🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 14 451
  • 435
  •   110
Отговори
# 300
Още на лагера с Орлин се държа грубо и тогава също излезе извън релси. Но пък и не млъква, а и винаги казва нещо на място. Виктория беше само повод да се заяжда с Йовица и Филипа, защото го ядосаха още на банкета с въпросите и просто е злобен.

Да се взимат с дубайската парцалеса направо. Че и той много си повярва. Пък е и милионерче- таман като за нея. В свободното от пране време ще си злорадстват заедно. Еднакво злопаметни и взели се насериозно са и двамата.

# 301
Аз сигурно съм единствената тук, но Емили ми беше симпатична, а Шермин също ми допада. Да имат един милион отрицателни качества, но Емили беше някак добродушна и ранима, а Шермин ми харесва, че подобно на Рупецова има дар слово, има самочувствие, в повечето разправии съм на нейното мнение.
Те, че всичките там са бръмчалки и се.. за пари е почти ясно..Начело с Дениз, Габа, Блага и т.н вкл..и Шермин и Емили. Натали и тя танцьорка по дискотеки, Кристина също търси богат спонсор. Киара и тя чалга певица, нали не мислите, че е света вода.
Дениз се прави на такава каквато не е. Ако Виктор не е  бил с ролекс, надали щеше да го хареса уж.
Колко е жалък този Виктор, комплексар, а в първия епизод ми се стори приятен.

Противни са ми Дениз, Виктор, Натали, Блага, Киара, Виктория, Тихомир, Красимир.

Фифа и Йовица не ме дразнят.

# 302
В предишния сезон Виктория ми беше много неприятна(но гледах епизодично), сега не толкова. В крайна сметка и тя иска да седи колкото останалите, защо не. Може би това е нейната роля, която стратегически си е избрала, да се домогва до Тихомир, за да поддържа интереса "какво още ще се случи". Тя не е глупава, наясно е, че няма бъдеще с Тихомир и не го очаква. Просто се бута, за да държи внимание към себе си и да набира популярност.
Хайде, холан, че например Калоянчо припада по Габи или Радо вижда бъдеще с Лили. Ама те са някак" сдвоени", явно уговорката е по-стабилна, а при Виктория отдавна се "обяви" (чрез насочване на камерите), че е договор и сега трябва някаква интрига, за да задържи интереса тя, а и тази "договорен двойка". Друго, което е малко гадничко, но ще го кажа, в крайна сметка и грозните имат право на любов, на 2нимание или поне на приятелство. Вероятно тази сюжетна линия се прокарва чрез нея. Да не би Кристина като е в "стабилна двойка" да е по-интересна. Седи, мълчи.

И... Честит имен ден днес(СВ. Мина, Виктор и Викентий) на Виктор и Виктория, колкото и да са от "нехаресваните", дано името им се споменава с добро! 🥂

# 303
Виктория не става за нищо — пак ще реве и ще се тръшка.
Шермин е далеч от Рупецова, нея не можаха да  я бутнат.

# 304
В интро на предстоящия епизод, вратата на банята на резиденцията на Шермин и Краси пералнята много шумно работеше.
Киара е на ход!

# 305
Аз сигурно съм единствената тук, но Емили ми беше симпатична, а Шермин също ми допада. Да имат един милион отрицателни качества, но Емили беше някак добродушна и ранима, а Шермин ми харесва, че подобно на Рупецова има дар слово, има самочувствие, в повечето разправии съм на нейното мнение.

На мен също Емили ми допадна.
Игра си ролята и когато видя, че няма да излезе суха от блатото пожела да напусне формата.

За Шермин съм със смесени чувства. Вярвам, че има психологически проблеми, породени от трудното и детство, произхода и средата. Глуповата е, но не е лоша.

# 306
Може ли да ми припомните какво се случи между Фифи и Йовица, преди няколко епизода, че тя искаше мисля да излиза заради него, беше много обсебващ ли и на нея и беше досадно от него, а сега пак голяма любов . Аз ли се обърках нещо .

# 307
Плюят - не плюят за ноември има 12 букнати участия, пуска сумати и рекламни сторита. Очевидно е влязла, за да си вдигне хонорара, броят участия и рекламите. Като нищо да прави на месец колкото Шермин си мечтае някой да и киха за издръжка, ако хонорарите, които се въртят из медиите са верни.
Отварям днес фейса и рийлс на Киара - "Елате едисо кога на концерт, ще пеем ще се забавляваме".  Поглеждам коментарите преди да и изслушам логореята: "ти не можеш да пееш", "ти си тъпа", пусна ли на Краси тъпото"...
Та се замислих, ако е влязла за рейтинг. Струва ли си?

# 308
  • Пловдив
Краси и Калата се състезават в категория "Мърда на годината"

# 309
Те, че всичките там са бръмчалки и се.. за пари е почти ясно..Начело с Дениз, Габа, Блага и т.н вкл..и Шермин и Емили. Натали и тя танцьорка по дискотеки, Кристина също търси богат спонсор. Киара и тя чалга певица, нали не мислите, че е света вода.
Дениз се прави на такава каквато не е. Ако Виктор не е  бил с ролекс, надали щеше да го хареса уж.
Колко е жалък този Виктор, комплексар, а в първия епизод ми се стори приятен.

Противни са ми Дениз, Виктор, Натали, Блага, Киара, Виктория, Тихомир, Красимир.

Фифа и Йовица не ме дразнят.

На мен Емили ми изглежда твърде тъпа дори да им иска пари. 😂

За Емили все пак по-мога да разбера човек да изпитва някаква форма на симпатия, защото действително изглежда добродушна.

За Шермин обаче ми е непонятно някой как може да я харесва. Няма дар слово въобще, знае си наизуст няколко изречения и ги повтаря. Демонстрацията на самочувствие е чиста проява на несигурност и комплекси. Абсолютна махленка е, изглежда евтина и пошла. Много е злобна. Това ми е личното мнение, де, не споря с теб. Даниела ми се вижда доста по-умна от Шермин.

# 310
  • Варна
Сега гледам вчерашния епизод.
Ехааа, Тъпица чак се възбуди от скандала,  с Фифица на коленете в храсталака вдигна самолета 🤣

# 311
Прави ми впечатление, че започнаха непрекъснато да се питат едни други "като толкова се обичате, що не си тръгвате?" По договор могат ли да кажат във всеки един момент "Взехме се, чао"? Срещи явно не могат да отказват, на няколко пъти намекнаха, ама могат ли да напуснат по желание без церемония? Или борбата е за диамантените пръстени? Те популярност вече получиха, по-дългото оставане само увеличава риска от по-голяма излагация.

# 312
Никаква роля не играе Емили .

# 313
  • Варна
Всички, които вече не са в рИалитито, го спечелиха.
И докато пиша, за фон Фифица използва думата "гъз"...
И на нея й падна маската.

А Виктория се опитва да манипулира Житомир, да го кара да се чувства, че й е длъжен.

# 314
  • София
След 50тото споменаване за 5те езика на Ш. Как никой не се сети да я попита тя какво образование има и КЪДЕ го е завършила?Sunglasses
Иначе всеки може да каже че е учил филология, ядрена физика...хандбал, но да си изкарал по два семестъра

Общи условия

Активация на акаунт