново ще изпадне в апатия. Той си го знае де, затова играе тази игра

# 248
Шермин е бързала, за да хване автобуса. Да й се чуди човек защо не си е хванала такси, а се е смесила с простолюдието.
Искала е да усети всенародната любов!  Joy

# 249
Според Шермин е унижение да поканиш мъж, когато той е с друга, но не е унижение да му врътнеш една бърза центрофуга в банята преди срещата на същия този мъж с друга жена.

# 250
Според Шермин е унижение да поканиш мъж, когато той е с друга, но не е унижение да му врътнеш една бърза центрофуга в банята преди срещата на същия този мъж с друга жена.

Хахаха, да това казах снощи и аз. Grinning Grinning

# 251
Мисля, че това което наблюдавахме снощи е подобно на  ефекта описан при Станфордският експеримент. Група хора от кол и въже, с не особено висок коефициент на интелигентност, с нисък праг на задръжки, събрани за дълго време в затворена среда, заети единствено с нищоправене по цял ден-рано или късно става всеки срещу всеки.
За пореден път казвам и това е очевидно за всеки- вината е изцяло и единствено на продукцията.
Участниците, условията , всичко е така подбрано за да изкара на показ най-низките страсти у човек. Това шоу не е замислено като любовно реалити- замислено с цел скандал и се справя повече от успешно стова.

Какво повече да коментираме- откровения психопат Виктор ли, отвратителния интригант Йовица ли барабар с по нищо не отстъпващите им половинки ли? Или пък хлъзгавия Петър, Виктория, Габриела,Красимир , Киара- има ли нещо което вече да не сме казали за тях, има ли нещо с което да ни изненадат? Няма  нали.

Май, май и аз вече ще съм аут от това псевдо любовно, но пък за сметка на това долнопробно шоу.
Да продължавам да го гледам е вече проява на неуважение към самата себе си. Каквото и време за убиване да имам  , мога да го убия с малко по-приятни неща за гледане.
По - скоро прилича на експеримента "Вселена 25" с мишките в рая...

# 252
Гледам със закъснение, но бях подготвена от коментарите тук.
Всичко сте казали за жалкото и неадекватно поведение на Виктория джуфката. Лошото е, че това е самата тя и хич не разбира какво и говори Тихомир. В началото той може и да е мислел, че е добре да има договорка с Виктория и му се струваше, че да е близо до нея е безобидно, но тя стана супер досадна и направо нахална. Ужасно дразнеща и е разбираемо, че той иска да се отдалечи.
Дразнителят Радо, много му се иска да е в центъра на събитията, да оборва всички и докато прегръща Лили да защитава Шермата. Смешен е, не му стига речникът, нито доводите.
Шерминатора продължава да обижда и обвинява всички участнички в неща който самата тя практикува, всички са порочни пилонаджйки, тя невинна принцеса. Ще е интересно да има езиков тест, ще лъсне поредната лъжа на Шерминатора , да видим как ще обясни резултатите си. Или поне да я поставят в разговор с Орлин или новото момче, живял и работил дълги години в Амстердам. Останалите само вмъкват няколкото английски думи в разговорите си на български с което си мислят че са модерни английско говорящи инфлуенсъри.

# 253
  • here and now
Едно време тук във форума даваха такива съвети, ако имаш подозрения, че мъжа ти има любовница, да го пратиш с прегряла пералня, като излиза някъде без теб...

# 254
+100!!!!

Общи условия

Активация на акаунт